Ako imaš 10kn na računu pošalji SMS u kojem ćeš napisati Paket100 na 855 i dobiti ćeš 100MB koji će ti trajati 30 dana.ex anais » wrote: Ne zbunjuj me. Ja nikad ne kupujem od sto nego od 50. Jel ja mogu dobit tih vražjih sto mb za deset kn il šta? Il moram kupit bon od sto?
Bespuća trkeljaške zbiljnosti
Stvarno?? To mogu sad i dobit ću to sad??Karl Jozef » wrote: Ako imaš 10kn na računu pošalji SMS u kojem ćeš napisati Paket100 na 855 i dobiti ćeš 100MB koji će ti trajati 30 dana.
Da, ako to napraviš za 20ak sekundi ćeš imati svojih 100MB. Ajde napravi to pa ću ti reći kako provjeriti koliko ti je MB preostalo.ex anais » wrote: Stvarno?? To mogu sad i dobit ću to sad??
Al neš imat ni pare na računi. A ppotresi su u điru.ex anais » wrote:
Stvarno?? To mogu sad i dobit ću to sad??
Ček, ja imam neku foru da kad nadoplatim 50 kn dodaju mi 25 kn .. dokle će to trajat?Karl Jozef » wrote: Da, ako to napraviš za 20ak sekundi ćeš imati svojih 100MB. Ajde napravi to pa ću ti reći kako provjeriti koliko ti je MB preostalo.
Idem sad onda to.. ostat će mi 13 kn, to mi je taman do idućeg pon.
Ajme, pokupila sam nepismenost od tebe, ove točkice od unde.. majko mila ;sponge bob:
To traje valjda koliko i bon traje. 60 dana ili koliko već.ex anais » wrote: Ček, ja imam neku foru da kad nadoplatim 50 kn dodaju mi 25 kn .. dokle će to trajat?
Ajde da vidimo.Idem sad onda to.. ostat će mi 13 kn, to mi je taman do idućeg pon.
Ti si prva žrtva. Čekamo da Zec postane nepismena. Iako počeo sam je pomalo lektorirat.Ajme, pokupila sam nepismenost od tebe, ove točkice od unde.. majko mila ;sponge bob:
A šta te muči ponedjeljak, moraš imati para na mobu za Valentinovo?ex anais » wrote:
Ček, ja imam neku foru da kad nadoplatim 50 kn dodaju mi 25 kn .. dokle će to trajat?
Idem sad onda to.. ostat će mi 13 kn, to mi je taman do idućeg pon.
Ajme, pokupila sam nepismenost od tebe, ove točkice od unde.. majko mila ;sponge bob:
Nije od mene ništa pokupila, ne boj se.
Na tipkovnici upišeš:ex anais » wrote: I ajd, reci kako mogu provjerit mb.
*150# i stisneš tipku za pozivanje
i onda kad ponudi nešto pritisneš 1
Jel' radi, jel'?
A dodavati će ti ne znam do kada. Sjećam se kad sam ja kupio mobitel bilo je do neke količine novca. Tipa 25kn dok se ne napuni 100 ili 200kn ne sjećam se više. Provjeri to u papirima.
Pa nije Valentinovo u pon.Zekoslawa » wrote: A šta te muči ponedjeljak, moraš imati para na mobu za Valentinovo?
Nije od mene ništa pokupila, ne boj se.
Ne bih ga se ni sjetila da ga svako malo netko ne spomene. Al imam planove za taj dan.
Ja sam ti prva koju si lektorirao, jelda, srce?Karl Jozef » wrote: To traje valjda koliko i bon traje. 60 dana ili koliko već.
Ajde da vidimo.
Ti si prva žrtva. Čekamo da Zec postane nepismena. Iako počeo sam je pomalo lektorirat.![]()
To sam već probala i neće, piše ispod opcije i 1, ali ne da mi da kliknem na to, samo piše tako..Karl Jozef » wrote: Na tipkovnici upišeš:
*150# i stisneš tipku za pozivanje
i onda kad ponudi nešto pritisneš 1
Jel' radi, jel'?
A dodavati će ti ne znam do kada. Sjećam se kad sam ja kupio mobitel bilo je do neke količine novca. Tipa 25kn dok se ne napuni 100 ili 200kn ne sjećam se više. Provjeri to u papirima.
Pa nije, nego ćeš ti prije Valentinova kupiti bon da imaš dovoljno para.ex anais » wrote:
Pa nije Valentinovo u pon.![]()
Ne bih ga se ni sjetila da ga svako malo netko ne spomene. Al imam planove za taj dan.
Ja nemam, bogami. I ne želim. Bit ću zaljubljena u sebe, odnosno bit će to sasvim običan dan.
Istina, tvoji su živci jaki. Vidio sam ono u komentarima. Toliko psovki sam čuo sam u crnačkim filmovima.Zekoslawa » wrote: Ja sam ti prva koju si lektorirao, jelda, srce?Vjerojatno i zadnja, doduše. Nema ti svatko moje živce.
Stisni broj 1 na tipkovnici ili tako nešto. Klikaj okolo mora biti.ex anais » wrote: To sam već probala i neće, piše ispod opcije i 1, ali ne da mi da kliknem na to, samo piše tako..
Okej, di te Karl vodi, a da ja ne smijem znati?ex anais » wrote:Ali imam tač skrin, nemam tipkovnicu i ne mogu doć do nje kad mi se prikaže ta poruka![]()
Zec, vjeruj, nisu takve vrste planovi.
I jel' imaš 100MB? Provjeri da ti ne uzimaju novce za te SMS poruke.ex anais » wrote:Skužila. Mora im se u obliku poruke odgovorit.
Sretnice.Zekoslawa » wrote: Oh, onda je meni svaki dan Valentinovo.
Iđen ja za knjigu (iđen sam pokupila od tebe) a vi ajte u kuhinju.
Imam i provjerila, ne uzimaju. Valjda neće naknadno.Karl Jozef » wrote: I jel' imaš 100MB? Provjeri da ti ne uzimaju novce za te SMS poruke.
Ja sam ipak najbolja za vodit me u krevet.
-
- Information
-