..ja?? ..kako ja? pa ti si ga trevila..i to u snu.Zekoslawa » wrote: Znači, nisi trevio bankara-arheologa-orijentalista-geesesovca?
Bespuća trkeljaške zbiljnosti
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Znaci jedino zanimljivo su bile ove snicle u tocu? Steta da nisam bio u tijeku...Zekoslawa wrote: Pa vako... Eksača je u PMS-u i malo je ljuta, ja sam ljuta na cijeli svijet, ali nije da je to nešto novo. Karl je dobio jedinicu, Majti je skupio potpis iz tjelesnog, unda ko unda. Onda je bio potres, ali unda ga je prespavao. Ja sam kuvala šnicele u toću i super su bili, ako je tko gladan... Majti je kuvao isto neki toć i rekao mi je da sam mu prestara. Šta ono još?![]()
Jel okej, sve si pohvatao?
'if you fall, i'll be there' (floor)
A neš se izvuć! Ti si radio fotorobot, ne ja. Znači, upamtio si ga bolje nego ja. Odakle.....a unda » wrote: ..ja?? ..kako ja? pa ti si ga trevila..i to u snu.
Isuse, Euklide, nikad mi to još nitko nije rekao.Euklid wrote: Znaci jedino zanimljivo su bile ove snicle u tocu? Steta da nisam bio u tijeku...
Oš kušat? Imam ti i smrznutih njoka?
- Euklid
- old school
Smrznute njoke, mmmmm.Zekoslawa wrote: A neš se izvuć! Ti si radio fotorobot, ne ja. Znači, upamtio si ga bolje nego ja. Odakle...![]()
Isuse, Euklide, nikad mi to još nitko nije rekao.![]()
Oš kušat? Imam ti i smrznutih njoka?
Zec, postajes sve zavodljivija...
A jesi se podaprala?
Onda ti salatu mogu i prešutjeti.
Ja sam uvijek friško podaprana, glupo pitanje.
Nego... Da, ja mogu jako puno pričati o tom vražjem potresu, dobro ste primijetili.
Je li, a šta ako ima policistične jajnike, recimo? Neredovit ciklus? Otkud ti znaš kakav ciklus imaju moji zidovi, a?Euklid » wrote:Nema vise pms ni redovito krvarenje...
Mislim, aj da si rekao da znaš kakav ciklus ima eksača, Eowynka, pa i ja, to da. Ali moji zidovi?
pa ne bih je ja bas tako podcijenjivao.
znas kako se kaze kad se igra na karte pa neko pita..ko dijeli? tocan odgovor u 97,3 posto slucajeva je..onaj ko pita.
tako da bih na tvom mjestu vrlo bio oprezan s pricom o smrznutim njokima.
Istina, s mojim njokima ima razloga za oprez...a unda » wrote:
pa ne bih je ja bas tako podcijenjivao.![]()
znas kako se kaze kad se igra na karte pa neko pita..ko dijeli? tocan odgovor u 97,3 posto slucajeva je..onaj ko pita.![]()
tako da bih na tvom mjestu vrlo bio oprezan s pricom o smrznutim njokima.
- Euklid
- old school
Zasto? Pa ljudi moji ja obozavam smrznute njokeZekoslawa » wrote: Istina, s mojim njokima ima razloga za oprez.
A sta nosecima ne raste trbuh?Zekoslawa » wrote: Onda ti salatu mogu i prešutjeti.![]()
Ja sam uvijek friško podaprana, glupo pitanje.![]()
Nego... Da, ja mogu jako puno pričati o tom vražjem potresu, dobro ste primijetili.Da stanem pored nosivog zida? A otkud njima ideja da ja imam i najblažeg pojma koji je zid noseći, a koji nije? Kako ću to znati? Jel ga peru hormoni, jel mu sise rastu, jel gladan, jel mu se piški? Šta, šta mu se dešava kad je noseć?
To bi mogao biti dobar znak, lako uocljiv. Vidis trbusat zid i stanes ispod.
Ali....sad vise nece bit potresa, mozes bit mirna. Bar neko vrijeme.
Njoki...jesu li ledo ili obicni?
Ja ih pravim doma, kuham krumpir i onda ostalo kako ide, ispadnu neloso.
Idem sad jesti, opet, prosla me napetost koze od jucer.
Kad opizdiš glavon u njega, najmanje će grintat.Zekoslawa wrote: Nego... Da, ja mogu jako puno pričati o tom vražjem potresu, dobro ste primijetili.Da stanem pored nosivog zida? A otkud njima ideja da ja imam i najblažeg pojma koji je zid noseći, a koji nije? Kako ću to znati? Jel ga peru hormoni, jel mu sise rastu, jel gladan, jel mu se piški? Šta, šta mu se dešava kad je noseć?
![]()
Pa kad ne znam u kojem je mjesecu. Može biti tek na početku i šta ću onda? Nemam ultrazvuk, nemam ništa.Bara huda » wrote: A sta nosecima ne raste trbuh?
To bi mogao biti dobar znak, lako uocljiv. Vidis trbusat zid i stanes ispod.
Ali....sad vise nece bit potresa, mozes bit mirna. Bar neko vrijeme.
Njoki...jesu li ledo ili obicni?
Ja ih pravim doma, kuham krumpir i onda ostalo kako ide, ispadnu neloso.
Idem sad jesti, opet, prosla me napetost koze od jucer.
Da, da, neće ih biti. To mi rekoše nakon onog prvoga, pa onda i nakon drugoga. Tako su i mom ćaći lagali da će biti sin, pa je dogurao do mene, nije se s tim zajebavati.
Ljudi, ja ozbiljno pitam? Kako pouzdano znam koji je noseć? Jel to ona shema s kuckanjem i šupljim/nešupljim zvukom?
Da, Ledo njoki. Nisu loši, dopadaju mi se. Obično mi mater napravi zalihu domaćih, nemam ja to pojma raditi, ali evo, sad mi ponestalo. A ima i u Tommyja gotovih, nisu ni te loše. No eto, odlučih si napraviti gozbu, pa sam čak skuvala njoke.
Tko, noseći?
Pa šta ti je radila? Nije dovršila ili šta?ex anais wrote:Bila. Iću opet. Neka mi povadi sve i bok.
Tek je ponedjeljak, a ja želim leći i spavati. Eto, javljam da sam živa, da ne bi mislili da me zubarica ubila or so..
Eh da... nisam otišla na talijanski jutros.
Talijanski ćemo te unda i ja učiti, lako za to.
Nema smisla. Ne mogu ja sad naučiti cijeli jezik. Ono što sam znala, zaboravila sam. Nisam ni s eng bolja. Jednostavno nema smisla. Ne mogu se sramotit. Ne znam osnovne stvari, ne znam ništa. Ono što sam trebala znati i iz čega sam imala četiri i pet na prvoj i drugoj, ja to više ne znam. Ne mogu ženi doć na oči tako, imam diplomski kod nje. Isuse, koja je ovo lakrdija. 
Ujme, evo opet malodušnost.ex anais » wrote:Nema tu dovršetaka, uvijek neki novi problem na nekom novom zubu, ja više ne znam... nije me više ni briga, neka radi...
Je.. fala vam, ali ne isplati se vam se mučit.
Si. Dimmi, exaccia, quanti gatti ha unda?..a unda wrote: ..prke prke, njare njare..![]()
Viš, ide to nama.
Isto tako je i sa seminarom kojeg ne znam napisati i poviješću koje se više ne sjećam i literaturom koju ne želim čitati, o jebenim ustašama i četnicima. To je šest predmeta koje ja jednostavno ne mogu. Trebala sam odustati dok još nisam zajebala i sebe i starce. Ne mogu i gotovo.
..unda a due ..a tre prrr, kuatro mrau, due mao e una pfffphffft..Zekoslawa » wrote: Ujme, evo opet malodušnost.Ajde, ajde, tako ti se sad malo potrefilo, proći će. Znaš već kako to ide, bog sere na hrpu i tako to.
Si. Dimmi, exaccia, quanti gatti ha unda?![]()
Viš, ide to nama.
Stara... Znaš ti koliko sam ja imala iz talijanskoga u srednjoj? Okej, prvi razred pet. U drugom sam već na polugodištu imala jedinicu. Do kraja četvrtoga sam uredno imala dvojku. Ne da sam taj predmet prezirala, nego ono... I znaš šta sam onda napravila? Uzela Parliamo italiano, uzela talijanski umjesto engleskoga na maturi, položila prijemni iz talijanskoga i ostalo je povijest... Da viš kako se to može naučiti kad imaš kakve-takve osnove. O, da, može. Slat ću ti vježbice svaki dan ko Ofci zareze. Lektora za diplomski imaš. Mukte. Prema tome... ne pizdi, okej? Sve ćeš ti to riješiti.ex anais » wrote:Nema smisla. Ne mogu ja sad naučiti cijeli jezik. Ono što sam znala, zaboravila sam. Nisam ni s eng bolja. Jednostavno nema smisla. Ne mogu se sramotit. Ne znam osnovne stvari, ne znam ništa. Ono što sam trebala znati i iz čega sam imala četiri i pet na prvoj i drugoj, ja to više ne znam. Ne mogu ženi doć na oči tako, imam diplomski kod nje. Isuse, koja je ovo lakrdija.
Svaki dan ovo pomislim.ex anais » wrote: Trebala sam odustati dok još nisam zajebala i sebe i starce. Ne mogu i gotovo.
Nego, ajmo zajedno na topicu svi učit talijanski
-
- Information
-