Kojo? Stvari? Daj, molim te, pa kakav je to dan ako se barem jedna nije undi potužila na PMS.ex anais » wrote:
Ae.. a prvo čekanje u redu, nadam se da ću imat di sist, muka mi, sve me boli. ;ono što ne spominjemo na topicu:
Bespuća trkeljaške zbiljnosti
Da, da, pmsZekoslawa » wrote: Kojo? Stvari? Daj, molim te, pa kakav je to dan ako se barem jedna nije undi potužila na PMS.
A ne znam, već sam popila tabletu, ali badava... a moram ić inače ću ostat bez zuba
Ovnusino, postaješ podosta zao. Ne sviđam.Karl Jozef » wrote: I čekajte da truba zatrubi.
Iđen u dućan dok još ima sunca. Ako se ne vratim, zaspala sam putem. Ima nekih više od 24 ure da nisam spavala, jel.
..ne znam kako ide dalje.Karl Jozef » wrote: I čekajte da truba zatrubi.
Treba vidjeti što sve na estradi ima.
Neću više.Zekoslawa » wrote: Ovnusino, postaješ podosta zao. Ne sviđam.
Ajde.Iđen u dućan dok još ima sunca. Ako se ne vratim, zaspala sam putem. Ima nekih više od 24 ure da nisam spavala, jel.
pa sta i da se nadje. kakve to veze ima s tobom?Karl Jozef » wrote: Treba vidjeti što sve na estradi ima.Nikad ne znaš kad ćeš se naći u zgradi UNa.
Da se može prosvjedovati zbog nedopustivosti tako nečega...a unda » wrote: pa sta i da se nadje. kakve to veze ima s tobom?..aj, reci, komparacijsko moje, uzora puno..
![]()
![]()
ko ce prosvjedovat? zasto? ..koga briga? ..koga ce ponijet?Karl Jozef » wrote: Da se može prosvjedovati zbog nedopustivosti tako nečega.Zamisli zajeba da te ponese.
al ti nemas dovoljno svojih problema?
Obično te pjesme imaju makar dvije verzije teksta na istu melodiju...a unda » wrote: ko ce prosvjedovat? zasto? ..koga briga? ..koga ce ponijet?
Komparativno gledajući trkelj vjerojatno ne, osobno i više nego dovoljno.al ti nemas dovoljno svojih problema?![]()
Šalim se i zezam jednom rječju trolam.
Ola!
Ja sam opet u teplom.
I tako...ne znam sta bi vam vise rekla osim da ex zelim da joj novi zub bude bolji nego sto je bio stari, da se zekoslava naspava duplo kad je krene spavanje, da karlo nauci sto treba bez puno ucenja, da unda...sta vec undi treba, da se gostima isto ostvare potrebe kad procitaju...i to bi bilo to.
Usput...moram jos reci kako je danas lijepo sto postoji internet i sto mozes pisati kako ti dodje.
I pricati sam sa sobom a pri tome nemas osjecaj da si prolupao. Makar mozda i jesi samo ti se ne cini tako a to nije mala stvar.
Hocu rec...biti lud pred drugima je ok, biti lud pred samim sobom je...suludo.
Ja sam opet u teplom.
I tako...ne znam sta bi vam vise rekla osim da ex zelim da joj novi zub bude bolji nego sto je bio stari, da se zekoslava naspava duplo kad je krene spavanje, da karlo nauci sto treba bez puno ucenja, da unda...sta vec undi treba, da se gostima isto ostvare potrebe kad procitaju...i to bi bilo to.
Usput...moram jos reci kako je danas lijepo sto postoji internet i sto mozes pisati kako ti dodje.
I pricati sam sa sobom a pri tome nemas osjecaj da si prolupao. Makar mozda i jesi samo ti se ne cini tako a to nije mala stvar.
iskreno, hrvatsku drzavotvornu verziju nisam cuo.Karl Jozef » wrote: Obično te pjesme imaju makar dvije verzije teksta na istu melodiju.![]()
..pa, ic o kej.Komparativno gledajući trkelj vjerojatno ne, osobno i više nego dovoljno.
Šalim se i zezam jednom rječju trolam.![]()
Bok.
Jesi ti to iz kraja koji je između Zagreba i Zadra a brdovit je?
Šta tu vas dvojica? Jebomebog ako mi je jasno ko tu koga trola, al dobro.
Sad se mislim... spavati ili ne spavati?
Odem li sad spavati, probudit ću se oko 2-3. Ne odem li sad spavati...već mi se lagano muti pred očima. Nije to više ono vrijeme kad sam mogla dva dana u komadu.
Ne valja nikako.
Sad se mislim... spavati ili ne spavati?
..a mozes li sad komad u dva dana?Zekoslawa » wrote:Šta tu vas dvojica? Jebomebog ako mi je jasno ko tu koga trola, al dobro.![]()
Sad se mislim... spavati ili ne spavati?Odem li sad spavati, probudit ću se oko 2-3. Ne odem li sad spavati...već mi se lagano muti pred očima. Nije to više ono vrijeme kad sam mogla dva dana u komadu.
Ne valja nikako.
Mogu, viš da sam uspjela tri u tri dana dok mi potres nije pokvario niz...a unda » wrote: ..a mozes li sad komad u dva dana?
..inace, moras vrlo pazit kako se ponasas u rl?Bara huda » wrote:Ola!
Ja sam opet u teplom.
I pricati sam sa sobom a pri tome nemas osjecaj da si prolupao. Makar mozda i jesi samo ti se ne cini tako a to nije mala stvar.![]()
strogo kontrolirana bara huda..
..nemoj mene petljat tu. niiista ja nisam vidio. : ona tri majmuna:Zekoslawa » wrote: Mogu, viš da sam uspjela tri u tri dana dok mi potres nije pokvario niz.
Pa vako... Eksača je u PMS-u i malo je ljuta, ja sam ljuta na cijeli svijet, ali nije da je to nešto novo. Karl je dobio jedinicu, Majti je skupio potpis iz tjelesnog, unda ko unda. Onda je bio potres, ali unda ga je prespavao. Ja sam kuvala šnicele u toću i super su bili, ako je tko gladan... Majti je kuvao isto neki toć i rekao mi je da sam mu prestara. Šta ono još?
Jel okej, sve si pohvatao?
Znači, nisi trevio bankara-arheologa-orijentalista-geesesovca?..a unda » wrote: ..nemoj mene petljat tu. niiista ja nisam vidio. : ona tri majmuna:
Govorimo o estradi ovih krajeva između otprilike 18' i 45'.Zekoslawa wrote:Šta tu vas dvojica? Jebomebog ako mi je jasno ko tu koga trola, al dobro.![]()
A, to. Ja sam mislila da unda poslijeratna generacija. Onda se dobro drži.
-
- Information
-