Bespuća trkeljaške zbiljnosti

Stare teme i začeci foruma
Zekoslawa

Post 04 Feb 2013, 06:16

Karl Jozef » wrote: Da si išla na vrijeme spavati ne bi ga ni osjetila. :D

Srećom da postoje ove web prezentacije seizmografa inače bi već pomislili da ti se priviđa. :rofl:
Pa bila sam na izlazu iz kupaonice na putu prema krevetu. Taman trackala ruke kremom i da ću u krevet. E sad, ne znam šta mi je gore - da me ubije na spavanju ili da me dočeka na nogama. :misli: Mislim, ja sam dosta visoko, tako da bijeg nije moguć. Dok izađem van, stigne me ubiti sto puta. A ionako nije pametno biti na stubištima, jerbo je to najnestabilnije, navodno. Znači, moram smisliti šta mi je činiti dok sam tu. Sad sam saznala da u slučaju da si u krevetu, treba pokriti glavu jastukom i ne micati se. To mi se sviđa. Ionako mi dođe da se pokrijem dekicom preko glave i čekam da prođe. Ne samo potres, nego život općenito. :D

Kaže Kalinić da će se nakon toga cijeli centar grada. Navodno je sve statički upitno. :D
Šta će se centar grada? Ma đava će vam biti, viš da je sve meni došlo. :mama:

Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 04 Feb 2013, 06:22

Zekoslawa » wrote: To mi se sviđa. Ionako mi dođe da se pokrijem dekicom preko glave i čekam da prođe. Ne samo potres, nego život općenito. :D
U slučaju tog potresa to bi se nekako i iskombiniralo. :o Uglavnom pazi glavu ne trackat ruke. :D Dobro možda je zapravo i dobro jer dok se provlačiš između popadalog betona i tako to dobro je biti sklizak. :D
Šta će se centar grada? Ma đava će vam biti, viš da je sve meni došlo. :mama:
Uništiti se. :D
Zekoslawa

Post 04 Feb 2013, 06:27

Karl Jozef » wrote: U slučaju tog potresa to bi se nekako i iskombiniralo. :o Uglavnom pazi glavu ne trackat ruke. :D Dobro možda je zapravo i dobro jer dok se provlačiš između popadalog betona i tako to dobro je biti sklizak. :D
Zao si. :mama:
Moram si nabaviti gej cimera ili tvora. Lako za vodu, zviždaljku i ostalo što preporučuju. Treba imati što zagrliti, pa šta bude, bude. :tuzni:
Uništiti se. :D
Pa šta ti imaš s tim, ne bi da si ti u centru. :rolleyes:

Znaš šta je sad dobro? Sad ću se ja lijepo spremiti i čekati tko će se prvi dignuti za kavu. Usput ću poplaćati račune, zakasnine u knjižnici, otići na pazar i tako te neke stvari. I praviti se ranoranilac. :D
Karlinjo

Post 04 Feb 2013, 06:31

Zekoslawa » wrote: Moram si nabaviti gej cimera ili tvora.
Teško ćeš naći gej tvora. :zubo:
Lako za vodu, zviždaljku i ostalo što preporučuju. Treba imati što zagrliti, pa šta bude, bude. :tuzni:
Romantična i u ovim nestabilnim trenucima. :D
Pa šta ti imaš s tim, ne bi da si ti u centru. :rolleyes:

Pa ako tkogod radi u centru ili živi mogao bi nastradati a imam i poznanika tamo. :D
Znaš šta je sad dobro? Sad ću se ja lijepo spremiti i čekati tko će se prvi dignuti za kavu. Usput ću poplaćati račune, zakasnine u knjižnici, otići na pazar i tako te neke stvari. I praviti se ranoranilac. :D
U svakom zlu neko dobro. :D
Karlinjo

Post 04 Feb 2013, 06:33

Dobro jutro Éowyn. :D
Zekoslawa

Post 04 Feb 2013, 06:36

Karl Jozef » wrote: Teško ćeš naći gej tvora. :zubo:
:rofl:
A valjda ima koji što se ne podapire ispod repa. :D
Romantična i u ovim nestabilnim trenucima. :D
Ooooo, nemaš ti pojma koja me romantika spopadne u ovakvim situacijama. Dikana ne bih odbila, života mi. :zubo:
Pa ako tkogod radi u centru ili živi mogao bi nastradati a imam i poznanika tamo. :D
Je li, a ne brine te što ću ja ovdje izginuti ko zec? :mama:
U svakom zlu neko dobro. :D
Ček, ovo ste mi ti i unda poslali za dobro jutro umjesto pjesmice? :gaah:
Karlinjo

Post 04 Feb 2013, 06:40

Zekoslawa » wrote: Ooooo, nemaš ti pojma koja me romantika spopadne u ovakvim situacijama. Dikana ne bih odbila, života mi. :zubo:
:D
Je li, a ne brine te što ću ja ovdje izginuti ko zec? :mama:
:gaah: a što je sa svim važnim institucijama tamo. Muzejima, institutima, trgovinama ... sve će to nestati.
Ček, ovo ste mi ti i unda poslali za dobro jutro umjesto pjesmice? :gaah:
Mislim da se je i unda probudio s potresom, i mačke postale naglo romantične. :D
Zekoslawa

Post 04 Feb 2013, 06:43

Karl Jozef » wrote: :gaah: a što je sa svim važnim institucijama tamo. Muzejima, institutima, trgovinama ... sve će to nestati.
Je, je, sve je to šteta, ali ako moram birati oni ili ja, pa... :raspa:

Jeba joj pas mater, i dalje mi zuji oko glave. :gaah: I svaki put kad prozuji, pomislim da će opet potres. Ne mogu ja ovako. Meni treba spokoj. :gaah:
Mislim da se je i unda probudio s potresom, i mačke postale naglo romantične. :D
Ma tko zna šta je ovo zapravo bilo, možda su se njegove mačke krenule češati iza uva sve u isto vrijeme. :rolleyes:
Karlinjo

Post 04 Feb 2013, 06:47

Zekoslawa » wrote: Je, je, sve je to šteta, ali ako moram birati oni ili ja, pa... :raspa:
A što da se tebi slučajno dogodi da si negdje oko centra grada u kakvoj staroj građevini. :gaah: :rofl:
Jeba joj pas mater, i dalje mi zuji oko glave. :gaah: I svaki put kad prozuji, pomislim da će opet potres. Ne mogu ja ovako. Meni treba spokoj. :gaah:
Čekaj, jel' to još uvijek ona muva od prije nekoliko dana. :rofl: Jede li ona štogod. Nudiš li je čime. U svakom slučaju da je u mojoj sobi već odavno bi bila u vječnim lovištima. :o
Ma tko zna šta je ovo zapravo bilo, možda su se njegove mačke krenule češati iza uva sve u isto vrijeme. :rolleyes:
Ne znam ja što je bilo al' evo ga opet. :zubo: :giggle:
Zekoslawa

Post 04 Feb 2013, 06:51

Karl Jozef » wrote: A što da se tebi slučajno dogodi da si negdje oko centra grada u kakvoj staroj građevini. :gaah: :rofl:
Misliš, da me potrefi na poslu? Pih, izginut ću sa zadovoljstvom. :mirko:
Čekaj, jel' to još uvijek ona muva od prije nekoliko dana. :rofl: Jede li ona štogod. Nudiš li je čime. U svakom slučaju da je u mojoj sobi već odavno bi bila u vječnim lovištima. :o
A šta ja više znam jel to ta jedna ili ih je pet ili koliko već. Nisam je označila, nemam pojma. Otvorim joj balkonska vrate, onda malo izađe i kasnije se opet vrati. Kurbača. Jede valjda mrvice od keksa ili nešto, nemam pojma. Ja je ponudila nisam, niti ću, ali očito joj je dobro tu kod mene. :rolleyes:
Evo se sad stacionirala na zidu, nadohvat ruke mi, ali ne pada mi na pamet da je tu raskeljim. Nema šanse.
Ne znam ja što je bilo al' evo ga opet. :zubo: :giggle:
Zlo obično. :mama:
Karlinjo

Post 04 Feb 2013, 06:55

Zekoslawa » wrote: Misliš, da me potrefi na poslu? Pih, izginut ću sa zadovoljstvom. :mirko:
Ae :rolleyes:
Ja je ponudila nisam, niti ću, ali očito joj je dobro tu kod mene. :rolleyes:
Bit će joj paše šećer. :D
Evo se sad stacionirala na zidu, nadohvat ruke mi, ali ne pada mi na pamet da je tu raskeljim. Nema šanse.

Što da ne? Smotaš malo papira, novine neke i sl. i udri. :D
Zekoslawa

Post 04 Feb 2013, 07:01

Nemoj mi tu da mi se ovi deru, to me uznemirava. :tuzni:
Bit će joj paše šećer. :D
Jel ti to meni oš neki plan priopćiti? Muva dijabetičarka? :D
Što da ne? Smotaš malo papira, novine neke i sl. i udri. :D
Daj, fuj, ne mogu. Previše mi je barbarski to, a i gadljiva sam. Najbliže što dolazim beštijama jest na sigurnoj udaljenosti od metar cijevi usisavača. :D
Karlinjo

Post 04 Feb 2013, 07:06

Zekoslawa » wrote: Jel ti to meni oš neki plan priopćiti? Muva dijabetičarka? :D
:rofl:

Ne bih znao. Izmjeri joj inzulin ili posredno ako vidiš da često slijeće i diže nogu kao da hoće mokrit e onda je vjerojatno dijabetičarka isto tako ako je često oko vode. :D
Daj, fuj, ne mogu. Previše mi je barbarski to, a i gadljiva sam. Najbliže što dolazim beštijama jest na sigurnoj udaljenosti od metar cijevi usisavača. :D
A to zbog gadljivosti. Pa sjeti se da muhe ostavljaju jajašca ... :D Dobro to je možda i dobro treba imat štogod za prigrist ispod dekice. :E
Zekoslawa

Post 04 Feb 2013, 07:11

Karl Jozef » wrote: :rofl:

Ne bih znao. Izmjeri joj inzulin ili posredno ako vidiš da često slijeće i diže nogu kao da hoće mokrit e onda je vjerojatno dijabetičarka isto tako ako je često oko vode. :D
Ne znam, nema je sad. Ili je izletjela kad sam otvarala prozore ili je išla leć. Šta će bidna, navikla se valjda sa mnom na noćnu smjenu. E sad, nisam primijetila ništa takvo, ali jest maloprije, kad mi je bila pred nosom, malo trljala zadnje noge, ono kako već to muve rade. Je li piškila... :ne zna:
A to zbog gadljivosti. Pa sjeti se da muhe ostavljaju jajašca ... :D Dobro to je možda i dobro treba imat štogod za prigrist ispod dekice. :E
Điz, fuj. Ajme kako si me zgadio sada. :tuctuc:
Ma ne mogu, osjećam se tako retardirano kad ganjam beštijicu od pola centimetra. Onako, a ćerce, jadna li ti si, di ti je stil, di su ti maniri, ko neka pećinarka je tu mlatiš, a nu je kolika je. Mislim, rado bih ja da se ona na neki način makne od mene, ali ako je ja moram umlatiti, jebiga, ne mogu.

Asti, šta je lipo jutro. :xlux: Nisam ga odavno vidjela. :zubo:
Karlinjo

Post 04 Feb 2013, 07:15

Zekoslawa » wrote:E sad, nisam primijetila ništa takvo, ali jest maloprije, kad mi je bila pred nosom, malo trljala zadnje noge, ono kako već to muve rade. Je li piškila... :ne zna:
Drugi put se malo bolje zagledaj. :D
Mislim, rado bih ja da se ona na neki način makne od mene, ali ako je ja moram umlatiti, jebiga, ne mogu.
Sad se osjećam necivilizirano jer ja bi umlatio muvu. :D :durica:
Asti, šta je lipo jutro. :xlux: Nisam ga odavno vidjela. :zubo:
Ae. :zubo: A ja bi trebao ići spavati štogod ... pa tako i idem. :D Ti pozdravi ako treviš koga poznatoga. :D

Laku noć. :w
Zekoslawa

Post 04 Feb 2013, 07:18

Karl Jozef » wrote: Drugi put se malo bolje zagledaj. :D
Neugodno mi bilo piljiti, šta ću. :D

Sad se osjećam necivilizirano jer ja bi umlatio muvu. :D :durica:
Pa i trebaš. Pećinar si. :rolleyes:
Ali zato znamo da bogomoljku ne bi. :zubo:
Ae. :zubo: A ja bi trebao ići spavati štogod ... pa tako i idem. :D Ti pozdravi ako treviš koga poznatoga. :D

Laku noć. :w
Ajaj. Ja ću popiti ovu moju kavu, pa u đir. Valjda se neće opet treskati, muko moja. :mama:

I sad me ovo skroz zajebalo, nisam sanjala muškića. :tuzni:

Aj pouk. :w
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 04 Feb 2013, 07:24

..krvi ti, jos te budni. :facepalm:

..jutretino. :cerek:
Zekoslawa

Post 04 Feb 2013, 07:31

..a unda » wrote:..krvi ti, jos te budni. :facepalm:

..jutretino. :cerek:
E nu, i ja bih krmila da mi se nije treslo pod nogama. :tuzni:

Ali isto sam sretna što te konačno vidim na danjem svjetlu. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 04 Feb 2013, 07:36

Zekoslawa » wrote: E nu, i ja bih krmila da mi se nije treslo pod nogama. :tuzni:

Ali isto sam sretna što te konačno vidim na danjem svjetlu. :zubo:
..ma tebi..tebe..treba, ajde nemojmezajebavatgdje ti se treslo. :D

da mi je sad otic u krevet, na neka trese i drma di oce.. :D
Zekoslawa

Post 04 Feb 2013, 07:41

..a unda » wrote: ..ma tebi..tebe..treba, ajde nemojmezajebavatgdje ti se treslo. :D

da mi je sad otic u krevet, na neka trese i drma di oce.. :D
Nemoj me zajebavati, znaš. Treslo mi se, sve mi se treslo. Potresena sam u doslovnom i prenesenom smislu, tako mi Mohorovičića. :D

Na ti, pa se informiraj.

http://www.dalmacijanews.com/Hrvatska/V ... aciju.aspx

I da, jedino šta je dobro jest to što ja sad ne maštam o krevetu i spavanju, to ću popodne. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 04 Feb 2013, 07:44

Zekoslawa » wrote: Nemoj me zajebavati, znaš. Treslo mi se, sve mi se treslo. Potresena sam u doslovnom i prenesenom smislu, tako mi Mohorovičića. :D

Na ti, pa se informiraj.

http://www.dalmacijanews.com/Hrvatska/V ... aciju.aspx

I da, jedino šta je dobro jest to što ja sad ne maštam o krevetu i spavanju, to ću popodne. :zubo:
da te drmalo kad je trebalo, ne bi ti na svaki autobus sta prodje skakala. :D

eto, super, sad ces lec i prespavat ces potres od 6 drmanja. vidis da mos kad oces.. :D
Zekoslawa

Post 04 Feb 2013, 07:47

..a unda » wrote: da te drmalo kad je trebalo, ne bi ti na svaki autobus sta prodje skakala. :D

eto, super, sad ces lec i prespavat ces potres od 6 drmanja. vidis da mos kad oces.. :D
A moja Zekoslava, mogla si i bez ovoga. :rolleyes:

Ajme meni, neću ja to prespavati. Oću bit budna da mogu...da mogu...a ništa, molit boga da stane. :mama: Neću ja više nikad ić leć, neću života mi. :usama:

Iden ja sad lipo glumiti ranoranilkinju. Lipo ću se inkartat, sakrit podočnjake i pravac na Rivu. Ti radi, ko te jebe. :p :D
..a unda
Undaminator

Post 04 Feb 2013, 07:49

Zekoslawa » wrote: A moja Zekoslava, mogla si i bez ovoga. :rolleyes:

Ajme meni, neću ja to prespavati. Oću bit budna da mogu...da mogu...a ništa, molit boga da stane. :mama: Neću ja više nikad ić leć, neću života mi. :usama:

Iden ja sad lipo glumiti ranoranilkinju. Lipo ću se inkartat, sakrit podočnjake i pravac na Rivu. Ti radi, ko te jebe. :p :D
..ma ko stigne, vise sam oguglao. :rolleyes:

eto, sad ti je prilika da udjes u normalan ritam.. :D
Zekoslawa

Post 04 Feb 2013, 07:51

..a unda » wrote: ..ma ko stigne, vise sam oguglao. :rolleyes:

eto, sad ti je prilika da udjes u normalan ritam.. :D
Ma jok, sad ću ja biti budna do popodne, onda će mi se prispavati, pa ću malo zaleći i probuditi se tamo oko ponoći. :rolleyes: I onda ajmo Jovo nanovo.

"Normalan ritam". :rolleyes: Da te jeba dnevnoljudski konformizam. :D

Evo, evo, mater mi kaže da ju je probudilo uŽbenku, a unda pajki, briga njega. :mama:
Karlinjo

Post 04 Feb 2013, 14:02

Dobro jutro. :D Image
  • Information