Nisam. Poke, poke.
Bespuća trkeljaške zbiljnosti
E ako nismo htjeli uvesti lajk botun, ajmo barem pouk uvesti.ex anais » wrote:
Nisam. Poke, poke.Doduše, nije mene poukala, tako da, ako i jest, ne vjerujem da se znamo. Ja i bab.. mislim, ja i unda, ne znam.
Inače, znate već šta ja mislim o poukanju i generalno o doticanju.
Nemoj, otelo bi se kontroli.Zekoslawa » wrote: E ako nismo htjeli uvesti lajk botun, ajmo barem pouk uvesti.
Tako smo mogli i čet ukinuti da se ne otme kontroli.
Majti, jesi se naradija?
Mislim da postoji na fejsu gumb POKE ako ga nisu ukinuli.Zekoslawa » wrote: E ako nismo htjeli uvesti lajk botun, ajmo barem pouk uvesti.
Isto što i Rex o tome da mu diraju po zdjelici.Inače, znate već šta ja mislim o poukanju i generalno o doticanju.
Ih, to je bilo popularno kad se još rukom pisalo po fejsu. Ja mislim da ga nema više. A bio je ekstremno glup, uostalom.Karl Jozef » wrote: Mislim da postoji na fejsu gumb POKE ako ga nisu ukinuli.
Rex je mala maca u odnosu na mene, vjeruj mi.Isto što i Rex o tome da mu diraju po zdjelici.
https://www.facebook.com/pokesex anais » wrote:Pa da, nema više pokea!Ja nikad nisam znala što na to odgovorit, kako, zašto me netko pouka, pogotovo ako je žensko, ako je muško još gore... zbunjujuće, uglavnom. Il kad te pouka neki degenerik s kojim nemaš mutual friends.
Oš da te pouknen na fejsu? :Prikladni smajlić za neprikladno ponašanje:
Ja nisam uspio nać oto puce.
Pa nisi valjda tako opasna. Ja svako malo nekoga lupim po bubregu, čvrgnem po uhu i tako to.Jednu sam u srednjoj opizdila kad me poukala po leđima.
A znam. Meni je trebao točno jedan gugle upit.MightyMe » wrote:Ne. Al san gotovo siguran da bi uspija kad bi pokuša.
Nemoj to govorit, mene jeza prodje kad pomislim da netko zna mozda tko samMightyMe » wrote:Ne. Al san gotovo siguran da bi uspija kad bi pokuša.
Omg, tek sad vidim neke stare poukove.MightyMe » wrote: https://www.facebook.com/pokes
Oš da te pouknen na fejsu? :Prikladni smajlić za neprikladno ponašanje:
Karl Jozef wrote: A znam. Meni je trebao točno jedan gugle upit.![]()
Pa nema me na guglu, tj moj fejs profil nema
Pa tuci kolko god oš, to nije problem, ali me nemoj poukati ako ti je život mio.Karl Jozef » wrote: Ja nisam uspio nać oto puce.![]()
Pa nisi valjda tako opasna. Ja svako malo nekoga lupim po bubregu, čvrgnem po uhu i tako to.
Ja nemam ništa.ex anais » wrote: Omg, tek sad vidim neke stare poukove.
I ti znas?1
Ja sam ti pak opaka konkurencija.
-
- Information
-