Ne obraćam se tom Da.
Bespuća trkeljaške zbiljnosti
Ma nije to ni za tjesenje ni za razalovavanje.
To je tako...ima boljih, ima gorih i sve dok si negdje izmedju, dobro je.
A ex i sama zna da je klasa vrijedna truda drugih, njoj se samo mora poklopit saturn sa plutonom ili mikijem ili cim vec to ide i onda je samo pitanje trenutka kad ce ne imati vremena i volje za trkeljanje.
Ti si mi tako rekla.Zekoslawa » wrote:
Idem, idem. Vidimo se za koji sat.Aj trkni Bari po rakijicu, budi koristan, priti pliz.
a cuj, sta ti rec..renesansno se raspojasaj, sta te briga..odtegni se..Bara huda » wrote: Bice nisi zensko![]()
Ako nisi, tesko ti je to shvatit...taj sukob ugadjanja trbuhu i ugadjanja vitkom izgledu.
Ali...nije samo do ica, bilo je tu i dosta ....tekucine.![]()
Pa koza na trbuhu postane tisna.
Ko cipela pepeljuginim sestrama.
Najradije ne bi se ugurale u nju, a moraju.
Tako nekako.
Di sam ja a di mi je rakija, trebat ce ti i vise.
Bolje uci da poslije ne bi bilo...nismo znali.
Ti to oćeš reći da će jednom doći dan kad nećemo imati vremena za trkeljanje?Bara huda » wrote: Ma nije to ni za tjesenje ni za razalovavanje.
To je tako...ima boljih, ima gorih i sve dok si negdje izmedju, dobro je.
A ex i sama zna da je klasa vrijedna truda drugih, njoj se samo mora poklopit saturn sa plutonom ili mikijem ili cim vec to ide i onda je samo pitanje trenutka kad ce ne imati vremena i volje za trkeljanje.
Mislim, želim ja njoj sve najbolje, ko i sebi, ali ako već negdje mora štedjeti vrijeme, neka to bude na mužu, djeci, depilaciji, hranjenju, spavanju... Neće valjda na nama?
Saću ti pripremiti vježbice. Samo čekaj mejl.Karl Jozef wrote: Ti si mi tako rekla.Ja se više ne pačam u te zareze.
![]()
Ajaj, pazi da ti ne zašteka F5.Idem, idem. Vidimo se za koji sat.![]()
A da probam tibetance?..a unda » wrote: a cuj, sta ti rec..renesansno se raspojasaj, sta te briga..odtegni se..
Bi li oni pomogli?
Moja baba to zove "raspregnit se"...a unda » wrote: a cuj, sta ti rec..renesansno se raspojasaj, sta te briga..odtegni se..
Ajme, sad i meni grubo zvuci ovako napisano.Zekoslawa » wrote: Ti to oćeš reći da će jednom doći dan kad nećemo imati vremena za trkeljanje?![]()
Mislim, želim ja njoj sve najbolje, ko i sebi, ali ako već negdje mora štedjeti vrijeme, neka to bude na mužu, djeci, depilaciji, hranjenju, spavanju... Neće valjda na nama?![]()
A sto je najgore...ne treba joj ni muz ni djeca, dosta je da se zaljubi i prioriteti se mijenjaju ko kad gledas kroz kaleidoskop.
Stalno vidis nesto drugacije.
..ne bi.
mislim, ako mos poslije svega radit tibetance, onda je bolje radit sta drugo..
misio sam i ja to rec tako nesto, ali sam mislio de ce me krivo shvatit.Zekoslawa » wrote: Moja baba to zove "raspregnit se".
Meni ništa nije došlo.Zekoslawa » wrote:Karl, vježbice da su me čekale riješene do sutra.
Došlo je, došlo je.
Je došlo je.Zekoslawa » wrote: Došlo je, došlo je.
OK nije previše toga iako ovo više liči na dijagnostički aparat.
Nisi tu da misliš o bilo čemu drugome osim o interpunkciji.Karl Jozef » wrote: Je došlo je.Tićurina svašta popusti.
![]()
OK nije previše toga iako ovo više liči na dijagnostički aparat.
A sad aj biti koristan na bilo koji način inače ću ti iščupati taj F5.
Ok ok.Zekoslawa » wrote: Nisi tu da misliš o bilo čemu drugome osim o interpunkciji.
Idem, idem.A sad aj biti koristan na bilo koji način inače ću ti iščupati taj F5.
Ma di cu u ovu uru ic djogirat?..a unda » wrote: ..ne bi.
mislim, ako mos poslije svega radit tibetance, onda je bolje radit sta drugo..![]()
Ali, bolje je, bolje, idem spavat a vrijeme ce ucinit svoje.
Ka i obicno sta bude.
Laka vam noc i ugodno trkeljanje trecoj smjeni.
Mećat zareze di im je misto...a unda » wrote: ..sta ti mora napravit za kaznu?
Ih, šta bi mu teško palo da ga kaznim.
Ne može čovjek ni u miru teatralno otić da ga ne sprdaju. 
Zapravo me potaknuo onaj post od eowin da zakukam nad sudbom kletom. Kuća i to. Al morat ću trpjet tu di jesam
i dalje i sve mi ide na živce. Jer znam da se može drukčije. Ali ne.
Idem pod tuš, vratiću se.
Zapravo me potaknuo onaj post od eowin da zakukam nad sudbom kletom. Kuća i to. Al morat ću trpjet tu di jesam
..a mozda i bi.
Ne može, tko ti je dao dopuštenje da teatralno bježiš?ex anais » wrote:Ne može čovjek ni u miru teatralno otić da ga ne sprdaju.
Zapravo me potaknuo onaj post od eowin da zakukam nad sudbom kletom. Kuća i to. Al morat ću trpjet tu di jesami dalje i sve mi ide na živce. Jer znam da se može drukčije. Ali ne.
![]()
Ajaj, čekajte malo, doći ću vam i ja ubrzo kukati. Proći će i moj kurvin pir, pa ne samo da ću se morati vratiti kući, pasivno-agresivnoj materi i ćaći s kojim imam nepomirljive razlike u karakteru, i to ne u kuću, nego u stan u kojemu ne moš da se ne treviš putem do zahoda, nego ću se morati vratiti u moj šporki stari grad. U kojemu više nemam nikoga, a o poslu da ne govorimo. Onda ću ja dakle doživjeti konačni poraz, slom svih svojih ideala i sranja koja sam gajila pet godina faksa i još dvajst godina prije. Pa ćete onda vidjeti šta je kuknjava.
Pričekat ćemo da se izjasni...a unda wrote: ..a mozda i bi.![]()
![]()
-
- Information
-