Opet gutam - ništa nisam naučila!
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 844 times
- Been thanked: 1614 times
Pa drugo je napojnica u Americi, koja iznosi od 15 do 20 posto iznosa i koja je stvar bontona. Jer oni od toga žive. U nas je normalno zaokružiti iznos na više, inače mi od pola kile željeza u džepovima padaju hlače.bliss » wrote:Ja to ostavljanje napojnice uopće ne doživljavam kao nešto što se podrazumijeva. To što ostavim je moja dobra volja. Nismo u Americi.
Također, one žute pizdarije uvijek ostavljam trgovkinjama. Ma i kovanice od 20 lipa. One od 50 već idu u aparat za kavu, a za to mi stalno fali.
Potpisi su za budale.
..sta na razumijevanju? sta na razumijevanju, bemu razumijevanje..izilo me skoro. vec su me napola nasolile i stavile mi selen u usta i pocele plesat oko kazana..
..e, kad smo kod soli, ako vidis klonku i tupelo, reci im da je more odlicno. sugaman ne treba. sunce sve obavi..
- Stitch
- Head Honcho
Reći ću im. A što, da je more odlično ili da ne nose šugaman?..a unda » wrote:
..e, kad smo kod soli, ako vidis klonku i tupelo, reci im da je more odlicno. sugaman ne treba. sunce sve obavi..
Dejzi, a kamo ćeš ti?
Potpisi su za budale.
Nać se sa mnom da mi da svadbene tanjure. Samo na čuvanje jer nema mjesta u stanu za njih, a ipak se udaje. Vidiš da je sva tužna i nesretna. Radi čuvanja, dakako, ne radi udaje.Hekatonhir » wrote:
Dejzi, a kamo ćeš ti?
I tu je toplo...a unda » wrote:..e, kad smo kod soli, ako vidis klonku i tupelo, reci im da je more odlicno. sugaman ne treba. sunce sve obavi..
gonj špadi
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
udaje se? a zato pije? ili se mozda udaje da bi pila?klonka » wrote: Nać se sa mnom da mi da svadbene tanjure. Samo na čuvanje jer nema mjesta u stanu za njih, a ipak se udaje. Vidiš da je sva tužna i nesretna. Radi čuvanja, dakako, ne radi udaje.
- Lord Byron
- Stitch
- Head Honcho
Znači, za 20 minuta divljamo na Filmu. I Okruglom stolu. 
Potpisi su za budale.
Ne mogu vjerovati da sam se uspjela logirati. Jutros mi je krepao sajt i otad ne radi, osim ovako preko proxya i to sam se namučila jer ne daju svi da se logiraš. Promijenila sam i password.
Dokle će ovako bit? I Nica nema pristup isto.
Vidjela sam da ste me ogovarali. Unda, imam te na oku.
nisi se uspjela spojit na net, nisi se uspjela logirat, krepao ti sajt, ostala bez struje, ali..unda imam te na oku.ex_anais » wrote:Ne mogu vjerovati da sam se uspjela logirati. Jutros mi je krepao sajt i otad ne radi, osim ovako preko proxya i to sam se namučila jer ne daju svi da se logiraš. Promijenila sam i password.Dokle će ovako bit? I Nica nema pristup isto.
niemo te ogovarali. ti si tu bila poptuno nebitna. pricalo se koliko su kreteni neodoljivi zenama. nije se pricalo zasto. samo se ono prvo konstatiralo..
Samo probaj. Oko Saur... jevgenijino sve vidi i sve zna.Hekatonhir » wrote:Znači, za 20 minuta divljamo na Filmu. I Okruglom stolu.
gonj špadi
Pa da, spojila sam se tek sad i onda se nisam mogla ulogirati preko raznih proksija pa sam vas čitala i škrgutala zubima. Sad sam logirana. Dokle ću, ne zna se...a unda » wrote: nisi se uspjela spojit na net, nisi se uspjela logirat, krepao ti sajt, ostala bez struje, ali..unda imam te na oku.![]()
niemo te ogovarali. ti si tu bila poptuno nebitna. pricalo se koliko su kreteni neodoljivi zenama. nije se pricalo zasto. samo se ono prvo konstatiralo..
Ala analitičara...
Imam dobru vijest, ali neću je podijeliti ispod tvog kvota, da se ne ureknem.
Uglavnom, dobre sam volje, osim ovog svega.

- Stitch
- Head Honcho
Čekaj sad. Vidjet ćemo koliko Oko zapravo zna. 
Potpisi su za budale.
-
- Information
-