Kupujem auto - kakav ću da mi ide uz sise?
Može ako ćete mi ga poklonitEuklid » wrote:Oces da i tebi pomognemo?
Mislim, ako smo undi nasli odgovarajuci auto onda mozemo svakome...
Trenutno bih jedva skupila za ovaj undin, ovaj za spavanje
Euklid » wrote:
O jebemti mene tulavog.
Ništa, daj da vidimo kakve sise imaš pa ćemo već nešto pronaći...
Dobro je, ovaj bemvejić ide savršeno uz njih
Ma sto posto kad ti kažem. Imaj više povjerenja, ne budi tako negativan
Jel nemaju Seati, Nissani i Peugeoti skupe dijelove?karambol » wrote:
Je li s dvoja ili 4,5 vrata, vratiju, ulaza, izlaza...?![]()
Da mu svjetla vuku na oval ili da su skroz okrugla ili malčice bademasta?![]()
S klimom ili šiberom ili s oba dodatka?![]()
Zapravo, imaš veliki izbor tzv. malih gradskih auta...
Seat Ibiza, Škoda Fabia, Opel Corsa, Suzuki Swift, Hyundai Getz/i20, VW Polo/UP!, Toyota Yaris, Nissan Micra, Renault Clio, Ford Fiesta, Peugeot 200nešto...Zatim razne Fiate, male Alfe, f.o. Dacije...pa one male i skupe poput Minija, Audija A1, BMW-a jedinice, Mercedesa A, Honde Jazz...vrag bi ga znao i još nabrojati, ali je otišao na pauzu...
I ja bi novi auto
Ili Citroen DS seriju, taj mi je lijep
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
... i Wartburg ti ide dobro uz sise..a unda » wrote: ..ko bi rekao, i ja sam onda ista.
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Euklid
- old school
Citroen DS5 2.0 HDI Sport Chicblue » wrote: I ja bi novi autoAl ne bi mali, ni polovni, neki veliki, lijepi
brzi
![]()
Ili Citroen DS seriju, taj mi je lijep![]()
nakon duge i teške potrage mislim da je ovaj autić kao stvoren za tebe
a meni ćeš dati jedan đir kad ga kupiš
Lijep je, što je, je
Sviđa mi se unutrašnjost jako, izgleda kao svemirski brod i ima puno gumbića za stiskanje
I guzica, iako prevelika, malo baca na Hondu Civic, što mu je plus. Nisam nikad vozila automatik i ne znam bi li se snašla, a i volim mijenjati brzine sama
Nego, što je na slici 15? Odvodni piš-kanalić? Kad vozačica stisne gas... ?
Zašto misliš da je automatik?blue » wrote:Lijep je, što je, jeSviđa mi se unutrašnjost jako, izgleda kao svemirski brod i ima puno gumbića za stiskanje
![]()
I guzica, iako prevelika, malo baca na Hondu Civic, što mu je plus. Nisam nikad vozila automatik i ne znam bi li se snašla, a i volim mijenjati brzine sama
![]()
OK, gledala sam samo prvu unutarnju sliku. Ali zašto onda ima tri pedale?
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
- Euklid
- old school
Evo ti onda ovaj s ručnim mjenjačem. Ujedno možeš usporedit kako će ti stajati uz sise...blue » wrote:Lijep je, što je, jeSviđa mi se unutrašnjost jako, izgleda kao svemirski brod i ima puno gumbića za stiskanje
![]()
![]()
(nemam pojma kakav je ono kanalić)
kanalić nastaje kada se izvuče prednja trećina površine sjedala na kojem je uvaljeno dupe... Služi za potporu bedrenom dijelu nogu od koljena do dupeta. Obično je u kombinaciji s bočnim bedrenim potporama koje ljudi nazivaju "školjkasti" iliti sportski sic... To je zato kako bi mulci koji to kupuju imali dojam da kupuju i sportsku, a ne samo fensi šmensi dizajnersku i tehnološku konfekciju...

Za dugonoge. To meni ne treba.Euklid » wrote: (nemam pojma kakav je ono kanalić)
Auto mi ima previše tipkica, to me frustrira. Pogotovo one silne na stropu, kad sam ih vidjela pomislila sam da gledam auto naopačke, kao da sam se prevrnula. I nizak je brate, mnogo nizak. I ja sam niska ali se volim penjati u auto a ne silaziti u njega.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Blue, evo ovo ti je autek kakav želiš...kakav želiš...kakav želiš...želiš...želiš...

Uploaded with ImageShack.us

Samo moraš malo više štedjeti...

Samo moraš malo više štedjeti...
Zbog članka, nisam detaljno gledala slikeMargarita » wrote: Zašto misliš da je automatik?
OK, gledala sam samo prvu unutarnju sliku. Ali zašto onda ima tri pedale?
Bogati, nije to auto za mene, kao da sam iz Imotskog i vozim Mercedeskarambol wrote:Blue, evo ovo ti je autek kakav želiš...kakav želiš...kakav želiš...želiš...želiš...![]()
Samo moraš malo više štedjeti...![]()
A ni nisam baš toliko šparna
Citrač na slikama je automatik...blue wrote: Zbog članka, nisam detaljno gledala slike![]()
Bogati, nije to auto za mene, kao da sam iz Imotskog i vozim Mercedes![]()
A ni nisam baš toliko šparna![]()
Tobom vladaju predrasude. Nema jače mercedes zemlje od Albanije. Imoćani su tu tek na petom, šestom mjestu iza Turaka, Uzbeka, Rusa....
i Bugatti uopće nije skup.
-
- Information
-