Film nisam gledao.
Režija mi je fora, ostalo tak-tak.
Naslov mi je misterij.
Misterij da su fine ili mrtve ili djevojke? Ili bi bile fine kad bi bile mrtve? Po meni je jedna mrtva jer pokušava biti fina. A druga jer nije više željela biti fina a i to se plaća.
pogledala, ajd, ok mi je, mada imam par zamjerki.Emericzy » wrote:Ugodno me jučer na TV iznenadio Lea i Darija.
Sve što je o tom filmu kritički napisano točno je. A svejedno, meni se dopao iznad očekivanja.
Ja sam doživio taj film kao slikovnicu. Gluma nije ni trebala. Jedino je Begonja glumila, a nije ni ona trebala. Ako tako gledaš, sve je OK.Pješčana » wrote: pogledala, ajd, ok mi je, mada imam par zamjerki.
najbitnija bi bila kazališna gluma nekih glumaca. niste na daskama, opustite se
Mike Leigh
Ne još, ali su nahvalili seriju i htjela bi se sjetit pogledat ju.Pješčana wrote:jel gledao možda tko Počivali u miru? Ide petkom na HTV2. Ja sam polovično pogledala dvije, nije loše, samo meni su mučne teme i nisam imala volje pogledati do kraja.
Ja gledao sve.Pješčana » wrote:jel gledao možda tko Počivali u miru? Ide petkom na HTV2. Ja sam polovično pogledala dvije, nije loše, samo meni su mučne teme i nisam imala volje pogledati do kraja.
Ja volim Star trek stare filmove i serije. Ovaj novi film je grozan, kao neki tipičan američki tinejdžerski akcić, "Ovo nije još jedan film za mlade" u svemiru - pre-stra-šnoPješčana » wrote:Evo pogledah Star Trek, film. Ja volim Zvjezdane staze, manje volim logičke rupe, a najmanje volim zapetljavanja u vremenske petlje.
Spockov tata me jako podsjeća na don Ivana Grubišića
Romulanci izađu iz crne rupe i onda čekaju 27 godina na Spocka i idu se osvećivati? ozbiljno?
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest