Paola. Ta je bila najzločestija. A serija je imala mindfucking završetak <3dimnjak wrote:marisol, usurpadora i one 3 sestre blizanke maria guadalupe, fernanda i jos neka...da u podne sam kuhala rucak i ucila spanjolski
harpy, prestroga si
UĐITE! (službeni chat)
-
Almost Rosey
-
Almost Rosey
Ma sjećam se da je svaka od njih imala neki svoj tik, štajaznam. I onda je kao ta zločesta M. Paola poginula ili nešto i ova neka od "dobrih" se na samom kraju udavala i napravila taj tik koji je bio svojstven M. Paoli (nešto s malim prstom na obrvi lol).bliss wrote:
Koji je bio završetak? Ja sam znala bacit oko prije škole, ali sjećam se samo okvirno.
Zašto se ja toga sjećam?
Toga se i ja sjećam.Almost Rosey wrote: Ma sjećam se da je svaka od njih imala neki svoj tik, štajaznam. I onda je kao ta zločesta M. Paola poginula ili nešto i ova neka od "dobrih" se na samom kraju udavala i napravila taj tik koji je bio svojstven M. Paoli (nešto s malim prstom na obrvi lol).
Zašto se ja toga sjećam?
Koja drama je to bila, svi su tjednima prepričavali kako je M.P. svih zajebala.
M. G. je bila siromašna kovrčava, a M.F. slijepa, jel?
Neću reći koji sam razred bila tad.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
I ja sam malo gledala neki dan, Esmeralda je bila bezveze, ali vraća me u dane kad je cili komšiluk išao gledati u jedinu kuću s tv-om.dimnjak wrote:ajme esmeralda! vraca me u srednjoskolske dane.
jos ce i rosa salvahe reprizirat!
Ja sam išla 2. razred, čini mi se
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Almost Rosey wrote:
Ma sjećam se da je svaka od njih imala neki svoj tik, štajaznam. I onda je kao ta zločesta M. Paola poginula ili nešto i ova neka od "dobrih" se na samom kraju udavala i napravila taj tik koji je bio svojstven M. Paoli (nešto s malim prstom na obrvi lol).
Zašto se ja toga sjećam?
isuse daaa!
ona je malim prstom dodirivala obrvu!!
zasto se JA toga sjecam?
edit sad vidim da si to isto napisala u zagradi. dupli facepalm!!
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Zato jer je serija bila legendarna?Almost Rosey wrote:
Ma sjećam se da je svaka od njih imala neki svoj tik, štajaznam. I onda je kao ta zločesta M. Paola poginula ili nešto i ova neka od "dobrih" se na samom kraju udavala i napravila taj tik koji je bio svojstven M. Paoli (nešto s malim prstom na obrvi lol).
Zašto se ja toga sjećam?
Ne mogu si pomoći, voljela sam te sapunjare.
Cure, šta mi još radite?
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
-
Almost Rosey
Da, jedna je bila slijepa, čini mi se M.F.dejzi wrote:
Toga se i ja sjećam.![]()
Koja drama je to bila, svi su tjednima prepričavali kako je M.P. svih zajebala.
M. G. je bila siromašna kovrčava, a M.F. slijepa, jel?
Neću reći koji sam razred bila tad.
Ja sam bila u osnovnoj, niži razredi, iirc
Santa Barbara je meni bila prva.dimnjak wrote:
osnovnjak je dinastija, sokolov greben, dalas, santa barbara i to kraj.
i istna http://www.imdb.com/title/tt0211802/ esmeralda je s faxa : pomladih se:
Posjela bih se između mame i tate na spojene naslone fotelje i gnjavila Šta sad kažu? A sad?
-
Almost Rosey
Pa mnijem da mi u proflu stoje nježne godinicedimnjak wrote:pa ti si dijete![]()
Ma da?Zekoslawa wrote: O, Isuse. I ja sam bila u osnovnoj, pa znam.![]()
Dakle, Fernanda - slijepa, Guadalupe - kovrčava u seljavim suknjetinama, Paola - obrva.
Paola je imala onaj visoki rep. Godinama kasnije žene su je pokušavale kopirati.
-
Almost Rosey
Dvajspet punih, očiju mi kratkovidnih.Zekoslawa wrote:Eno, Rosey i ja tu negdje vršnjakinje, ako ne laže.
Almost Rosey, ne gledam ti ja profile. los sam stalker 
Serenita, paola je imala crnu kosu, ravnu, tamniju od ove dvije. i da zalizanu u visok rep.
guadalupe je imala valovitu kosu, nikad feniranu
a fernanda je imala drugaciji razdeljak i kosu iza uha, zar ne?
Serenita, paola je imala crnu kosu, ravnu, tamniju od ove dvije. i da zalizanu u visok rep.
guadalupe je imala valovitu kosu, nikad feniranu
a fernanda je imala drugaciji razdeljak i kosu iza uha, zar ne?
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
-
Almost Rosey
Zekoslawa wrote:Dobro se držiš. Uščuvana, nema šta.
Ja bome zericu mlađa.
-
- Information
-