..a unda wrote:
cuj. ona prica o drmanju. o drmanju..
A sta fali dobrom drmanju?
Losem moze bit falinga da je...ne dobro, ali dobrom ?
Margarita » wrote:
Dobro, totalno sam bez sluha, ali uvijek sam mislila da to ide zajedno. Ili bar uz fućkanje.
To je zato jer si dobro istrenira....odgojena.
Zensko piskenje i jos nesto gore (sto zene zapravo ne rade, da ne bi sad ispalo da su i one ljudi

), se ne smije ni cut ni vidit. Tako nas nauce odmalena i onda se cini da je to red kao sto je red da poslije kise dodje sunce.
Dodsue, prednost fuckanja pri piskenju je da se kasnije lakse nauci da ti se fucka i kad se ne radi samo o piskenju.
Ne kužim čemu bi služila glazba ako ne da prikrije zvuk pišanja i sranja. Ili plača, ali i to svrstavam pod sranja
.
Istina, vecina muskaraca su gadljivi na zenske izlucevine. Osim onih vlaznih za koje smatraju da su su posljedica njihove pojave.
Zenske suze pogotovo imaju uzasavajuce djelovanje.
Njih ne vole cut ni uz simfonijski orkestar koji svira tuta forca a kamoli uz ficukanje. Smatraju ih ili manipulacijom ili znakom slabosti. A molim lijepo, tko voli slabasnu zenu?
Jesmo se za to borile, ha?
U tome su tako dobri da su zene i same postale ko onaj tip....bas-celik ....i koje bi lezerno prosetale sa spanjolskim cizmama na nogama pred njim i to sa osmjehom na licu pitajuci...jel ti se svidjaju moje cizme? Nemas pojma kako su ugodne.
Da, da ima pravo teta Zuzi, njoj se potuzi a njemu treba bit vesela, dotjerana i bezglavoboljna.
Ima on i svojih problema pa ne place radi toga.
Ali, mislim da je ovo preveliko skretanje s teme pa da se probam vratiti na pravi put.
Valjda mi je zato sve jednostavno. I konj mi je konj bilo da je obična konjina s grivom i kopitama ili umjetnička konjina s divljim zubima krokodila. Glavno da njišti, skroz primitivno i nimalo intelektualno. Onako prizemno kao kad te šutnu pa cviliš "kako je dobro...". Vraga je dobro, nije dobro, ali je najbolje što ti se može desiti.
A poslije, kad se smiri galop u glavi, može i tišina, može i umišljena analiza poteza kistom.
Poslije nakon poslije, uši se dovoljno oporave da čuju neko drugačije rzanje (kad smo kod konja) koje izaziva znatiželju i ne zvuči prijeteće. Umirujuće taman toliko da trgne iz želje za stalnom tišinom.
E, onda, poslije nakon poslije nakon poslije slijedi prijateljsko ljubazno čavrljanje, o svemu, ovaj put o bilo čemu.
Uh, ti to polako pa na tenane. Pa koliko traje da taj konj od princa postane zivina da je se moze hranit secerom bez straha da ce te ugrist ili opalit kopitom?
Srecom, ima puno pjesama na svijetu tako da postoje one u kojima su opisane i precice. Da to poslije dodje prije.
Evo, ko ova dole.
Ta je za one selektivno pamtece, drugi neka se uce ili snalaze kako znaju.
Pamtim samo sretne dane
Ovaj tekst je pregledan 12 504 puta
Pamtim samo sretne dane
pamtim samo one noci
koje sam dijelila s tobom
sanjajuci i ljubeci
Pamtim samo sretne dane
pamtim samo ona jutra
koja bude nasa tijela
zagrljena kao mrtva
Ref.
Ja nisam kao ti, da pamtim samo zlo