Vidjeh neke formule, pa sam zatvorila.MightyMe » wrote:Ajde klikni na link i vidi druge nazive toga čuda. Sve će ti bit jasno.
Bespuća trkeljaške zbiljnosti
A evo sad sam ih pojeo. Šta ću.Zekoslawa » wrote: Namaži Nutelle ili štogod. Ili moči u mliko, izgrebat će ti grlo.
Pinching theoremMightyMe wrote:Ajde klikni na link i vidi druge nazive toga čuda. Sve će ti bit jasno.![]()
Zašto o zašto.Zekoslawa wrote: Zato ne učiš?![]()
Gledam najavu Dnevnika i kažu da se traži zabrana predavanja Judith Reismann sabornicima. Demokracija, tolerancija, uvažavanje, odluke kroz proces i tako to ...
Dobro, idem ja ća. Nije meni drago da ja ovdje sama pričam s vama dvojicom o sendviču.MightyMe » wrote:Tamo u prvoj crti ti piše da se ovaj teorem još naziva sandwich theorem. U rvackome se isključivo koristi taj termin: teorem o sendviču. Pa mi je to pobudilo asocijacije.
Točno je to ideja tog teorema.Zekoslawa » wrote: Dobro, idem ja ća. Nije meni drago da ja ovdje sama pričam s vama dvojicom o sendviču.
Stisne te sa obe strane pa nemaš di.
Ček, ... piše u tekstu i sljedeće ... In Italy, the squeeze theorem is also known as the two carabinieri theorem ... možda je ovako jasnije.MightyMe » wrote: Stisne te sa obe strane pa nemaš di.
..meni je vise gejis ta lema..Zekoslawa » wrote: Dobro, idem ja ća. Nije meni drago da ja ovdje sama pričam s vama dvojicom o sendviču.
Mora postojati funkcija na kojoj se radi a funkcija je ženskog roda...a unda » wrote: ..meni je vise gejis ta lema..
i 19 gostiju...Zekoslawa » wrote:Dobar vam tek, dečki. Evo vam unda i Euklid.
koji kurac ih danas ima tolko?
'if you fall, i'll be there' (floor)
Fala bogu da ovaj put nisam ja primijetila te gej trenutke između njih dvojice...a unda » wrote: ..meni je vise gejis ta lema..
Ugasila comp...ex anais » wrote:Ne ide danas.![]()
Blejim i opet mi misli lutaju. Pokušavam se sjetiti što sam jučer radila da je išlo.
'if you fall, i'll be there' (floor)
Nije mi baš drago ovo reć. Al može se i o nizovima radit.Karl Jozef » wrote: Mora postojati funkcija na kojoj se radi a funkcija je ženskog roda.
..a sve su, pa ti sad biraj koja ces bit..Karl Jozef » wrote: Mora postojati funkcija na kojoj se radi a funkcija je ženskog roda.
Ne. Učila sam pored njega jer su mi pitanja online i nije me smetalo.
Golden Rule - It's not gay when it's 3-way.
Limes je muškog roda...a unda » wrote: ..a sve su, pa ti sad biraj koja ces bit..
Da to je više kao transeksualac. Ovaj niz se pretvori u ovu funkciju.MightyMe wrote: Nije mi baš drago ovo reć. Al može se i o nizovima radit.![]()
-
- Information
-