Nisam se još susreo s ovakvim tipom dvoumljenja.Serenità » wrote:Naravno da zna, ali da ga nije kupila, mogla bih mirne duše reći da neću doći. Ovako mi je žao da propadne.
Bespuća trkeljaške zbiljnosti
Stalno da pitam pa nikako, Karl, kakva ti je to kapa?
Nervozna sam. Em je oblačno, em pms, em sam skužila da mi ne ostaje baš vremena za učenje jezika i sad me to opako nervira. Ova pitanja mi požderu svu energiju. A moram se toga riješit. A onda mi ako se toga riješim ostaje samo deset dana za dva jezika, pošto računam da ih u prvom roku ionako neću uspjet položit već samo vidjeti kakva su pitanja na pismenom. A deset dana je premalo za moj kroničan dugogodišnji nerad s jezicima.
Nervozna sam. Em je oblačno, em pms, em sam skužila da mi ne ostaje baš vremena za učenje jezika i sad me to opako nervira. Ova pitanja mi požderu svu energiju. A moram se toga riješit. A onda mi ako se toga riješim ostaje samo deset dana za dva jezika, pošto računam da ih u prvom roku ionako neću uspjet položit već samo vidjeti kakva su pitanja na pismenom. A deset dana je premalo za moj kroničan dugogodišnji nerad s jezicima.
Što je plava?ex anais » wrote:Stalno da pitam pa nikako, Karl, kakva ti je to kapa?
A eto snijeg pada, južina i tako to pa se potrefilo. Imaš ti štogod veselije za prijaviti, ... kako čitanje i tako to?aisling wrote:Kakve su ovo zbiljne ozbiljne teme?![]()
Sad sam pogledala kroz prozor.Karl Jozef » wrote: Nisam se još susreo s ovakvim tipom dvoumljenja.Evo snijeg pada lagano pa ti to može poslužiti za umirivanje duše.
Zadnje pare sam na to cvijeće potrošila, a ako ne odem sad, najbolje da za vikend kupujem novi poklon.
Kako se uči napamet? Dođem do pred kraj faksa i moram to pitati.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Pa ne znam, dvoumim se između Merlinove i partizanske.Karl Jozef » wrote: Što je plava?
A eto snijeg pada, južina i tako to pa se potrefilo. Imaš ti štogod veselije za prijaviti, ... kako čitanje i tako to?
Meni je bio skroz kul, tad, za lektiru. Kad se sjetim svojih filozofiranja na tu temu.aisling wrote:Da
Svidio mi se Stranac![]()
Idem nazad... hotelski pravilnici.
A ništa onda, čizme, šal, rukavice, kapa i cvijećem kroz grad.Serenità » wrote: Sad sam pogledala kroz prozor.
Zadnje pare sam na to cvijeće potrošila, a ako ne odem sad, najbolje da za vikend kupujem novi poklon.![]()
Pojma nemam. Ako ti ne znaš, možda ex zna ....Kako se uči napamet? Dođem do pred kraj faksa i moram to pitati.
Imaš dva način skrivanja. Prvi je da uključiš onu kvačicu prije logiranja i onda si skrivena za samo taj puta, drugi način je da odeš User Control Panel -> Board Preferences -> i onda ovaj četvrti kružić odozgora si kliknula YES a to znači da si trajno skrivena.aisling wrote:Ok, sad me prikazuje kao hidden. Išla sam u opcije i kliknula da me ne skriva. Koji mu je vrag? Ja neću biti nevidljiv![]()
Dakle makni to drugo ako si to kliknula ako nisi onda nemoj prilikom logiranja kliknuti ovo prvo.
NAPISALA SAM PRVO LIJENČINA. u GORNJEM POSTU. pA SAM DODALA OVAJ S LJENČINA.
ČEK, NA FORUMU SU MI OBJAŠNJAVALI KAKO SE TO ZNA. aKO JE KRATKO ONDA JE JE, AKO JE DUGO ONDA JE IJE. kAD PREBASIŠ NA IKAVICU I EKAVICU.
mENI ZVUČI KRATKO. a BOLJE ZVUČI LIJENČINA. nE VALJA :MAMA:
Happy Easter!
Pms također?aisling » wrote: NAPISALA SAM PRVO LIJENČINA. u GORNJEM POSTU. pA SAM DODALA OVAJ S LJENČINA.
ČEK, NA FORUMU SU MI OBJAŠNJAVALI KAKO SE TO ZNA. aKO JE KRATKO ONDA JE JE, AKO JE DUGO ONDA JE IJE. kAD PREBASIŠ NA IKAVICU I EKAVICU.
mENI ZVUČI KRATKO. a BOLJE ZVUČI LIJENČINA. nE VALJA :MAMA:
Ne - višak energije i nepažnja
Kad sam skužila nije mi se dalo ispravljati, a otipkala bez gledanja
Happy Easter!
I bez fhra fhr.
Bemti sporost i pestotrijeve.
E da, to s ekavicom, nedavno sam se sporila oko sijenki i sjenki u hrvatskom i srpskom, elem bosanskom, više ne znam ni sama. Na hrvatskom su sjenke. Oni tamo pišu sijenke. Wtf? Zašto? Tumačenje je bilo da su senke dugo pa da zato.
Aisling, odlogiraj se pa ulogiraj pa neš bit hidden.
E da, to s ekavicom, nedavno sam se sporila oko sijenki i sjenki u hrvatskom i srpskom, elem bosanskom, više ne znam ni sama. Na hrvatskom su sjenke. Oni tamo pišu sijenke. Wtf? Zašto? Tumačenje je bilo da su senke dugo pa da zato.
Aisling, odlogiraj se pa ulogiraj pa neš bit hidden.
Kada prije logiranja klikneš Login ispod piše ... Hide my online status this session što se može označiti. Valjda tvoj tapatalk ili što već to radi automatski.aisling » wrote:Koju kvačicu prije logiranja? Ne klikam nikakve kvačice prije logiranja.
Nije to nego nakon što je označila odhidden nije se odlogirala. Ne može se to automatski radit.Karl Jozef » wrote: Kada prije logiranja klikneš Login ispod piše ... Hide my online status this session što se može označiti. Valjda tvoj tapatalk ili što već to radi automatski.
Jesam vam dala jučer onaj video gdje Japanka rodila s 27 i lice joj se objesilo, postala starica i to?
-
- Information
-