Što je tu dobro?

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Emericzy

Post 28 Jan 2013, 00:03

..a unda » wrote:..sad je emerici ostao sam.
Što je ono nasred polja bijela
zlatnom bojom što sveudilj sjaji?
Je l' to vojska sultanova cijela
Il' se vile ukazaše raji?

Nit je vojska, a niti su vile
već to sam je aga Emeraga.
pred njim plahe duše su se skrile
kao da su ugledale vraga.

Logiku on raji utjeruje
zdravi razum gdje nerazum cvate
pametne mu riječi milo zuje
Ali ljudi pamet teško shvate.

Bez pameti osjećaj ne valja
Emer-aga vješto im tumači.
Nije dosta ono ispod halja
Bez razuma šuplji su bakrači.

Perzefona

Post 28 Jan 2013, 00:05

O jebem vas neromantične. :zubo:

Samo na seks mislite. :o

Što se ove pjesme tiče, ja ne bih dotle išla s cinizmom. Ne mora se tu raditi o takvoj podmukloj sračunatost, Uostalom, zar glupost i neobazrivost i površnost nisu dovoljne, mislim dovoljno loše.

edit: uletio mi Riczy.
Mislila sam na Ex i Baru.

Doduše, može se i on ubrojit među neromantične, samo on ne misli na seks. On pjeva o još prozaičnimij stvarima, razumu i slično. :cerek:
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Eks

Post 28 Jan 2013, 00:07

..a unda » wrote: ..jekl vama zenskima vazno kolko taj ima love za ostat ili ne ostat u dobrim odnosima? :kokice:
Moji su svi bili bez prebijene pare.

Hm

:zubo: :facepalm: :rofl:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 28 Jan 2013, 00:10

Emericzy » wrote:
Što..
emerici, pase si.. :raspa:
..a unda
Undaminator

Post 28 Jan 2013, 00:11

ex anais » wrote:
Moji su svi bili bez prebijene pare.

Hm

:zubo: :facepalm: :rofl:
:kokice:

neeekst..
Perzefona

Post 28 Jan 2013, 00:12

..a unda » wrote: ..jekl vama zenskima vazno kolko taj ima love za ostat ili ne ostat u dobrim odnosima? :kokice:
Ne. A trebalo bi. Jedan je bo besramno bogat. Da mi je onda bila ova pamet... :zubo:
Bara huda

Post 28 Jan 2013, 00:15

Perzefona » wrote:Oukej. Vrlo sam veoma zadovoljna s raspravicom.

SAmo ima onda jedan poblem. Što ćemo s onim, za koje se svi slažete, kladim se, da je civilizirano, zrelo i lijepo ostati s bivšima u dobrim odnosima? Šta ćete sad reć?
Kakve veze ima civilizirano ponasanje sa emocijama?
Ili misljenjem?

Ponasas se kao sto je red u javnosti, kazes bok i odes dalje ili se pravis da ga ne vidis a mozes i stat i popricat ako ti se da.
Pratis i njega kako reagira...ako ti se hoce bacit oko vrata a ti to neces, oladis ga pogledom. Ako vidis da mu ides na neku stvar, nestanes u vidu lastinog repa. Ako te pocne daviti pricom o dobrim starim vremenima a tebi se ne slusa, kazes...joj, bas bih rado caskala ali zurim, ceka me muz.

Dakle, spojis svoje i njegove osjecaje i napravis sto ti se cini zgodno.
Mozes se i poseksat ako vam bas oboma dodje. :D
..a unda
Undaminator

Post 28 Jan 2013, 00:19

Perzefona » wrote: Ne. A trebalo bi. Jedan je bo besramno bogat. Da mi je onda bila ova pamet... :zubo:
cek, nisam shvatio. jel onda vazno il nije vazno?

jel nije bilo vazno, a sad jest ili..sta? :kokice:

dakle, jel mozemo rec da je bolje bit u dobrim odnosima s bivsim koji pliva u lovi, nego ne bit u nikakvim odnosima s bivsim koji nema helera? : bob rok:

:D
Perzefona

Post 28 Jan 2013, 00:19

Mislila sam da se odmaknemo od pjesme.

Mislila sam na one što se druže nakon prekida i to...
Donna Sole
Been thanked: 1 time

Post 28 Jan 2013, 00:20

Bara huda » wrote:

Dakle, spojis svoje i njegove osjecaje i napravis sto ti se cini zgodno.
Mozes se i poseksat ako vam bas oboma dodje. :D
Da.
Sve može se kad oće se.
kurvanjski avatar, a
Perzefona

Post 28 Jan 2013, 00:21

..a unda » wrote:
dakle, jel mozemo rec da je bolje bit u dobrim odnosima s bivsim koji pliva u lovi, nego ne bit u nikakvim odnosima s bivsim koji nema helera? : bob rok:

:D
:rofl:
Da. tako nalaže razum i logika. A vidjesmo da su to važne stvari. :emericzy:
Bara huda

Post 28 Jan 2013, 00:30

Perzefona » wrote:O jebem vas neromantične. :zubo:

Samo na seks mislite. :o

Što se ove pjesme tiče, ja ne bih dotle išla s cinizmom. Ne mora se tu raditi o takvoj podmukloj sračunatost, Uostalom, zar glupost i neobazrivost i površnost nisu dovoljne, mislim dovoljno loše.
kakvu sracunatost vidis u dizanju donje glave? :mad:
Pa to je prirodna reakcija kod muskih kad vide zensku, evo, pitaj undu, on ce to bolje znat objasnit.
Asto se tice gluposti, neobazrivosti povrsnosti...pa to vidimo kod drugih, ne i kod sebe.
Sto se nas tice, za sebe smo pametni, obazrivi i studiozni prema drugima.
Jedino prema sebi nismo.
Tj. Mislimo da nismo a zapravo samo radimo ono sto zelimo. Poslije se lako opravdat. :D

edit: uletio mi Riczy
.
Masala! :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 28 Jan 2013, 00:45

Bara huda » wrote: :rofl:
Masala! :zubo:

..potpisujem. :D
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 802 times
Been thanked: 1522 times
Post 28 Jan 2013, 02:55

Chilimama » wrote:
Slažem se. Ne znam jel mislimo na isto, ali ja ne vjerujem u tu jednu jedinu svemirsku i vječnu ljubav. ne vjerujem i gotovo. Milsim, možda su baš oni s to jedinom ljubavi ograničeni ili oštećeni; možda sam ja jer više vjerujem u mijene i promjene , u nadgradnju, rast i tako to..
ne znam...
Objasnit ću ukratko, već je kasno.

Svakoga tko mi govori o toj "jedinoj i svemirskoj ljubavi" i podmeće mi priču "Isusebože, kako smo se mi voljeli" pitam jednu jedinu stvar - koliko si vremena i truda uložio da opet budete zajedno? Znam zilijun takvih slučajeva i odgovor beziznimno glasi - ništa. Ali glavno da se cmizdri i kuka. To držim sebičnim i jeftinim izvlačenjem od života. Takve osobe uživaju u tome da su na nekakvom emotivnom dnu i u biti crpe tuđu energiju, hrane se njome. Ne želim to slušati jer nisam ničija štaka. Dođem poslije prekida, pomognem ako mogu, ali, brate mili, to ne može trajati mjesecima i godinama. Užas.
Potpisi su za budale.
Perzefona

Post 28 Jan 2013, 07:06

Bara huda » wrote:
kakvu sracunatost vidis u dizanju donje glave? :mad:
Pa to je prirodna reakcija kod muskih kad vide zensku, evo, pitaj undu, on ce to bolje znat objasnit.
Šta, kažeš, Unda?

Jer ni to ne vjerujem. Onako, vidiš neku nakon mnogih godina i prvo ti krv poleti dolje. Ili hoćeš reći da muškaraci hodaju gradom i inače tako... uzdignutih udova? Grad je pun lijepih žena. :ne zna:

Nadalje, taman da se i jest dogodilo baš to, pa nećeš nasrtat tako valjda. I nisam rekla da se tjelesne reakcije događaju sračunato. Nego da bi u tom slučaju, bilo sračunato pokušati da se realizira takav poriv i da to bude razlog za stavljanje ruku na ramena i žicanje poljupca,

Dakle, ono što su neki rekli - da bi ju on samo htio povaliti - ne čini mi se uvjerljivo.

Drugim riječima, nije sve u seksu. Ima nešto i u prigluposti i nerazmišljanju. :zubo:

Zanima me kako se to ljudi nakon prekida druže i održavaju prijateljske odnose, a nisu se prisiljeni sretati zbog posla ili nečeg. Nitko mi ništa o tome ne govori.
Donna Sole

Post 28 Jan 2013, 07:45

Stitch » wrote:

Svakoga tko mi govori o toj "jedinoj i svemirskoj ljubavi" i podmeće mi priču "Isusebože, kako smo se mi voljeli" pitam jednu jedinu stvar - koliko si vremena i truda uložio da opet budete zajedno? Znam zilijun takvih slučajeva i odgovor beziznimno glasi - ništa. Ali glavno da se cmizdri i kuka. To držim sebičnim i jeftinim izvlačenjem od života. Takve osobe uživaju u tome da su na nekakvom emotivnom dnu i u biti crpe tuđu energiju, hrane se njome. Ne želim to slušati jer nisam ničija štaka. Dođem poslije prekida, pomognem ako mogu, ali, brate mili, to ne može trajati mjesecima i godinama. Užas.

Kad sam pročitala knjigu "Zima za dvoje" kako glasi prijevod djela "Notebok" a po kojoj je kasnije snimljen i film zbog kojeg plaču i oni malo tvrđi, ja sam se zatekla samo tom kategoričnošću glavnog junaka da ne postoji druga žena u njegovom životu i to niti prije niti poslije ove jedne jedine i jedinstvene. Bilo mi je nevjerojatno. Ni sad ne ubirem kako? ma kako je moguće da se nijedna žena nije pokazala vrijednom ili bar zanimljivom da se u njemu pokrenu mehanizmi i prorade emocije, da se napaja ljubavlju barem još jedne koje mu može dati isto to ili isto a drugačije?
Ne sugeriram, niti u primisli nemam ideju da je to crno-bijelo i da ili imaš jednu ljubav ili milijun ljubavi..Jednostavno vjerujem da se čovjek s vremenom uči , nadopunjava, brani ili kako god emocijama i da ga one nose i daju mu pogon, ali da bi bio jači, mora, mislim da jednostavno mora imati još nekog u životu iz čega će sve od te energije prikupljati. Oću reći , ne mora se biti promiskuitetan ili bez kriterija ulaziti u kojekave leteće, prolazne ili one night stand...veze. Međutim, ta svemirska ljubav mi je jasna samo u slučaju da ta "ona prava" bud prekinuta nekom silom tj smrću pa da izazove šok ili neku vrstu emotivne paralize pa se takav ne može predati novim iskustvima ljubavi.
No, dobro, nisam ja iskusila tako nešto a nisam ni vidila oko sebe sličan slučaj pa pričam iz svog kuta gledanja. Međutim i iz tog mog kuta postoji mogućnost druženja i ostvarivanja kontakata s bivšima, kako sam rekla "bog, kako si, lijepo te vidjet" a pri tome ne osjećati ranu zbog više ili manje bolnog negdašnjeg prekida.
Ipak, pjesmica je ko pjesmica takva kakva je i znam da oko nas hodaju neki sa svojim tajnim željama da još jednom taknu, zagrle, prošetaju, popiju čaj s nekom bivšom/bivšim fatalnim...
kurvanjski avatar, a
Euklid
old school

Post 28 Jan 2013, 09:41

Stitch wrote:

Svaka postena zena ima (bar) jednog muskarca iz svoje proslosti za kojim pati cijeli zivot...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Perzefona

Post 28 Jan 2013, 09:45

Euklid » wrote: Svaka postena zena ima (bar) jednog muskarca iz svoje proslosti za kojim pati cijeli zivot...
Sad smo se i vrijeđat počeli i sumnjat u poštenje. No krasno. :zubo:

Ja sam onda nepoštena.
Euklid
old school

Post 28 Jan 2013, 09:46

Perzefona wrote: Sad smo se i vrijeđat počeli i sumnjat u poštenje. No krasno. :zubo:

Ja sam onda nepoštena.
Da bi rijec reko... :zubo:
karambol

Post 28 Jan 2013, 09:50

Euklid » wrote: Svaka postena zena ima (bar) jednog muskarca iz svoje proslosti za kojim pati cijeli zivot...
Zašto mora biti iz prošlosti?
Kako znaš da nije neka paralelka? Ima muškarca, muža i muškarca, patnju...recimo... :D
Margarita

Post 28 Jan 2013, 09:58

Dobro je jer u tom trenutku nemaš bolje. Kao u filmovima o duhovima ubijenih ljudi. Kad ljubav ne umre prirodnom smrću nego nasilno pa se još vrzma okolo, ne želi se pomiriti sa smrću. Silom se pokušava održati na životu na aparatima prošlosti, na infuziji ruke na ramenu. Misli ako održava bol da će održati i postojanje. Nema logike ali ima smisla.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Euklid
old school

Post 28 Jan 2013, 10:12

karambol wrote:
Zašto mora biti iz prošlosti?
Kako znaš da nije neka paralelka? Ima muškarca, muža i muškarca, patnju...recimo... :D
Kolko si ti zapravo njih sad nabrojao?
2,3,4?
Muskarac-muz i muskarac-patnja?
Muskarac, muz i patnja?
Muskarac, muz, muskarac i patnja?

Ili si sinoc toliko popio da sve vidis duplo? :D
Emericzy

Post 28 Jan 2013, 10:13

Margarita » wrote:Nema logike ali ima smisla.
Pametno rečeno.
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 802 times
Been thanked: 1522 times
Post 28 Jan 2013, 10:19

Svaka poštena ima jednog, a nepoštena i petoricu. :D
Potpisi su za budale.
..a unda
Undaminator

Post 28 Jan 2013, 10:36

Emericzy » wrote: Pametno rečeno.
nije pametno receno, ali ima smisla. :zubo:
  • Information