..jel znas ti onu..paziti, zeljeti, ostvariti ?Zekoslawa » wrote: Onda će meni na megdan.![]()
Bespuća trkeljaške zbiljnosti
Danas sam u skripti našla izviješća s precrtanim i i čudila se sebi zašto sam to ispravljala kad se piše izviješća. Onda sam se sjetila da se piše izvješća i proklela Karla.
Samo se ti drži toga. Za koju godinu to će biti standard.
Nu, šta se obradovao.MightyMe wrote: A je li?![]()
Dobro, ako tako želiš, onda pomno prati Karlov opus i onepismenit ćeš se u roku od dva mjeseca.
U ovoj situaciji... Pa bih, bila bih sretna i stim, ti kao ne bi?ex anais » wrote:Laku noć, Baro.
Virnula sam na LJES. Još se oporavljam. Aj, mala anketica, tko bi stavljao produžetak na kurac i jebao s otim? Tj. tko bi bio i sretan s tim?
Jednako kao da me ševi lezbijka s dildom.
Mislim, ne mogu zamisliti veći turn off.
Ne znam, ali ti mi možeš prepričati kako si se želio družiti s mladeži i šarmantnim damama, pa završio trkeljajući s ološem na trkelju.
Aj čekaj, sad ću se ja malo prisjetiti seksa, pa ćemo onda dalje pričati.ex anais » wrote:
Jednako kao da me ševi lezbijka s dildom.![]()
Mislim, ne mogu zamisliti veći turn off.
Krasan način da nam kažeš da nas sanjaš. Baš lijepo...a unda » wrote:..idem lec, jer cu imat basketmeri..sori, vi ne znate engleski..imat cu kosmare od vas.
Laku noć i to ne eksača-laku noć, nego stvarno aj ća.
Mene to samo asocira na masTRubaciju. Jebeš ti to ako se ne napališ od same alatke, jel.Zekoslawa » wrote: Aj čekaj, sad ću se ja malo prisjetiti seksa, pa ćemo onda dalje pričati.
A i tip koji bi pristao na to bi mi bio manje muževan, ne mogu si pomoći. ;zadrta:
Aj, unda, aj, smrklo ti se s nama, neka, i sutra će.
Gle, najbolje da ja bižim od ovog razgovora i ove teme. Jerbo šta sam ja sve u stanju pokusati kad se zaljubim, to nije ni za LJES, ni za LJIS.ex anais » wrote:
Mene to samo asocira na masTRubaciju. Jebeš ti to ako se ne napališ od same alatke, jel.![]()
A i tip koji bi pristao na to bi mi bio manje muževan, ne mogu si pomoći. ;zadrta:
Aj, unda, aj, smrklo ti se s nama, neka, i sutra će.
Mogu ja sad sto puta reći da je to ubij bože, ali poznavajući sebe...
Ajme, mlad je još... Saće tebi teta Zeka reći kako se to rješava. Ako te strah da ćeš zaspati, onda uopće ne ideš leći.MightyMe » wrote:Iđen i ja da ne zaspen sutra ujutro na kolokvij.
Aj, aj, ne daj da te pokvarimo. Rasturi tu taj kolokvijčić.
Ja sam se sad uplašila. Jer moje "nikad" je uvijek kobno završavalo. Ne, ne želim si to, neeeZekoslawa » wrote: Gle, najbolje da ja bižim od ovog razgovora i ove teme. Jerbo šta sam ja sve u stanju pokusati kad se zaljubim, to nije ni za LJES, ni za LJIS.
Mogu ja sad sto puta reći da je to ubij bože, ali poznavajući sebe...
Nisam to zaslužila.
Muči i ne zovi vraga, aj.ex anais » wrote:
Ja sam se sad uplašila. Jer moje "nikad" je uvijek kobno završavalo. Ne, ne želim si to, neee![]()
Nisam to zaslužila.Nakon svih ovih god.. ups.
"Nikad"? Šta je to, jel se jede?
Karl, šećeru, pričamo o seksu, kopulaciji, masturbaciji, penetraciji, ovulaciji. Di si?
Sad bi ti reka na šta me ovo podsjetilo na prvu, ali još san mlad, kako kažeš...Zekoslawa » wrote: Ajme, mlad je još... Saće tebi teta Zeka reći kako se to rješava. Ako te strah da ćeš zaspati, onda uopće ne ideš leći.![]()
Sad stvarno ajbok.
MightyMe » wrote: Sad bi ti reka na šta me ovo podsjetilo na prvu, ali još san mlad, kako kažeš...
Sad stvarno ajbok.
Pok.
Zekoslawa » wrote: Karl, šećeru, pričamo o seksu, kopulaciji, masturbaciji, penetraciji, ovulaciji. Di si?

Pa gukni, krivousti, šta samo glediš?
Evo idem ja sad obavljati neke zec-radnje, pa neće biti priče o keksu.
-
- Information
-