Ovdje uopće nisu potrebni kartoni.
Operu te sa svih strana da se ne stigneš ni okrenut...
Ovdje uopće nisu potrebni kartoni.
..da da, zima, lijeno, dinajli, kisela grozdja..Zekoslawa » wrote: Undo, molim te, aj. Prvo, ko da ne znaš da eksača i ja možemo povaliti koga oćemo i šta oćemo, samo šta nam je zima i lijeno nam se skidati. A drugo, dosta tog deniala, guštaš ko prase tu s nama. Smiješan si skoro ko Karl kad se pravi da uči ili šmokljo kad glumi da mu nismo zanimljivi mi ovdje.
Ja ne povaljujem jer sam romantična. Eto sad.
ex anais » wrote: I tvoja mater da se ženiš.
..a pa dobro. jesam li sta rekao? ok, nemam nista protiv, svak ima neki izgovor za nesto..
Nije, u Hrvojevoj je samo filozofija, a pomorci dolaze žderati u Radovanovu. Ijuuuu, kad bi ugledala tutaše kako čekaju u redu da pobrste sva ikad iz menze.MightyMe » wrote: Šta i tamo ima menza?
Ček to je onaj fakultet na pazaru jel? Ono di je i pomorski?
Započinjem novo poglavlje otprilike onako ko kad ex i Karl uče - stani, kreni, stani, kreni.Ma razumijo san te ja. Sad sa 30 i kusur godina u guzici moraš počinjat novo poglavlje života.
Opet ga mećeš di mu nije misto.Karl Jozef wrote:Ima.![]()
Nije to izgovor. Šta ću protiv sebe...a unda » wrote: ..a pa dobro. jesam li sta rekao? ok, nemam nista protiv, svak ima neki izgovor za nesto..
Ta će mater prenijet trudnoću bar dva mjeseca.Karl Jozef wrote:![]()
Moja ženska se tek sljedeće godine treba roditi. :vlado kalember:
i sta ce onda? ..u komunu?
Onda će meni na megdan...a unda » wrote: i sta ce onda? ..u komunu?
Jelda smo krasni?Bara huda wrote:Ja ovo ne mogu pratit pa vam zelim laku noc, tamo negdje pred jutro kad budete isli spavat.![]()
Bas ste zgodni....mladi, poletni i zivahni![]()
ti ides u emericijev kako-je-dobro-vidjeti-te-opet klan.Zekoslawa » wrote:
Ja sam pak samo nostalgična.
ne mogu ni ja pratit, ali opci utisak je da mogu, sto ne znaci da necu i ja sad ic lec..Bara huda » wrote:Ja ovo ne mogu pratit pa vam zelim laku noc, tamo negdje pred jutro kad budete isli spavat.![]()
Bas ste zgodni....mladi, poletni i zivahni
Ja sam u onom koji gađa pitarima. Stoga, čemu nekog mrcvariti mjesecima da bi se poseksali i onda dobio pitar u glavu.
Users browsing this forum: AhrefsBot, ClaudeBot, SemrushBot and 0 guests