Unda je propustio hint o kvasini.
Bespuća trkeljaške zbiljnosti
majti, ne uskladjuj se, zaboga..na svasta ce te ove dvi natantat. : olvejs:
Šta ga žališ? Šta ne vidiš da sve manje piše otkako je unda tu. Naime, zna da nam se ima tko izrugati, pa mu nije više izazov.ex anais » wrote:
Nikad nisam vidjela ljepši eufemizam za "glup si".
Poše, Zec, nemaš duše.Al' moš se pravdat da je otišla s nesvjesticom.
A ko normalan ne piše intervokalno "j" osim splicke tovaradi?MightyMe wrote:Kad san doša doma planira san ić učit. I umisto da san učia ja san jebeno zaspa u 7 ipo navečer i probudia se u 10 ipo.
Ko normalan to radi.![]()
Ima u boga dana.
Pa jel ti vidiš na šta si spa? Bolje bi ti bilo da visiš doli u Nade na Toću nego ovdje s nas dvije, a ipak guštaš s nama...a unda » wrote:![]()
jeste li cule vas dvije, jeste li cule? jel vam sad sve jasno?
majti zvan voks populi..![]()
Ja ću ga nastojati navući na Naturellu...a unda wrote: majti, ne uskladjuj se, zaboga..na svasta ce te ove dvi natantat. : olvejs:
![]()
To je ono u šta nisan nikad siguran. Pa je nekad s "j", a nekad bez. Ka i šta ne znan kad je je/ije kod riješiti/rješenje/r(i)ješavati.
ko ce do toca doc, ka da je blizu.Zekoslawa » wrote: Pa jel ti vidiš na šta si spa? Bolje bi ti bilo da visiš doli u Nade na Toću nego ovdje s nas dvije, a ipak guštaš s nama.![]()
pa spao sam, pa sta. ako je ovo dno, moze samo bolje bit.
Unda je babetina. Čim on dođe stvori se pravo sijelo. I ne moš ić ća. I trkelja li ga trkelja i vrijeđa i svakakav je, ali nekako je ugodno.
Ne znam jel me to podsjeća na splitsku pijacu ili zadarski Donat gdje babe pljuju jedna na drugu pa se kasnije grle, ali koloritno je.
Ne znam jel me to podsjeća na splitsku pijacu ili zadarski Donat gdje babe pljuju jedna na drugu pa se kasnije grle, ali koloritno je.
Kad mi ne bude više neugodno šta ne učin, e tad san najeba.
50 kuna ura.MightyMe » wrote:
To je ono u šta nisan nikad siguran. Pa je nekad s "j", a nekad bez. Ka i šta ne znan kad je je/ije kod riješiti/rješenje/r(i)ješavati.
Ne znam. I neću da mi kažeš. Aj nemoj...a unda wrote: ..znas ti onu..kazna, molitva, ispunjenje..
![]()
U Splitu je pazar, tamo u mene je pijaca.ex anais » wrote:Unda je babetina. Čim on dođe stvori se pravo sijelo. I ne moš ić ća. I trkelja li ga trkelja i vrijeđa i svakakav je, ali nekako je ugodno.
Unda je trackalo obično, eto šta je. A mi izvlačimo najgore iz njega.
mijenjaj nik u..ex mazoh.ex anais » wrote:Unda je babetina. Čim on dođe stvori se pravo sijelo. I ne moš ić ća. I trkelja li ga trkelja i vrijeđa i svakakav je, ali nekako je ugodno.
da koloritno.
Odnegdi je nadošlo, ne znam...a unda » wrote: mijenjaj nik u..ex mazoh.![]()
da koloritno.a di si to naucila? bit ce ti to pise u toj skripti za ispit.
Otkrio toplu vodu. Kao da bi itko bez mazohističnih poriva pričao s tobom.
Ma lakše mi je pisat krivo, nećeš se ti noć suzdržat da me ne ispraviš.Zekoslawa » wrote: 50 kuna ura.![]()
Još si na puvalici? Radijator, tako ti sinusa, okani se puvalica.ex anais » wrote:Skoro sam zapalila knjigu. Karl bi bio sretan (Ugrešićka). Naime, grijalica, otkad je opizdila o pod, bruji.
Kad podmetnem knjigu, dobro je.
Malo je predugo stajala i vruća je.
Ne bih platila zakasninu nego knjigu, a na isto mi već dođe.
Sad makni Dube i metni onu skriptu ispod. Za nju nema ni zakasnine ni kazne.
kao da sam ja kriv sto je takvo trziste, tj potraznja..ex anais » wrote:
Odnegdi je nadošlo, ne znam.![]()
Otkrio toplu vodu. Kao da bi itko bez mazohističnih poriva pričao s tobom.
Makla. Sad bruji.Zekoslawa » wrote: Još si na puvalici? Radijator, tako ti sinusa, okani se puvalica.
Sad makni Dube i metni onu skriptu ispod. Za nju nema ni zakasnine ni kazne.
E, pokati, a ko će mi platiti i ono važnije, nosit radijator do kuće.
Neću, skripta mi treba.
O, varaš se. POgledaj kako Karlove prosere uspješno ignoriram.MightyMe » wrote: Ma lakše mi je pisat krivo, nećeš se ti noć suzdržat da me ne ispraviš.
Ne mogu, bole me leđa od sinoć. Ozljeda na radu...a unda wrote:
ma nemoj. jel mi sutra mos doc iskrcat kamion cimenta?![]()
![]()
Isto vrijedi i za tebe u vezi nas.
Jesam ja sad nas uvriejdila, Zec?
Pih, zar mi možemo niže od ovoga?
Di ćemo čestitat Eovinki?
Pričanja s undom i karlom? Ae, imaš i pravo.
Temu?
Mi smo druga sorta. Bavimo se stvarnim životnim problemima, pa nemamo vrimena za ove usputne, nebitne stvari.Zekoslawa » wrote: O, varaš se. POgledaj kako Karlove prosere uspješno ignoriram.![]()
Sad iden izguglat ovaj zarez prije "pa". Znan da je to inače sastavni veznik isprid kojeg ne ide zarez, al ode mi se čini da je ka zaključni di triba zarez. Vidiš šta mi radiš.
-
- Information
-