Bespuća trkeljaške zbiljnosti
Ništa, sad to ponovi jednom prije nego šta ćeš ići leći i nagradi se keksićem...a unda » wrote: znam da nista ne znam. os jos sta?
..prije cu ja sebe nagradit keksom, nego ti sebe seksom.Zekoslawa » wrote: Ništa, sad to ponovi jednom prije nego šta ćeš ići leći i nagradi se keksićem.
Hvala, vrlo si plemenit.
Prisija ti dabogda!
U zadnje vrijeme je baš zloban.
A tko bi mu i zamjerio kad mu se namjestimo na volej par puta u sat vremena.
Zekoslawa » wrote: A tko bi mu i zamjerio kad mu se namjestimo na volej par puta u sat vremena.
Ma nije vrag da Karl uči.
I kako, o kako mu se on nikad ne namjesti.
Imamo novog Karla. Karl je mrtav, živio Karl.MightyMe » wrote:Vi ste loše društvo.
Samo se ti raskomoti.
BTW, apropos mačaka i slatkoga... Onaj moj pokojni tamanio je sve i svašta. Jednom je oglođao pogače/sirnice/zovite kako hoćete koje je mater ostavila da se hlade. Redovito je kusao voćne jogurte, čokoladu i sve što bi mu palo pod šapu. Usto je znao oblizati čaše od vina ili piva. 
Na gazdaricu,.Zekoslawa » wrote:BTW, apropos mačaka i slatkoga... Onaj moj pokojni tamanio je sve i svašta. Jednom je oglođao pogače/sirnice/zovite kako hoćete koje je mater ostavila da se hlade. Redovito je kusao voćne jogurte, čokoladu i sve što bi mu palo pod šapu. Usto je znao oblizati čaše od vina ili piva.
One undine žderu kupus, ulje, kvasinu... na gazdu
Karla mu je žao. Jebiga, tankoćutan je naš unda, nije zao ko nas dvije. A za nas pak zna da ćemo mu kad-tad vratiti, pa mu nije žao.
kako to mislis..u zadnje vrijeme? mozda si prije samo bila bolje raspolozena?
Nikad nisam vidjela ljepši eufemizam za "glup si".Zekoslawa » wrote: Karla mu je žao. Jebiga, tankoćutan je naš unda, nije zao ko nas dvije. A za nas pak zna da ćemo mu kad-tad vratiti, pa mu nije žao.
Poše, Zec, nemaš duše.
Nisam, bila sam gora i osjetljivija. Što znači da si ti sad još gori i zajedljiviji.
Icuce, usklađuješ se s našim bioritmom.MightyMe » wrote:Kad san doša doma planira san ić učit. I umisto da san učia ja san jebeno zaspa u 7 ipo navečer i probudia se u 10 ipo.
..to vi mislte da se same namjestite.Zekoslawa » wrote: A tko bi mu i zamjerio kad mu se namjestimo na volej par puta u sat vremena.
O, da, i moj je kusao povrće. Najdraže mu je bilo obrstiti ono što se ocijedi od juhe.
Poše, kako je to pametan i krasan mačor bio.
Daboga dobio plemenitu sraćku...a unda wrote: plemenitost se plementoscu izbija..![]()
MightyMe » wrote:Vi ste loše društvo.
jeste li cule vas dvije, jeste li cule? jel vam sad sve jasno?
majti zvan voks populi..
-
- Information
-