Opet gutam - ništa nisam naučila!

Stare teme i začeci foruma
bliss

Post 05 Oct 2011, 13:33

aisling » wrote: Ne bih se složila da je nepotrebno. Štoviše, vrlo je korisno. Slične rečenice itekako služe svrsi. Ne onoj kojoj su namjenjene, al to je manje bitno :D
Da. Recimo, te rečenice bi dobro poslužile u svrhu eliminacije :D

aisling

Post 05 Oct 2011, 13:34

bliss » wrote:
Ne mora ni bit riječ o eliminaciji. Više neko ladičarenje možda :D
Happy Easter!
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 05 Oct 2011, 13:34

bliss » wrote:
pa opet dobro. jos bolje, ustvari: ne zna: :D
Melody

Post 05 Oct 2011, 13:35

Hekatonhir » wrote:
A-a, nisam ja nezgodan. Samo velim, omakne mi se katkad nešto što se drugima ne sviđa. Recimo, prije mjesec-dva zapio sam se s frendom u kafiću. I negdje oko ponoći dođe mala, naplati cugu, sve divno i krasno, i počne brisati stolove. Velim ja njoj: "Čuj, oprosti što ti to moram reći, ali prelijepa si sprijeda, no još si slađa straga." I sad, ona se okrenula, nasmiješila, vidi se da mi nije uzela za zlo. Dotad smo normalno razgovarali, nabacih par forica, a znam biti šarmantan kad hoću. No frendu je bilo neugodno. Počeo mi, konzerva, prigovarati. Kao, pozna je, kako se to ponašam. Ja ne kužim, bijelo ga gledam. Mislim, možda je ljubomoran, koji mu je. Ali 'ajde, nema veze. Otad ne pijem s njim. :D
Nisam ja rekla da si ti nezgodan (mada mi se ova priča s konobaricom ne sviđa, naravno da će ti se nasmijati, jer ili mora ili ne zna za bolje ponašanje mušterija).

Ja samo imam prigovor na razlog zbog kojeg ti daš bakšiš. Bakšiš nije isprika za seksualno uznemiravanje konobarice na radnom mjestu :E Ili stvarno misliš da za bakšiš možeš otkupiti nečije dostojanstvo?
Bakšiš je izraz kurtoazije i poštivanja :ne zna:
klonka

Post 05 Oct 2011, 13:36

..a unda » wrote:hekaton, pusti ti price..ove su ljubomorne. :raspa:
Kako si zao, tako čovjek smještat klopku. :o
gonj špadi
dejzi

Pa kako onda ne pomažu ni onoj kojoj su upućene? Odmah ga može strpat u ladicu: neiskoristivo/nepoželjno.

To je isti rang kao i tetovaže križa ili tonsona.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
..a unda
Undaminator

Melody » wrote:..
Ja samo imam prigovor na razlog zbog kojeg ti daš bakšiš. Bakšiš nije isprika za seksualno maltretiranje konobarice na radnom mjestu :E
Bakšiš je izraz kurtoazije i poštivanja :ne zna:
ko kaze da je seksulano maltretiranje? baksis je samo poruka da beg nije cicija.. :zubo:
Morticia

Post 05 Oct 2011, 13:38

E lijepo ste ga oprale. :rofl:

Neka ste. :zubo:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Melody

Post 05 Oct 2011, 13:40

..a unda » wrote: ko kaze da je seksulano maltretiranje? baksis je samo poruka da beg nije cicija.. :zubo:
Što se tiče toga da je bakšiš znak da beg nije cicija, to stoji isto tako :D

Ali seksualno je uznemiravanje reći ženi koja te služi za plaću kako je dobra straga i sprijeda. Bi li Hek rekao svojoj doktorici ili pak advokatici, bez da ima makar u primisli mogućnost da ga ova izbaci iz kancelarije? Bi li joj ponudio 10-20 kuna za naknadu? Ne? Zašto onda konobarici?

Koliko košta konobaricino smješkanje na izlizane pijanske fore, je li i 30? Za cjelovečernju, dojutarnju cugu njih petorice?

Sori, ne sviđa.
ali

Post 05 Oct 2011, 13:42

Ja sam mislila do sad da je Heksagram dobar čovek :(
vrrrlet

Post 05 Oct 2011, 13:42

klonka » wrote: :rolleyes: :facepalm:

Ovaj, možda ti nije zamjerila, ali iz ženske perspektive, nemoj to više raditi. Vulgarno je i nepotrebno.
Točno Hekatonire. Dobro odgojena osoba poput mene ne bi nikada prelijepoj osobi sprijeda, a još slađoj straga, poput recimo Klonke, išla reći "Čuj, oprosti što ti to moram reći, ali prelijepa si sprijeda, no još si slađa straga.".

To je apsolutno vulvarno i nepotrebno. Osim toga, kao da to Klonka ne zna.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
..a unda
Undaminator

Post 05 Oct 2011, 13:43

klonka » wrote: Kako si zao, tako čovjek smještat klopku. :o
komu klopku? hekatonu..? :kokice:

hekatonhire, ma ljubomorne, kazem ti..:raspa: ..curi si samo dao znak da lijepa, pozeljna..na malo direktniji nacin. cuj, situacija je takva bila, pa neces joj valjda ostavit pjesmu napisanu na racunu..misilla bi da si sajko ludjak i to manit, a nesto i munjen.

kontekst, jukstapozicija, situacija..sve je vrlo dozirano i s mjerom receno. mozda je cura taj dan bila neraspolozena, moda bi nekom drugom gemist na glavu prolila..ali, tebi se nasmijala. barem malo si joj uveselio dan i to zato jer je ona tebi malo uveselila dan. cista interakcija..spontana, jednostavna, ljudska..
ti si hekaton ustvari..veliko toplo srce i ona je to shvatila.. :top:

.. a ne ka ove ovdi..zavidne..pok pok pok pok..poook..pooook...pok pok pok

:D
aisling

Post 05 Oct 2011, 13:43

dejzi » wrote:Pa kako onda ne pomažu ni onoj kojoj su upućene? Odmah ga može strpat u ladicu: neiskoristivo/nepoželjno.

To je isti rang kao i tetovaže križa ili tonsona.
Nije isto, ovo je bolje. Tetovažu ne moraš vidjet odmah.
Happy Easter!
dejzi

Post 05 Oct 2011, 13:44

aisling » wrote: Nije isto, ovo je bolje. Tetovažu ne moraš vidjet odmah.
Ja sam drolija, meni je to isti rang. :zubo:
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
aisling

Post 05 Oct 2011, 13:45

dejzi » wrote:
Ja sam drolija, meni je to isti rang. :zubo:
:rofl:
Happy Easter!
..a unda
Undaminator

Post 05 Oct 2011, 13:48

Melody » wrote:
Što se tiče toga da je bakšiš znak da beg nije cicija, to stoji isto tako :D

Ali seksualno je uznemiravanje reći ženi koja te služi za plaću kako je dobra straga i sprijeda. Bi li Hek rekao svojoj doktorici ili pak advokatici, bez da ima makar u primisli mogućnost da ga ova izbaci iz kancelarije? Bi li joj ponudio 10-20 kuna za naknadu? Ne? Zašto onda konobarici?

Koliko košta konobaricino smješkanje na izlizane pijanske fore, je li i 30? Za cjelovečernju, dojutarnju cugu njih petorice?

Sori, ne sviđa.
ma nemoj molim te? nema situacije u kojoj bi ti radila za placu i da ti neko kaze kako si sprijeda i straga i da tebi ne bude drago?
da, jasno, zavisno tko bi ti to rekao? :raspa:

zasto ne bi to rekao svojoj doktorici? u cemu je problem? :ne zna: ..zasto bi ga neko izbacio iz kancelarije? :ne zna:
ok, to je isto poruka, kazem. ko zeli s takvom osobom imat posla, a ti si samo bio iskren i neagresivan..
Melody

Post 05 Oct 2011, 13:49

..a unda » wrote: komu klopku? hekatonu..? :kokice:

kontekst, jukstapozicija, situacija..sve je vrlo dozirano i s mjerom receno. mozda je cura taj dan bila neraspolozena, moda bi nekom drugom gemist na glavu prolila..ali, tebi se nasmijala. barem malo si joj uveselio dan i to zato jer je ona tebi malo uveselila dan. cista interakcija..spontana, jednostavna, ljudska..
:rofl: :rofl:

Dobar scenarij za romantičnu komediju, aunda, ti to k'o iz rukava :zubo:
Tu bed što je realnost obično ovakva: nemam dinara u džepu, faks mi se srondava u provaliju, imam toplo-hladni odnos sa posesivcem, najbolja prijateljica mi se odselila u USA, a ja moram služiti dva bisera koji su sve duhovitiji kako im koju pivu, jednu po jednu, donosim.
Uvesele mi dan taman k'o ptica kad mi se posere na glavu to jutro kad idem doma, s bakšišem u džepu i knedlom u grlu.
Melody

Post 05 Oct 2011, 13:52

..a unda » wrote:
ma nemoj molim te? nema situacije u kojoj bi ti radila za placu i da ti neko kaze kako si sprijeda i straga i da tebi ne bude drago?
da, jasno, zavisno tko bi ti to rekao? :raspa:

zasto ne bi to rekao svojoj doktorici? u cemu je problem? :ne zna: ..zasto bi ga neko izbacio iz kancelarije? :ne zna:
ok, to je isto poruka, kazem. ko zeli s takvom osobom imat posla, a ti si samo bio iskren i neagresivan..
Pa, ne - nema situacije u kojoj bih trpila da mi se neko tako obraća dok sam na radnom mjestu, a onda mi još kao ispriku za priču o mom dupetu, sisama i umilnim usnama da 10 kuna, jebo ga zevs. :D
Naravno da zavisi ko bi rekao. Naprimjer, uvijek bih prije primijetila nekog koji mi to NE BI rekao, tada i tako i na tom mjestu :rofl:

Ni u čemu nije problem s doktoricom. Samo nek' joj pokuša dat' XX kuna bakšiša nakon toga, pa će njen kolega plastični kirurg na istoj toj klinici vjerovatno biti zadovoljan, jer će imati posla šivajući mu arkadu or votever det šit iz :rofl:
..a unda
Undaminator

Post 05 Oct 2011, 13:53

Melody » wrote:
:rofl: :rofl:

Dobar scenarij za romantičnu komediju, aunda, ti to k'o iz rukava :zubo:
Tu bed što je realnost obično ovakva: nemam dinara u džepu, faks mi se srondava u provaliju, imam toplo-hladni odnos sa posesivcem, najbolja prijateljica mi se odselila u USA, a ja moram služiti dva bisera koji su sve duhovitiji kako im koju pivu, jednu po jednu, donosim.
Uvesele mi dan taman k'o ptica kad mi se posere na glavu to jutro kad idem doma, s bakšišem u džepu i knedlom u grlu.
pa kad si mrgud. valjda ti to sve sto si rekla pise na celu. mozda ti je prednjica i zadnjica samo takva, ali..sta ce ti..ko da ih i nemas..egoist koji misli samo na sebe i svoje probleme, eto.. :ne zna:

bliss

Post 05 Oct 2011, 13:54

Uveselio joj je dan? To što se nasmiješila, ne znači da u sebi nije pomislila "koji kreten", ali joj je u opisu posla biti nasmiješena.
vrrrlet

Post 05 Oct 2011, 13:55

Melody » wrote:

Ajme, ajme, da vi'te moju doktoricu, koji komad, vuf! Čovjeku dođe žao što nema sidu ili šarlah, da je stalno tamo. Začudo, još joj nisam dao kompliment, samo joj se smješkam dok pričamo o bezveznoćama kako majka, kako ovo ono. Ali ne bih joj nikad rekao kakvu guzu ima, a ima, i zna da ima, inače ne bi nosila onakve gaćice i čarape u koje sam dobio uvid kad se nehajno jako nagnula pred jednim epileptičarem koji je dobio napad baš u dobar čas.

Ne, ja bih joj rekao nešto filozofski, kakvo krasno vrijeme, pričao o otoku s još krasnijim vremenom (jako voli otoke ona), a onda bih je pitao da li je sretna u braku. Ako nije, spomenuo bih svoju kuću na otoku, pećicu na drva i dekicu.

A ne pljas po guzici. Makar, ke bela guzičica... :luigi:
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Melody

Post 05 Oct 2011, 13:56

..a unda » wrote: pa kad si mrgud. valjda ti to sve sto si rekla pise na celu. mozda ti je prednjica i zadnjica samo takva, ali..sta ce ti..ko da ih i nemas..egoist koji misli samo na sebe i svoje probleme, eto.. :ne zna:

Ne piše. U tome i jeste stvar.

Ne znam, evo se ograđivam. Možda to nekom prija. Većini cura koje su konobarile a da ih ja znam, i nije bilo neka fora, samo bivam iskrenom :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 05 Oct 2011, 13:56

Melody » wrote:
Pa, ne - nema situacije u kojoj bih trpila da mi se neko tako obraća dok sam na radnom mjestu, a onda mi još kao ispriku za priču o mom dupetu, sisama i umilnim usnama da 10 kuna, jebo ga zevs. :D
Naravno da zavisi ko bi rekao. Naprimjer, uvijek bih prije primijetila nekog koji mi to NE BI rekao, tada i tako i na tom mjestu :rofl:

Ni u čemu nije problem s doktoricom. Samo nek' joj pokuša dat' XX kuna bakšiša nakon toga, pa će njen kolega plastični kirurg na istoj toj klinici vjerovatno biti zadovoljan, jer će imati posla šivajući mu arkadu :rofl:
..a ti onda budi profesionalac i ponavljaj ustaljene replike. ko stroj. nakon posla, od 18h pocinje zivot. 19-20 sexks..pauza za drti tok od 19.30-19.35.. :D

pa cuj, ako ti odgovara tako, onda ne primjecuj. stas primjecivat ono cega nema..mos tako do sutra..citav zivot..:zubo:

:D :D
Morticia

Post 05 Oct 2011, 13:59

Melody » wrote:
Ni u čemu nije problem s doktoricom. Samo nek' joj pokuša dat' XX kuna bakšiša nakon toga, pa će njen kolega plastični kirurg na istoj toj klinici vjerovatno biti zadovoljan, jer će imati posla šivajući mu arkadu or votever det šit iz :rofl:
:confused:
Koliko ja znam naši doktori i doktorke vrlo rado prihvaćaju bakšiš. :ne zna:
Doduše, rado te šalju i svojim kolegama, da i njima daš bakšiš. :zubo:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
..a unda
Undaminator

Post 05 Oct 2011, 14:00

bliss » wrote:Uveselio joj je dan? To što se nasmiješila, ne znači da u sebi nije pomislila "koji kreten", ali joj je u opisu posla biti nasmiješena.
ne znaci. i exanais je na fejsu pomislila..ma da pomislila, stalno misli..koji kreten. a eto, zadrcala je kad joj je rekao..nagni se. :no: :o :D :D

je opis posla..smijesi se za kunu baksisa..mos mislit.

uostalom, neka je i iskreno pomislila..koji kreten..ali, pomislila je. i antireklama je reklama. narocito kod zemskog roda. :zubo: :D
  • Information