amo jednu pjesmu za neshvacene..
Što je tu dobro?
Ahahahaha......a unda » wrote: emericija je nemoguce razjarit. on cak ni sam sebe ne moze razjarit. pitam se..sta moze uopce?![]()
Ja mogu. Pis of kejk.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Zvučiš k'o žena. Mislim to u najpozitivnijem mogućem smislu...a unda » wrote: ali, ja zaista tako mislim. racionalno. e, ali, emocionalnoooo..![]()
..emocionalno jos i gore..no pasaran.![]()
![]()
Zaboravila sam Heka.ex anais » wrote:
Zvučiš k'o žena. Mislim to u najpozitivnijem mogućem smislu.
SAmo ne znam koliko će to dečkima biti kompliment, bez obzira na tvoje namjere.
I Elli. Koja je nedvojbeno žena.
Ja sam to mislila za dva bivša. Jednog sam srela i htjela ga nalupati* nečim jer je sve moje nježne godine potraćene na snatrenje o njegovoj fatalnosti i pravosti uspio skršiti u par patetičnih rečenica. Što je najbolje, klinka koja ga je voljela bi te rečenice popušila samo tako. Ali, ja sam tad bila malo odraslija od njega, što je zapravo tužno pošto je on bio nekih osam godina stariji od mene, a ja sam i tad bila nezrela.Chilimama » wrote:Čilimama intenzivno razmišlja o bivšosti a zato jer je zaljubljena pa u budućem bivšem vidi osobu koju će joj biti drago sresti opet a sad sreće osobu koju voli vidit opet i opet
![]()
enivej ja ću pjevat jednako
*Nalupala sam ga riječima.
Drugog nikad više nisam srela i nemam želju. Ali mi je i bez tog susreta jasno koliko sam nakalemila na njega što nikad uopće nije ni bio. A čvrsto sam, za obojicu, posebno za drugog, vjerovala da će uvijek ostati nešto mistično između nas.
Ovaj jedan i dan danas bleji u mene kad me vidi. Nalazim to ljigavim. Možda da nismo popričali, možda bih to smatrala romantičnim.
Za drugog ne znam što misli, ali razumijem zašto se maknuo. I da se ikad sretnemo... well, o tome sam napisala poneke retke pa neću prosipati ovdje. Ali ne, ne bi bilo kao u toj pjesmi. Iako sam, zaljubita, vjerovala da bi.
Tko im je kriv. Neka se bakću s komplimentom kako znaju.Perzefona » wrote: Zaboravila sam Heka.
SAmo ne znam koliko će to dečkima biti kompliment, bez obzira na tvoje namjere.![]()
I Elli. Koja je nedvojbeno žena.
evo pjesma o emericiju naslova..logika i ja, logika, a ja.. ili skraceno..
raciomocija
gledam, a gledaju me.
svjestan, a necu. svjestan, a hocu.
gledaju me.
a ja gledam, gledam i zudim..
..a gledaju me.
a ja samo zelim, tako malo, tako sebi
i sto reci da ne cuju
sto napraviti da ne vide
sto misliti da misle.
..a gledaju me.
nema mi druge, odlucan krecem po niti il dvije
crvsto ja stupam po paukovoj mrezi sto razapese
za me samo,
al ja ne marim, vec jedrim po utihi
i sam po noci brije me bura,
ja velim sebi..
pogledaj gore kako ceznjom iskri,
ta zud mi gore treperava vri.
po njoj se ja smjeram,
po noj ja brodim, po njoj ja znam
da tamo me ceka moja zar
koja utihnuti valja
oplahnuta strasti mirom
da spokoj i nadje misao ta
medj bedrima njenim
medj njedrima vedrim
u osjeta trenu
da tako jos tren
od pogleda tudjih
pobjegnem
u
sjenu..

raciomocija
gledam, a gledaju me.
svjestan, a necu. svjestan, a hocu.
gledaju me.
a ja gledam, gledam i zudim..
..a gledaju me.
a ja samo zelim, tako malo, tako sebi
i sto reci da ne cuju
sto napraviti da ne vide
sto misliti da misle.
..a gledaju me.
nema mi druge, odlucan krecem po niti il dvije
crvsto ja stupam po paukovoj mrezi sto razapese
za me samo,
al ja ne marim, vec jedrim po utihi
i sam po noci brije me bura,
ja velim sebi..
pogledaj gore kako ceznjom iskri,
ta zud mi gore treperava vri.
po njoj se ja smjeram,
po noj ja brodim, po njoj ja znam
da tamo me ceka moja zar
koja utihnuti valja
oplahnuta strasti mirom
da spokoj i nadje misao ta
medj bedrima njenim
medj njedrima vedrim
u osjeta trenu
da tako jos tren
od pogleda tudjih
pobjegnem
u
sjenu..

Da,bas to.
Vjerujes u jedno a onda se, kad jedno jadno prodje, pitas...tko je bio taj koji je vjerovao u takve stvari.
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
Dakle, ti si ovdje Ona u pjesmi a tvoji bivši su On ..Možda bi se neke nedoumice riješile da se pita njih ili neke druge koji su On iz pjesme zašto je dobro tj što je tu dobro?ex anais » wrote:
Ja sam to mislila za dva bivša. .....Ali ne, ne bi bilo kao u toj pjesmi. Iako sam, zaljubita, vjerovala da bi.
Ja sad pitam zašto bi trebalo biti dobro osim kao izraz koji ukazuje na žar u srcu od fatalnog susreta?
Možda najbanalnije odgovoriti , onako samo zagrebano s površine reći da je dobro vidjeti neke bivše da su živi zdravi, možda izgledaju i bolje od nas ili se u njima vidi neko priželjkivano kajanje što su ostavili svoje ljubavi na trgu cviježća ili štajaznam na tri bunara ili u Ponkovcima kod Štefa u birtiji
kurvanjski avatar, a
Bravo! :aplauz:
Nego, Unda, jel tvoje mačke vole šećer?
Dok sam tu tipkala s vama, Mic je skočio na stol. smjestio se u tepsiju i polizao dobar komad štauba s pite od jabuka.
Dabogda mu zlo bilo!
Dok sam tu tipkala s vama, Mic je skočio na stol. smjestio se u tepsiju i polizao dobar komad štauba s pite od jabuka.
Dabogda mu zlo bilo!
Neka druga osoba, dimenzija, portal, nešto čudnovatoBara huda » wrote:
![]()
Da,bas to.
Vjerujes u jedno a onda se, kad jedno jadno prodje, pitas...tko je bio taj koji je vjerovao u takve stvari.
Iskreno, nemam takvih želja. Ta znatiželja nije više ništa veća od povremene večernje dokonosti kad se sjetim nekog s kim sam išla u osnovnu pa proguglam ime.Chilimama wrote:
Možda najbanalnije odgovoriti , onako samo zagrebano s površine reći da je dobro vidjeti neke bivše da su živi zdravi, možda izgledaju i bolje od nas ili se u njima vidi neko priželjkivano kajanje što su ostavili svoje ljubavi na trgu cviježća ili štajaznam na tri bunara ili u Ponkovcima kod Štefa u birtiji
Niti bih imala išta od toga da vidim žaljenje u nečijem oku. Nahranila bih taštinu? Možda mrvicu, ali to bi bilo isprepleteno s čuđenjem i zapravo bi mi bila nekako jadna situacija. Smatram da se nemaju zašto kajati jer te veze nisu valjale. A trenuci koji jesu, ionako ostaju. No na njima se nije moglo graditi, oni su bili tek vatromet, lijepi i veličanstveni za pogledati i vratiti se svakodnevici. Tako da, nemam pojma, ne bi me to usrećilo.
Smatram da je i jednom i drugom bila vrlo pametna odluka što su otišli. Jer ja tad nisam imala snage. Kao što je meni bila pametna odluka što sam otišla od nekih drugih.
Sve to na čemu pjesma počiva se može hraniti samo na deluzijama, na tim nekim romantičnim predodžbama o nekom odnosu koji nije do kraja raščlanjen i ogoljen od emocija. Ja vjerujem da bivše odnose treba ogoliti od emocija. Za svoje i tuđe dobro.
To se nama desilo za bakin rođendan prije par godina. Mačka je bacila pitu na pod i žderala dok je nismo pronašli. Izjela je dobar dio. Baka se prije toga klela da mačke ne vole slatko. Da je našla samo mrvice na podu, ne znam što bi mislila.Perzefona » wrote:Bravo! :aplauz:
Dok sam tu tipkala s vama, Mic je skočio na stol. smjestio se u tepsiju i polizao dobar komad štaubaj s pite od jabuka.![]()
Dabogda mu zlo bilo!
Isto je bila od jabuka.
Btw, guglala sam undinu pjesmu jer sam na tren pomislila da možda nije njegova i da ću se osramotit i jedino što sam našla je nešto "gleda, a ne da" pa sad mislim dal da ovo napišem uopće
Neka. Ostati sam na poprištu sa ženama... Čovječe... Pa nema boljeg...a unda » wrote:..sad je emerici ostao sam.
:cara kontrauroke da micu ne bude zlo:Perzefona » wrote:Bravo! :aplauz:
Dok sam tu tipkala s vama, Mic je skočio na stol. smjestio se u tepsiju i polizao dobar komad štaubaj s pite od jabuka.![]()
Dabogda mu zlo bilo!
da znam da mu nece nista bit, volio bih da ti pojede svu tu tvoju neku tamo pitu od jabuka.
ne vole. tj, ne znam, koji put ih uhvati nesto pa hoce slatko. ali zato vole kupus, ulje maslinovo, pastafazol..onako, na dane, kako im frkne..
..pf.ex anais » wrote:..
Btw, guglala sam undinu pjesmu jer sam na tren pomislila da možda nije njegova..
ali, bilo kako bilo, mislila se ti ne mislila, ti s napisala. shvatio sam, shvatio sam, ok, ok. bit ce.. nisam znala, nisam htjela..
Ja sam pjesmu shvatila iz 10-20 godisnjeg odmaka od trga cvijeca i odjeba.Chilimama » wrote: Dakle, ti si ovdje Ona u pjesmi a tvoji bivši su On ..Možda bi se neke nedoumice riješile da se pita njih ili neke druge koji su On iz pjesme zašto je dobro tj što je tu dobro?
Ja sad pitam zašto bi trebalo biti dobro osim kao izraz koji ukazuje na žar u srcu od fatalnog susreta?
Ako on nakon toliko godina ima nedoumica, ili vidi neko vise dobro osim jeba potpomognutog gemistima, onda je on zbunjen. Jako zbunjen zivotom i svime sto spada u to.
Ili mu je dosadno. A nema para za novi auto.Bara huda » wrote: Ja sam pjesmu shvatila iz 10-20 godisnjeg odmaka od trga cvijeca i odjeba.![]()
Ako on nakon toliko godina ima nedoumica, ili vidi neko vise dobro osim jeba potpomognutog gemistima, onda je on zbunjen. Jako zbunjen zivotom i svime sto spada u to.
Oukej. Vrlo sam veoma zadovoljna s raspravicom.
SAmo ima onda jedan poblem. Što ćemo s onim, za koje se svi slažete, kladim se, da je civilizirano, zrelo i lijepo ostati s bivšima u dobrim odnosima? Šta ćete sad reć?
SAmo ima onda jedan poblem. Što ćemo s onim, za koje se svi slažete, kladim se, da je civilizirano, zrelo i lijepo ostati s bivšima u dobrim odnosima? Šta ćete sad reć?
Ja sam ostala u takvom odnosu s jednim bivšim. Ali nisam sigurna da bih bila vesela da ga vidim. Prije bih imala nekakav neodređen grč krivnje jer sam ja ta koja je otišla i tako zbog još nekih stvari koje sam kasnije osvijestila. Ali mi je drag i želim mu sve naj, iskreno. I pretpostavljam da mi ne zamjera. Imali smo ok odnos nakon prekida, s vremenom se razvodnilo i ostalo na poznaničkom kontaktu, ali ono, ja bih stvarno morala biti kučka da ga sretnem i želim poljubiti za dobra stara vremena. A on bi morao biti lud da se tome veseli i da sam to želi napraviti.Perzefona » wrote:Oukej. Vrlo sam veoma zadovoljna s raspravicom.
edit: veza na daljinu, da vas ne zbunjuje ovo s viđenjem i kontaktom.
- Donna Sole
Da i ja sam pjesmu shvatila iz dužeg vremenskog razmaka između trga i odjeba i ovog susreta s rukama na ramenima... Nego, ja ne vidim u njemu očaj i patetiku osim iskrenosti..pa jebemu, žao mu je nakon toliko vremana priznaje da je bio mlakonja a da sad ipak ima muda reći da mu je krivo što je dobio nogu i da bi bio sretan s poljupcem
kurvanjski avatar, a
Ja sam sklona opciji da se radi o jebu za sitan ulog.ex anais » wrote:
Ili mu je dosadno. A nema para za novi auto.
Ono....srce mi je stalo kad si me ostavila, znas ono tamo, pred dvajst godina.
Ajmo sad jednu putnu, pa sikterusu i da se rastanemo uz seks ko ljudi a ne koljuci se ko zijeri.
Ako mu moze bit jamac za kredit za auto...tim bolje.
- Donna Sole
Mislim da je to u redu ostat s bivšima na jednoj razini na kojoj nema prostačenja nego pozdrav, moguća kava al ne mora, usluga i tako to...Perzefona » wrote:Oukej. Vrlo sam veoma zadovoljna s raspravicom.
Jako bi volila ostat frendica s mojim m. s kojim sad nisam ultra super uber dobro.. a ne vidim budućnost.
Nije li bolje vidjeti ga i stavit mu ruke na ramena nego ga gađat metlom ili pitarima?
kurvanjski avatar, a
- Donna Sole
hahaBara huda » wrote: Ja sam sklona opciji da se radi o jebu za sitan ulog.
kurvanjski avatar, a
I ovo. To je ipak najčešći razlog.Bara huda » wrote: Ja sam sklona opciji da se radi o jebu za sitan ulog.
Ono....srce mi je stalo kad si me ostavila, znas ono tamo, pred dvajst godina.
Ajmo sad jednu putnu, pa sikterusu i da se rastanemo uz seks ko ljudi a ne koljuci se ko zijeri.![]()
..jekl vama zenskima vazno kolko taj ima love za ostat ili ne ostat u dobrim odnosima?Perzefona » wrote:Oukej. Vrlo sam veoma zadovoljna s raspravicom.
-
- Information
-