nisam siguran da znam sto tocno pitas, ali osnovna funkcija turistickih agencija je stvaranje profita.ex anais » wrote:![]()
Meanwhile, dok napiše izvještaj, štab ti rekao koja je funkcija turističkih agencija?
Bespuća trkeljaške zbiljnosti
I to čak piše, ali nije samo to. No, skužila sam da znam odgovor na pitanje..a unda » wrote: nisam siguran da znam sto tocno pitas, ali osnovna funkcija turistickih agencija je stvaranje profita.
Bok.Zekoslawa » wrote:Pok.
[spoiler]
[/spoiler]ex anais wrote: I to čak piše, ali nije samo to. No, skužila sam da znam odgovor na pitanje![]()
ne sjecam se vise, davno je to bilo, a vjerojatno se definicija agencije (jel se jos zove agencija..neko vrijeme je bio neki drugi naziv u modi, cini mi se
Pokte, dok se ona otrijezni.
Posrednička, informativno savjetodavna i organizatorska.
Ako naučim dvaist pitanja po danu, to je pet dana i onda stignem ponoviti i jezike prije prvih rokova, s obzirom da ću ih vjerojatno ozbiljno moći učiti tek kad ovaj ispit prođem, ako prođem.
Koji drugi naziv?..a unda » wrote: ne sjecam se vise, davno je to bilo, a vjerojatno se definicija agencije (jel se jos zove agencija..neko vrijeme je bio neki drugi naziv u modi, cini mi se), zajedno s opisom pripadajucih funkcija, promijenila.
![]()
Predmet poslovanja su joj usluge.
Mislim da se dijele na organizatorske, posredničke i kombinirane, ali idem provjerit.
Mda, malo sam pojednostavnila, ima puno podjela
No, to je drugo pitanje.
eh, agencija ko agencija. turisticka, ova, ona..skupi pare i bjezi.ex anais » wrote:..
[spoiler][/spoiler]
Posrednička, informativno savjetodavna i organizatorska.
Ako naučim dvaist pitanja po danu, to je pet dana i onda stignem ponoviti i jezike prije prvih rokova, s obzirom da ću ih vjerojatno ozbiljno moći učiti tek kad ovaj ispit prođem, ako prođem.
Sviđa mi se da si jutros entuzijastična, ... ajde ajde nek' te drži to još nekoliko sati.ex anais » wrote: Ako naučim dvaist pitanja po danu, to je pet dana i onda stignem ponoviti i jezike prije prvih rokova, s obzirom da ću ih vjerojatno ozbiljno moći učiti tek kad ovaj ispit prođem, ako prođem.
Navečer je psiho seansa.
Da jutrosKarl Jozef » wrote: Sviđa mi se da si jutros entuzijastična, ... ajde ajde nek' te drži to još nekoliko sati.![]()
Navečer je psiho seansa.
Ustala u podne. Tako bih kavu.
Pa nemam. Mislim, nemam nes. Možda baba, tj. vjrojatno ima crnu, al opet, jel to jače od nesa? Mislim, s mlijekom. Ako ima mlijeka.Karl Jozef » wrote: Pa popi kavu, što?
..ajde, bolan, nes ti. koji predmet? poslovanje tur agencija? pa to je mala knjizica, to ne treba ni ucit, to pojedes ako treba..to je ispit od pet dana.ex anais » wrote:Zec zvuči psiho.![]()
Pokte, pa ovo nisu istine, prema karakteru, prema predmetu, prostornom obuhvatu tržišta , organizacijskom sastavu i načinu djelovanja i svaki ima svoju podjelu.
edit..
i meni se cini da je nece bas pustit brzo..
Ja je ne kuham ali pretpostavljam koliko staviš kave, toliko je jaka.ex anais » wrote: Pa nemam. Mislim, nemam nes. Možda baba, tj. vjrojatno ima crnu, al opet, jel to jače od nesa? Mislim, s mlijekom. Ako ima mlijeka.
Odlično, onda se ne moram mučiti...a unda » wrote: ne trebas. i onako sve znamo.
Ovi mi smajlić tu izgleda groteskno, ali metnila sam da se eksača ne prepadne, šta ću.
..nista se ti nebrini. znamo da si u krizi i da se pokusavas pravit da ti nije nista i da si pred histericnim napadom.Zekoslawa » wrote: Odlično, onda se ne moram mučiti.
Ovi mi smajlić tu izgleda groteskno, ali metnila sam da se eksača ne prepadne, šta ću.
malo se smiri do veceras i onda slijedi psiko seansa.. kveli dela note.
Išla kuvat kavu, slušala nekog popa u Nu2, čak ga moja baba ne podržava
osim što je rekla da su ljudi nekad čekali do braka i bili zdraviji, a ja sam rekla da se ljudi danas žene u tridesetima,a ne kao teensi pa je rekla da imam pravo.
Erm, zar nije Crkva odbacila ono da su kondomi zlo?
Ovaj opet govori da je safe sex laž. 
Enivej, Stanković
edit i odoše svi, Zec bez izvještaja (rekla sam ja dobro da se lupalo čaše o sumljive pjesme
) ova dvojica pokapitaj gdje... sad sama pijem kavu. 
Erm, zar nije Crkva odbacila ono da su kondomi zlo?
Enivej, Stanković
edit i odoše svi, Zec bez izvještaja (rekla sam ja dobro da se lupalo čaše o sumljive pjesme
Ima 100 pitanja, 100 stranica...a unda » wrote: ..ajde, bolan, nes ti. koji predmet? poslovanje tur agencija? pa to je mala knjizica, to ne treba ni ucit, to pojedes ako treba..to je ispit od pet dana.
edit..
i meni se cini da je nece bas pustit brzo..![]()
Ali dobro, valjda jest pet dana, tako nekako sam i ja računala. Idem nastavit čim poločem kavu.
Gledao i ja. Drago mi je da pozvao artikuliranog svećenika i lijepo je predstavio Crkvu. Slažem se više manje u potpunosti s njime. 
Stanković je ispao potpuni demagog, čekam da se pojavi online verzija da si izvadim citate. Jedan mi je samo ostao u sjećanju. Kaže Stanković otprilike. Zašto ste protiv toga da Milanović prodaje zemlju ako i Crkva prodaje.
Isus nije imao ništa zašto vi imate
itd.
Sviđa mi se što mu nije dopustio da ga ispreskače banaliziranjem i nije se uvukao u banalnu raspravu odnosno što je uspio unutar demagoških upadica relativno potpuno objasniti razliku pogleda.
EDIT: Tu sam kao što vidiš.

Stanković je ispao potpuni demagog, čekam da se pojavi online verzija da si izvadim citate. Jedan mi je samo ostao u sjećanju. Kaže Stanković otprilike. Zašto ste protiv toga da Milanović prodaje zemlju ako i Crkva prodaje.
Sviđa mi se što mu nije dopustio da ga ispreskače banaliziranjem i nije se uvukao u banalnu raspravu odnosno što je uspio unutar demagoških upadica relativno potpuno objasniti razliku pogleda.
EDIT: Tu sam kao što vidiš.
Karl Jozef » wrote:Gledao i ja. Drago mi je da pozvao artikuliranog svećenika i lijepo je predstavio Crkvu. Slažem se više manje u potpunosti s njime.
Stanković je ispao potpuni demagog, čekam da se pojavi online verzija da si izvadim citate. Jedan mi je samo ostao u sjećanju. Kaže Stanković otprilike. Zašto ste protiv toga da Milanović prodaje zemlju ako i Crkva prodaje.Isus nije imao ništa zašto vi imate
itd.
..
karlo, sve ce bit dobro..
Ja pak mislim da ga je Stanković upropastio s pitanjem o financijama.Karl Jozef » wrote:Gledao i ja. Drago mi je da pozvao artikuliranog svećenika i lijepo je predstavio Crkvu. Slažem se više manje u potpunosti s njime.
Stanković je ispao potpuni demagog, čekam da se pojavi online verzija da si izvadim citate. Jedan mi je samo ostao u sjećanju. Kaže Stanković otprilike. Zašto ste protiv toga da Milanović prodaje zemlju ako i Crkva prodaje.Isus nije imao ništa zašto vi imate
itd.
EDIT: Tu sam kao što vidiš.![]()
Deder, mislim da si mi ti rekao da Crkva podržava kondome pa mi objasni zašto ovaj lupeta da je safe sex laž.
I da, super mi je bilo kad se pozivao na statistike iz stranih zemalja, a kad je Stanković rekao da oko 60% mladih ne čeka prije braka u nas, onda je prestao vjerovati u statistike nego je rekao da treba vjerovat u mlade.
Enivej http://www.dnevno.hr/magazin/lifestyle/ ... odine.html
Nikad neću rodit.
A, i ti si gledao, zato ste/smo nestali svi.
Ja baš rekla babi pa kud se ovaj pozvao, što nije neki bar pametniji
-
- Information
-