A znam. A šta da radim? Velim ti, prije sam se smrzavala, doslovce. S hrpom robe za vani na sebi...a unda » wrote: ..a nos si sjebala kaloriferom i onda imas apneje i nocne more i onda lose spavas i onda ne mos ucit i onda uplais kalorifer..
Bespuća trkeljaške zbiljnosti
Nije.Karl Jozef » wrote: Ja ponekad skroz otvorim prozor, upalim Call of Duty neku snježnu misiju, obučem rukavice, kapu, ugasim svjetla i igram.Ovaj ... jel' to normalno?
I dalje nije.
Ja nekad zurim u nebo s prozora i guštam u hladnom zraku.
Je to znači da tako rješim i problem sobe?..a unda wrote: ..a dobro, onda vi budite u jaketama i grintajte.![]()
wow, kako se samo toga prije nisam sjetila
naravno da je normalno. jel i pricas na glas dok igras? jel ti se desi da ponekad da si u kol ov djuti i dok hodas ulicom?Karl Jozef » wrote: Ja ponekad skroz otvorim prozor, upalim Call of Duty neku snježnu misiju, obučem rukavice, kapu, ugasim svjetla i igram.Ovaj ... jel' to normalno?
ex anais » wrote:
Je to znači da tako rješim i problem sobe?
wow, kako se samo toga prije nisam sjetila
![]()
eto, dali smo sve od sebe. ne pomaze. samo da ti kazem da ti ti tvoji kosmari nemaju veze s psihoanalizom. najvjerojatnije se radi o disanju..
..a i bolje se sutradan pamti..
Samo eventualno psujem na glas, ono ... mrš, kretenu, idiote, ... krepaj .....a unda » wrote: naravno da je normalno. jel i pricas na glas dok igras? jel ti se desi da ponekad da si u kol ov djuti i dok hodas ulicom?
Glede ovog drugog, ne događa mi se.
A znam, to sam skužila kad sam ubrala da noćne more imam samo kad ostanem bez zraka...a unda » wrote:![]()
eto, dali smo sve od sebe. ne pomaze. samo da ti kazem da ti ti tvoji kosmari nemaju veze s psihoanalizom. najvjerojatnije se radi o disanju..
..a i bolje se sutradan pamti..
Ali i dalje ostaju misli dok učim.
Jel se tko ubio nedavno u tvojoj zgradi?Karl Jozef » wrote: Samo eventualno psujem na glas, ono ... mrš, kretenu, idiote, ... krepaj ...
To je naime, zgradomobbing.
te misli ce ti rast i rast..i bit ce sve vece..i bit ce ih sve vise..i pojest ce to tvoje ucenje.ex anais » wrote:
A znam, to sam skužila kad sam ubrala da noćne more imam samo kad ostanem bez zraka.
Ali i dalje ostaju misli dok učim.To imam i bez ovoga.
idem sve zabarikadirat i lec..
Ne čuje se, ja to tiho.
A nije nedavno. Od kad ja tu živim prisjećam se dva slučaja možda ih je i više bilo. Neki tip se otrovao otrovom za štakore a drugi se hitio sa zgrade.
..a unda » wrote: te misli ce ti rast i rast..i bit ce sve vece..i bit ce ih sve vise..i pojest ce to tvoje ucenje.
idem sve zabarikadirat i lec..
Aj, aj leć.
Poše, večeras ste obojica kao da imate pms. Ti, unda, posebno.
Ne čuje se, kažeš. Ooookej.Karl Jozef » wrote: Ne čuje se, ja to tiho.
A nije nedavno. Od kad ja tu živim prisjećam se dva slučaja možda ih je i više bilo. Neki tip se otrovao otrovom za štakore a drugi se hitio sa zgrade.
..i jos je pun mjesec. pogledaj vani, pogledaj.. sad i da oces, neces moc zaspat..
Nema ga. Oblačno je valjda. Inače ga znam vidjeti...a unda » wrote: ..i jos je pun mjesec. pogledaj vani, pogledaj.. sad i da oces, neces moc zaspat..
Idem ja tuš pa krpe... dosta je više.
A nije nego računam dok se otuširam po ure pa pogledam seriju uru, taman ću zaspat u pristojno vrijeme. A inače bih mogla u sedam.Karl Jozef » wrote: A ipak ti se prispavalo od muke?
Zašto moraš gledati seriju? Samo će te razbuditi.ex anais » wrote: A nije nego računam dok se otuširam po ure pa pogledam seriju uru, taman ću zaspat u pristojno vrijeme. A inače bih mogla u sedam.
Ne, uspava me. Ako legnem nakon kompa onda se vrtim po krevetu. Seriju gledam iz kreveta.Karl Jozef » wrote: Zašto moraš gledati seriju? Samo će te razbuditi.
A dobro onda. Samo da te ne ostavi budnu do štajaznam koliko.ex anais » wrote: Ne, uspava me. Ako legnem nakon kompa onda se vrtim po krevetu. Seriju gledam iz kreveta.
Zec bit će se dobro zabavlja.
Nah, neće, sanjat ću seksi vampire.Karl Jozef » wrote: A dobro onda. Samo da te ne ostavi budnu do štajaznam koliko.![]()
Zec bit će se dobro zabavlja.
Da, baš sam se i ja sjetila, garant negdje lupa čaše na Rozgu il nešto gore
Nećeš, vampiri dolaze u snove toplokrvnima.ex anais » wrote: Nah, neće, sanjat ću seksi vampire.
Ae.Da, baš sam se i ja sjetila, garant negdje lupa čaše na Rozgu il nešto gore
-
- Information
-