Bespuća trkeljaške zbiljnosti

Stare teme i začeci foruma
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 26 Jan 2013, 23:52

..a unda » wrote: imao sam druge drustvene obaveze. upoznavao novu alternativnu andrgraund okolosplitsku kulturu generacije koja je prije trideset godina bila andrgraund alternativna splitska kultura. :zubo:
A gdje je bila prije dvajst godina ... :kokice: :zubo:

Eks

Post 27 Jan 2013, 00:08

Taj unda, natjera te da se ispovijedaš i onda ode. :durica:
Karlinjo

Post 27 Jan 2013, 00:15

ex anais » wrote:Taj unda, natjera te da se ispovijedaš i onda ode. :durica:
Male tajne velikih majstora. :o

A možda piše opsežan multidisciplinaran odgovor. :D
Eks

Post 27 Jan 2013, 00:18

Karl Jozef » wrote: Male tajne velikih majstora. :o

A možda piše opsežan multidisciplinaran odgovor. :D
Ne piše. ;stalker:

Sad sam zrela za uzet bocu viskija i leć u krevet. Pod krevet.

Trebam smanjiti dotok svih misli i događaja koji nemaju veze s faksom. Well, još uvijek mi onda preostaje da mozak izvlači sjećanja iz davne prošlosti :misli: znala sam se usred učenja sjetiti srednje, osnovne..
Ili lobotomija. :ne zna:
Eks

Post 27 Jan 2013, 00:22

Što je najgore, imam osjećaj da bih se mogla zainteresirati za to što učim, ali ovo je tako suhoparno... same jebene definicije i nabrajanja koja moram znati od riječi do riječi. I sve sam to prelazila pa odustajala od ispita pa opet par mj nakon učila iznova i opet ništa ne znam. Znam kad gledam u skriptu, sve mi je poznato, ali kad maknem pogled, ko tele u šarena vrata.

Jebote, to je intelektualna impotencija. Želim učiti, ali ne mogu. Baš to.
Stvarno želim. Ne dramim i ne zajebavam se sad. Hoću onaj osjećaj kad sam sve živo znala. I osjećaj izolacije od svih ostalih misli dok učim, da mi to bude "bijeg". Hoću to nazad.

Ne morate na ovo odgovarati, ja to slažem sebi misli.
Imam užasno intenzivne snove u zadnje vrijeme. Ne sviđa mi se to. Sami košmari. Moram očistiti mozak.

I sram me više i pisati o ovome. :facepalm:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 27 Jan 2013, 00:32

ex anais » wrote:Taj unda, natjera te da se ispovijedaš i onda ode. :durica:
45 minuta je isteklo. vidimo se za tjedan dana. :kava:

:zubo:
..a unda
Undaminator

Post 27 Jan 2013, 00:33

ex anais » wrote: Sad sam zrela za uzet bocu viskija i leć u krevet. Pod krevet.
..
..sta fali travarici? :ne zna:
..a unda
Undaminator

Post 27 Jan 2013, 00:35

ex anais » wrote:..
Imam užasno intenzivne snove u zadnje vrijeme. Ne sviđa mi se to. Sami košmari. Moram očistiti mozak.
..
..spavas sa zatvornim prozorom? :kokice:
Eks

Post 27 Jan 2013, 00:40

Odgovorila sam na dva pitanja, ali nije od riječi do riječi (a on hoće tako :serek:) nego malo mojim riječima. :crying:

To su dva od sto i deset pitanja.
Eks

Post 27 Jan 2013, 00:40

..a unda » wrote: ..spavas sa zatvornim prozorom? :kokice:
Da. I nestane mi kisika jer sam opet sjebala sinuse grijalicom i kapima za nos, tj ne sinuse samo nego nos pa ono... hiperventiliram usred sna
..a unda
Undaminator

Post 27 Jan 2013, 00:42

ex anais » wrote:
Da. I nestane mi kisika jer sam opet sjebala sinuse grijalicom i kapima za nos, tj ne sinuse samo nego nos pa ono... hiperventiliram usred sna
..pa otvori malo prozor kad ides spavat. :kokice:

..e, i bilo bi dobo da se skines. :zubo:
Eks

Post 27 Jan 2013, 00:44

..a unda » wrote: ..pa otvori malo prozor kad ides spavat. :kokice:

..e, i bilo bi dobo da se skines. :zubo:
Kad sam to radila za ovako hladnih dana, budila me hladnoća.
Al nema to veze, to sam ja sjebala nos kapima, sve i da je ljeto, bilo bi mi isto. Moram se odvikavat, a ne mogu disat uz grijalicu :facepalm:
No, nebitno... muči me ovaj ispit više od toga... osim pomisli da sam par puta sanjala da se gušim i zadnji tren se probudila hm, pitam s ejel moguće ugušti se tako u snu :misli:
..a unda
Undaminator

Post 27 Jan 2013, 00:48

ex anais » wrote:
Kad sam to radila za ovako hladnih dana, budila me hladnoća.
Al nema to veze, to sam ja sjebala nos kapima, sve i da je ljeto, bilo bi mi isto. Moram se odvikavat, a ne mogu disat uz grijalicu :facepalm:
No, nebitno... muči me ovaj ispit više od toga... osim pomisli da sam par puta sanjala da se gušim i zadnji tren se probudila hm, pitam s ejel moguće ugušti se tako u snu :misli:
..moguce je. :kokice:

najprije ti dobro spavaj, pa ces onda i bolje ucit. dakle, sta kapi, sta grijalica? otvori malo prozor, legni u krevet, dobro se pokrij, zatvori oci i spavaj.
pa jel te ja moram ucit kako se ide u krevet? :gaah:

:D
Eks

Post 27 Jan 2013, 00:50

..a unda » wrote: ..moguce je. :kokice:

najprije ti dobro spavaj, pa ces onda i bolje ucit. dakle, sta kapi, sta grijalica? otvori malo prozor, legni u krevet, dobro se pokrij, zatvori oci i spavaj.
pa jel te ja moram ucit kako se ide u krevet? :gaah:

:D
Moguće? :eek:

:rofl: :rofl:

Ne mogu, prehladno je, kakav otvoreni prozor, crkla bih. Neću spavati u džemperu. :durica:
Karlinjo

Post 27 Jan 2013, 00:52

ex anais » wrote:

Ne mogu, prehladno je, kakav otvoreni prozor, crkla bih. Neću spavati u džemperu. :durica:
Za što je prehladno? Rekao ti je da otvoriš prozor na štajaznam 20 minuta prije spavanja, skineš se i onda dobro pokriješ i spavaš. Dakle nije predložio da se rashlađuješ cijelu noć.
Eks

Post 27 Jan 2013, 00:53

Karl Jozef » wrote: Za što je prehladno? Rekao ti je da otvoriš prozor na štajaznam 20 minuta prije spavanja, skineš se i onda dobro pokriješ i spavaš. Dakle nije predložio da se rashlađuješ cijelu noć.
Onda sam krivo ubrala. Pa to i radim. Uvijek prozračim i odagnam taj zrak, al badava, sjebem se boravljenjem po danu na suhom zraku.
..a unda
Undaminator

Post 27 Jan 2013, 01:00

ex anais » wrote:

a budes li tako tvrdoglava, nes se nikad ni udat. :raspa:

ma sta bi crkla. pa ne spavas u baznom logoru broj tri na cunilungi na minus dvajstosam i na osam bofora.
dakle, soko, soko, soko..otovris malo prozor, malo..malo vise od fisure, tj zavisi kolka je temperatura. npr ljeti i bi bilo dobro i zidove otvorit.
zatim, skines se i obuces nesto za spavanje, a da nije dzemper, skafander i slicno. onda, pokrijes se s cim se vec pokrivas, poplun, jorgan planina, dvije deke, tri, kombinirano, kako oces, ali da ti bude toplo. mos i termofor stavit ako ti je frka. legnes. zatvoris oci. dises duboko. spavas. eto.. :rolleyes:
Eks

Post 27 Jan 2013, 01:01

..a unda » wrote: a budes li tako tvrdoglava, nes se nikad ni udat. :raspa:

ma sta bi crkla. pa ne spavas u baznom logoru broj tri na cunilungi na minus dvajstosam i na osam bofora.
dakle, soko, soko, soko..otovris malo prozor, malo..malo vise od fisure, tj zavisi kolka je temperatura. npr ljeti i bi bilo dobro i zidove otvorit.
zatim, skines se i obuces nesto za spavanje, a da nije dzemper, skafander i slicno. onda, pokrijes se s cim se vec pokrivas, poplun, jorgan planina, dvije deke, tri, kombinirano, kako oces, ali da ti bude toplo. mos i termofor stavit ako ti je frka. legnes. zatvoris oci. dises duboko. spavas. eto.. :rolleyes:
Erm, meni se po noći sa zatvorenim prozorom toliko ohladi stol da protrnem kad stavim ruku na njega. Tako da ono... :zubo: S otvorenim prozorom bi skidali inje s mene.

To za udaju, nadam se da neću, jer ako se i udam završit ću na žudu, muž će mi biti psihopat il tako nešto. :D
..a unda
Undaminator

Post 27 Jan 2013, 01:02

Karl Jozef » wrote: Za što je prehladno? Rekao ti je da otvoriš prozor na štajaznam 20 minuta prije spavanja, skineš se i onda dobro pokriješ i spavaš. Dakle nije predložio da se rashlađuješ cijelu noć.
ma citavu noc prozor moze ostat otvoren, dalmacija je u pitanju..
Karlinjo

Post 27 Jan 2013, 01:04

ex anais » wrote: Erm, meni se po noći sa zatvorenim prozorom toliko ohladi stol da protrnem kad stavim ruku na njega. Tako da ono... :zubo: S otvorenim prozorom bi skidali inje s mene.
Čitaj roman Jedan dan u životu Ivana Denisoviča paš vidit kome je hladno. :gaah:
To za udaju, nadam se da neću, jer ako se i udam završit ću na žudu, muž će mi biti psihopat il tako nešto. :D
Mislim da će prije muž završit na ŽUDu. :rofl: Naslov će biti. Koliko je u sobi vruće, isparit ću iz sobe. :D
Eks

Post 27 Jan 2013, 01:04

..a unda » wrote: ma citavu noc prozor moze ostat otvoren, dalmacija je u pitanju..
Ne može. Moja soba je frižider. Isuse. :gaah: :gaah:

Kažem ti, kad je prozor nekad otvoren recimo sat vremena po ovakvim temperaturama, dakle sedam osam C, odem van, vratim se, sve površine su led ledeni.

Sad sam se sjetila kad sam bila u ST da je bilo nenormalno toplo navečer.. a i ja se raspravljam. :facepalm: Zadar je dosta hladniji.
Eks

Post 27 Jan 2013, 01:05

Karl Jozef » wrote: Čitaj roman Jedan dan u životu Ivana Denisoviča paš vidit kome je hladno. :gaah:

Mislim da će prije muž završit na ŽUDu. :rofl: Naslov će biti. Koliko je u sobi vruće, isparit ću iz sobe. :D
Evo, ugašena je grijalica petnaestak minuta. Prozor nije otvaran. Meni su ruke i noge hladne. :gaah:
..a unda
Undaminator

Post 27 Jan 2013, 01:07

ex anais » wrote:
Erm, meni se po noći sa zatvorenim prozorom toliko ohladi stol da protrnem kad stavim ruku na njega. Tako da ono... :zubo: S otvorenim prozorom bi skidali inje s mene.

ma ne moze bit toliko ladno. onda ti je cirkulacija labava. ako nemas problema s tim nekim tabletama, onda popij pola ili kvarat aspirina.
ili svaki dan proventilirat pluca, otrcat koji kilometar, neke vjezbe radit, nesto.

kapi za nos ce ti unistit sluznicu. e i jos nesto..ako pusis, prestani. eto, tako radi i nakon dva tjedna pitat ces se di sam bio prije cetri godine. :D
Eks

Post 27 Jan 2013, 01:11

..a unda » wrote: ma ne moze bit toliko ladno. onda ti je cirkulacija labava. ako nemas problema s tim nekim tabletama, onda popij pola ili kvarat aspirina.
ili svaki dan proventilirat pluca, otrcat koji kilometar, neke vjezbe radit, nesto.

kapi za nos ce ti unistit sluznicu. e i jos nesto..ako pusis, prestani. eto, tako radi i nakon dva tjedna pitat ces se di sam bio prije cetri godine. :D
Ne pušim. Prije dva dana sam zapalila, ali to je bilo jednom u stoljeću.
Znam da hoće. :crying: Moram specijalistu.

Ti ne kapiraš ipak, po tebi mačke leže. :gaah: A šta mene grije. :crying:
..a unda
Undaminator

Post 27 Jan 2013, 01:11

ex anais » wrote:
Ne može. Moja soba je frižider. Isuse. :gaah: :gaah:

Kažem ti, kad je prozor nekad otvoren recimo sat vremena po ovakvim temperaturama, dakle sedam osam C, odem van, vratim se, sve površine su led ledeni.

Sad sam se sjetila kad sam bila u ST da je bilo nenormalno toplo navečer.. a i ja se raspravljam. :facepalm: Zadar je dosta hladniji.
nisam rekao da radis propuh, nego da malo otvoris prozor i da se dobrio pokrijes.

kad svladas tu tehniku, onda prelazimo na jutarnje celicenje hladnom vodom. da cure znaju kolko je to dobro za sise, svako jutro bi bio pravi slet. :zubo: :D
  • Information