Ja se u potpunosti slažem. Samo dijagnosticiram.Zekoslawa » wrote: Ako ja ne znam i ne želim znati na što sve sličim u virtualnom obličju, šta one imaju znat.
srjetni, 50-eti rodjendan zekoslawa!
..daj ti njih amo, pa cu ih ja lako vec pozdravit.Zekoslawa » wrote:Evo reći ću im da ih je unda pozdravio.
Navrati, bogati, neću te ja deset puta zvati...a unda » wrote: ..daj ti njih amo, pa cu ih ja lako vec pozdravit.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 803 times
- Been thanked: 1533 times
ko zna di si ti.Zekoslawa » wrote: Navrati, bogati, neću te ja deset puta zvati.
.. aj ti njih dotraj amo, lakse je. ajde bolan, bit ce im veselo..kikotat ce se i govorit cete jedna drugoj..a nu, a nu ovog ludonje..hihihihi..
Draga Zekoslawka, pridruzujem se u najboljim zeljama za tvoj 18. rodjendan. Uz pregrst zdravlja i dobre kondicije, istancanog sluha za svijet oko tebe, brzih nogu i maznih okica zelim ti jos da ti livade budu vazda zelene, nebesa plava i zvijezde blizu...
Ne daj se predatorima i uzivaj!
qoSlIj DatIvjaj! ...znat ce netko prevest'... S Klingoskog.
Oš im mavat parama?..a unda » wrote: ko zna di si ti.![]()
.. aj ti njih dotraj amo, lakse je. ajde bolan, bit ce im veselo..kikotat ce se i govorit cete jedna drugoj..a nu, a nu ovog ludonje..hihihihi..
Eto zašto ih ne dovodi.
Awwwich, fala, karambolirani.karambol » wrote:Draga Zekoslawka, pridruzujem se u najboljim zeljama za tvoj 18. rodjendan. Uz pregrst zdravlja i dobre kondicije, istancanog sluha za svijet oko tebe, brzih nogu i maznih okica zelim ti jos da ti livade budu vazda zelene, nebesa plava i zvijezde blizu...
Unda će to, on voli tu neka čudna slova, guturale, klikove, hakove, hračkove...
..zasto?
A tu, malo iznad Karana, kako ne znaš...a unda » wrote: ko zna di si ti.![]()
Pazi šta želiš, spast ćeš na mene na kraju, ovo sve nešto zauzeto.
Ne znam. Aj probaj stat kraj ženske ekipice negdje vani i reci im da bi ti da ti malo mašu višnjicama pa nam javi kako je prošlo...a unda » wrote: ..zasto?..pa postena razmjena, sta sad ovo ono. mislim, nije fer, mozda bi one tile..
..zauzeto? oces rec..meskinjasto? nemas di pljesnut, ni zasta ufatit?Zekoslawa » wrote: A tu, malo iznad Karana, kako ne znaš.![]()
Pazi šta želiš, spast ćeš na mene na kraju, ovo sve nešto zauzeto.![]()
Kod ovih mojih? Teško da bi ga doživile, osim ako ne nosi štogod za pojist i popit. Može drobit šta god oće.ex anais » wrote:
Ne znam. Aj probaj stat kraj ženske ekipice negdje vani i reci im da bi ti da ti malo mašu višnjicama pa nam javi kako je prošlo.
ex anais » wrote:
Ne znam. Aj probaj stat kraj ženske ekipice negdje vani i reci im da bi ti da ti malo mašu višnjicama pa nam javi kako je prošlo.
eee, da je samo toga bilo.
osim toga, ove nas znaju. nismo stranci, zekoslawa ce nas upoznat svakog sa svakim, svime, sve..
..ne znam di si, ne znam..ne znam ja di si to blizu karana.Zekoslawa » wrote:Odoh ja sad. Ti, undo, svrati, znaš di sam. Vi ostali imate one torte od sinoć, pa se nemojte sramiti.
Ajde, uživajZekoslawa » wrote:Odoh ja sad. Ti, undo, svrati, znaš di sam. Vi ostali imate one torte od sinoć, pa se nemojte sramiti.
Reci. Tu smo svoji, aj, nije sramota...a unda wrote:
eee, da je samo toga bilo.![]()
![]()
osim toga, ove nas znaju. nismo stranci, zekoslawa ce nas upoznat svakog sa svakim, svime, sve..![]()
![]()
..znas sta. ako ti ikad kao komunikologu ponude radno mjesto nagovaratelja..nemoj prihvatit, nemoj se sramotit..
-
- Information
-