ljepo je što imaš vijere u njega
srjetni, 50-eti rodjendan zekoslawa!
Ne piše, ali bi ga se dalo nagovoriti.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 809 times
- Been thanked: 1538 times
Khm... Ne govorimo o godinama, to si valjda skužila.Zekoslawa » wrote: Ah, 25... Ko da je jučer bilo...
Potpisi su za budale.
Nisam, tu sam. Dobro sam stavio zarez i sad vas čitam.
A dobro, aj, ime mi uglavnom točno napiše. U biti, zove me Zec. Jel to zato što ne zna kako se piše ili...?
Nećemo ga više, ajde. Toliko me raznježio s onom beštijom, da mu dajem dvojčicu.
Grinć. Grođinć.Karl Jozef » wrote: Nisam, tu sam. Dobro sam stavio zarez i sad vas čitam.Ukrao sam Zecov rođendan svojim pravopisom.
Ajde, ajde pripremi za goste sve.Zekoslawa » wrote:E, idem ja sad malo raditi neke korisne stvari. Šta'š, kad si ŽMK, nemaš mira ni na rođendan.![]()
Ajde,ajde, gledati jeR izbila prva sjeda.Zekoslawa » wrote:E, idem ja sad malo raditi neke korisne stvari. Šta'š, kad si ŽMK, nemaš mira ni na rođendan.![]()
Vi se za to vrijeme poslužite onom tortom šta mi je eksača zamijesila i ugodno ispisujte 25 stranica mog rodjendanskog topica.:zec bez bora i sijedih:
Iću ja ranije malo leć večeras. To govorim svake večeri, odlogiram se i onda ne mogu zaspat.
Enivejz, ljepo se zabavi na rodjendan ipak je okrugao!
Skeniraj i nama, ne budi cicija.MightyMe » wrote:Skenira san si glavu i to stavija na profilnu i ljudi mi se rugaju da ka majmun izgledan.
Nisu ljudi, samo ja.MightyMe » wrote:Skenira san si glavu i to stavija na profilnu i ljudi mi se rugaju da ka majmun izgledan.
Zečna, srijetan ti!
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
aj, pokati, ko ovdje više drži do dojma
aj,nemoj ko unda o fonetici.
-
- Information
-