sad se sjecam odakle si mi poznata..Zekoslawa » wrote: Tebe sam vidjela u programu arheološkog muzeja.
..noc muzeja na trkeljanju!
To mi je iz mlađih dana. Sad imam i malo boka.
Pa šta ti fali tu s nama?MightyMe » wrote:Odjebalo me za RL noć muzeja.
Ja sam odjebala noć muzeja jerbo mi je zima.
Mudar si ti, nema šta.Karl Jozef » wrote:Mene nije ništa zvalo pa me ništa nije ni odjebalo.
Muči, mene zvalo, sve sam mislila da ću se opet morati objašnjavati kako je društveni život zlo i kako ovo i ono, ali eto, dobro je prošlo, nikome se ionako ne ide gledati Dioklecijanove podrume i stalni postav Pomorskog muzeja i tako to.
Kulturno uzdizanje jedanput godišnje. I mukte je.
Nije ni mene ništa zvalo, al ja san tia bit spiritus movens.Karl Jozef wrote:Mene nije ništa zvalo pa me ništa nije ni odjebalo.![]()
Euklid wrote: Odjebenzi i ti nju za vijeke vjekova...
Uvik mi ža idiota bude. A možda to ima veze šta san sinoć objašnjava termodinamiku tako šta san priča kako kad trljaš 2 stvari jednu o drugu, temperatura im se poveća.
Ma puca mi kurac, sad ću malo glumit da san se uvridija, to uvik bude zabavno.
A šta je najtraginije vjerovatno samo nije vidila poruku.
OK onda šalji slike.ex anais » wrote:I, oćel ta noć?
Ja se nudim kao eksponat. Sad face imam, umorna sam dovoljno da stojim mirno i tako to...
NeČu.
Čitam onu temu na žk o fatalnima.
Nisam vidio tu. Ja sam rješavao onaj test sa znakovima. Skupio sam 80 bodova.
Ono o ženama u dvadesetima. Pa mi pale na pamet moje dvadesete pa.. ajme majko.Karl Jozef » wrote: Nisam vidio tu. Ja sam rješavao onaj test sa znakovima. Skupio sam 80 bodova.108 treba za prolaz.
Ah, promet...
Zašto ljudi ne ažuriraju titlove, ja sam lijena, ne da mi se gledat nešto bez titlova iz kreveta.
Vidio, ... pa reci, što i kako. Evo noć muzeja je, pa se eksponiraj.ex anais » wrote: Ono o ženama u dvadesetima. Pa mi pale na pamet moje dvadesete pa.. ajme majko.
Nisam skužio.Zašto ljudi ne ažuriraju titlove, ja sam lijena, ne da mi se gledat nešto bez titlova iz kreveta.
Nadam se da neće past trkeljanje od slika koje sam nakeljila na topic.Karl Jozef » wrote: Vidio, ... pa reci, što i kako. Evo noć muzeja je, pa se eksponiraj.
Nisam skužio.Kakvim titlovi, gdje?
Titlovi za serije.
Neću se eksponirat.
Da mogla bi se malkoc kontrolirati.ex anais » wrote: Nadam se da neće past trkeljanje od slika koje sam nakeljila na topic.![]()
Aaaa kužim, eksponiranje tebe je da budeš duričava i ništa nećeš.Titlovi za serije.
Neću se eksponirat.
To vozački?Karl Jozef » wrote: Nisam vidio tu. Ja sam rješavao onaj test sa znakovima. Skupio sam 80 bodova.108 treba za prolaz.
:neupućen:
Mrš.Karl Jozef » wrote: Da mogla bi se malkoc kontrolirati.
Aaaa kužim, eksponiranje tebe je da budeš duričava i ništa nećeš.Da da, skužio sam ovo je više konceptualno izlaganje karaktera, ...
Morala sam, toliko slika, poše
Valjda će vidjeti prije nego se sve uruši. Kao ono kad netko nevješt priprema tortu pa se taman prije puhanja svjećica sve raspadne
Da, darkić je tamo stavila, kao da provjeri koliko je ljudima ostalo u glavi nakon xy godina.MightyMe » wrote: To vozački?
:neupućen:
Ovo ...
http://www.instruktor-voznje.netii.net/ ... rometu.swf
E a kad si polagao. Ja sam čini mi se kad je još Račan bio na vlasti.
Kako zarez iza da.
Evo ja sam konceptualno nepismen.ex anais » wrote:Ma on to konceptualno nešto, dada, dadaizam.
-
- Information
-