Pa sam si rekla ...ex anais » wrote: "Tako da i ex može zapamtiti"- zvučim kao s posebnim potrebama, marš.
Namjerno sam ti ugradio memo što god to bilo.Aaaa, znam kako se mogu sjetiti, imam memo, samo moram guglat.
Pa sam si rekla ...ex anais » wrote: "Tako da i ex može zapamtiti"- zvučim kao s posebnim potrebama, marš.
Namjerno sam ti ugradio memo što god to bilo.Aaaa, znam kako se mogu sjetiti, imam memo, samo moram guglat.
Jedino ako su izmislili warp pogon ili ti ne smetaju nešto "jača" zakašnjenja.
Podsjeća me to na anegdotu o ministru. Došao čovjek u kabinet i pita prima li ministar. A neki mu čovjek veli: "Prima, prima. Primaju oni svi."Zekoslawa » wrote:Ne smeta ništa, primam sve prije ili kasnije.
koji ministar? a daj prvo trece cetvrto i sedmo slovo.Stitch » wrote:
Podsjeća me to na anegdotu o ministru. Došao čovjek u kabinet i pita prima li ministar. A neki mu čovjek veli: "Prima, prima. Primaju oni svi."
Skoro sam došla opet najaviti, ali vidim da se sjećašex anais » wrote:Isuse, sad sam tek skužila koji je danas datum.![]()
A Eowin je 28i, najavila je. Njoj sam doduše tad već čestitala.![]()
![]()
ajmo ća s ove teme, unda će popizdit.
..ma nemoj mi cestitat uopce. mislim.. da, vodenjak sam; da, rodjendan mi je u osmi mjesec; da, lazem.. u cemu je problem, ne razumijem.Éowyn » wrote:Ne isplati se ispitivati. Najbolje da ti svaki dan čestitamo, valjda ćemo jednom biti u pravuOsim ako već nije prošao
..suti, gledaj, kometiraj i uzivaj..Perzefona » wrote:Šta, mene nije ubrojilo među muzejske eksponate? Ne znam da l' da budem polaskana ili uvrijeđena.
Tebe sam vidjela u programu arheološkog muzeja.Perzefona » wrote:Šta, mene nije ubrojilo među muzejske eksponate? Ne znam da l' da budem polaskana ili uvrijeđena.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 3 guests