Al tako mi je falio miris kave i cigarete, isuse... ne znam što mi je. To ste vi krivi, vi ste pričali o tome.
Bespuća trkeljaške zbiljnosti
Pa seru,. Nema u kafićima beskofeinske, lažu, svaki put me presječe i ne mogu zaspat. Nije to više kao kad sam imala osamnaest i pila pet kava dnevno i tresla se od sreće, sad mi samo diže tlak
Al tako mi je falio miris kave i cigarete, isuse... ne znam što mi je. To ste vi krivi, vi ste pričali o tome.
Ne pijem. Ponekad nes. Ali ja se navučem brzo na svaki kurac pa izbjegavam. Evo, kolu trusim od blagdana svako malo, fali mi, žudim za njom. Tako i slatko. Kad sve to izbjegavam može proć godina dana i neće mi više falit. A ako počnem opet, gotovo je.Karl Jozef » wrote:Nisam znao da ti ne piješ kavu? Ja svaki dan dvije tri doma.
..zasto ili? zasto samo propuse ili propsuju?Zekoslawa » wrote:Ča sam vam ja rekla? Uz mene se ljudi ili propuše ili propsuju. Jedino unda zašuti. Svakako, nikad kako triba.
Stavim četiri žličice nesa.
A psovke su naprimjer?ex anais wrote:Ja sam počela strašno psovat otkad sam na forumu. I to pred svojima doma, užas. užas.
Ja kupim onaj u onim malim pakiranjima.Karl Jozef » wrote: Stavim četiri žličice nesa.Ne znam ja kuhati ovu normalnu.
A psovke su naprimjer?
Jebote. U pičku materinu.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Ja sam počela psovati kad sam počela raditi. Sad već užasno psujem. Pred svakim.ex anais » wrote:Ja sam počela strašno psovat otkad sam na forumu. I to pred svojima doma, užas. užas.
Ne znam jel to dobro il nije. Sa strane slobode govora je, ali opet, motivi...ElliQuinn » wrote:
Ja sam počela psovati kad sam počela raditi. Sad već užasno psujem. Pred svakim.
Ja kupim onu kanticu toga od 100g ili 200g i onda iz toga vadim žličicom i onda stavim šećer i tople vode i onda pijem.ex anais » wrote: Ja kupim onaj u onim malim pakiranjima.
A dobro ajde nije toliko strašno.Jebote. U pičku materinu.Udarim se o vrata recimo i izleti mi.
Oćeš mi objasniti i kako prokuhaš vodu?Karl Jozef » wrote: Ja kupim onu kanticu toga od 100g ili 200g i onda iz toga vadim žličicom i onda stavim šećer i tople vode i onda pijem.
A dobro ajde nije toliko strašno.
Da, da, pisalo je negdje..
Naravno.ex anais » wrote: Oćeš mi objasniti i kako prokuhaš vodu?
Bože.Karl Jozef » wrote: Naravno.Stavim đezvicu pod pipu e onda kad se napuni stavim je na vatru i čekam da se pomalo pojavljuju mjerhurići. Tako da je ne prokuhavam dok kraja.
Ако см добро разумјела, пише Tu sam ja i čekam?Karl Jozef » wrote:Ту сам ја и чекам, ...
Nismo učili u školi, pohvatala na jednom sajtu, s godinama.
Точно си прочитала. Ја не знам писати али знам полако читати. Научио сам кад сам некакву кнјижицу на ћирилици хтио прочитати.ex anais » wrote: Nismo učili u školi, pohvatala na jednom sajtu, s godinama.
По каквим си се то сајтовима мувала?
Toliko si načitana? Ja ne znam pisati, ali znam pomalo čitati? Saznao sam kad sam nekakvi ...... htio pročitati.Karl Jozef » wrote: Точно си прочитала. Ја не знам писати али знам полако читати. Научио сам кад сам некакву кнјижицу на ћирилици хтио прочитати.
По каквим си се то сајтовима мувала?
Na kakvim si to sajtovima ...?
-
- Information
-