Pa aj leći vanka, pa sutra prozrači sobu.ex anais » wrote:
Sad bi rekla dabogda Karlove spojlere sanjao, al ipak nisam toliko iživcirana.![]()
Otvorila prozor da prozračim prije spavanja i baš tad idioti od susjeda izašli s cigaretom.
Sve vam smeta.
Pa aj leći vanka, pa sutra prozrači sobu.ex anais » wrote:
Sad bi rekla dabogda Karlove spojlere sanjao, al ipak nisam toliko iživcirana.![]()
Otvorila prozor da prozračim prije spavanja i baš tad idioti od susjeda izašli s cigaretom.
Meni su našli sijede u bradi i zajebavali me zbog toga cilo predavanje.Zekoslawa » wrote: A čuj, vidiš nju, vidiš mene... Sve ti je to slično. Ja sam, doduše, zericu mlađa i nemam sijede, ali tu je to negdi.
Nisam, dosadan ti taj spojler o fonetiic.
Zekoslawa wrote: Pa aj leći vanka, pa sutra prozrači sobu.![]()
Sve vam smeta.![]()
Majti nije tolika piletina.MightyMe wrote:
Meni su našli sijede u bradi i zajebavali me zbog toga cilo predavanje.
Šta se tiče mačaka, samo se vi zajebajite, al kad imaš lošu cirkulaciju, pomognu. Nema ladnih nogu kod Majtija kad su mačke tu![]()
Pa imaš sijede. To samo iznimno pametni i starodušni ljudi dobiju rano.MightyMe » wrote: Odakle ti to?
..i ti karla bilabijale te neke vokale..mogu bit i otvoreniji.
Ako imaš kakve bludne misli prema Karlu, molim ne koristi me kao medija.
ex anais » wrote:
Pa imaš sijede. To samo iznimno pametni i starodušni ljudi dobiju rano.hint, hnje
Ako se može septoletama, može valjda i propolison.ex anais wrote:Jese može predozirat propolisom? Nema alhokola, to ima onaj za zube, onaj te odvali skroz.
Karl je svladao bilabijale, uglavnom i vokale. Zna reći papa i mama.
ex anais » wrote:
Vidim ja da se on stidi tu nešto, a nisam dosad povezala...
sta bludne?..f..f..fo..fo..fonetika, nikakav blud. pa neko ovdje na topiku mora nesto ucit. niko nista ne uci..ex anais » wrote:
Vidim ja da se on stidi tu nešto, a nisam dosad povezala...
Sve razmišljam što to znači i tražim u smislu grebZa i sl. kad ono dvousnenici ...Zekoslawa » wrote: Karl je svladao bilabijale, uglavnom i vokale.
Zna reći papa i mama.
Faremisolodore .. aj dostra je..a unda » wrote: sta bludne?..f..f..fo..fo..fonetika, nikakav blud. pa neko ovdje na topiku mora nesto ucit. niko nista ne uci..
Users browsing this forum: ClaudeBot, SemrushBot and 0 guests