..e, da..tila bi cut..e, kako ti kupus..zekoslawa.Zekoslawa » wrote: Ček, vratit ćemo se na ovo, ja oću čuti o fonetici.
..svasta bi ti tila. i ja bi tija, e, bogati..piju, piju, piju, na baki, na..
..e, da..tila bi cut..e, kako ti kupus..zekoslawa.Zekoslawa » wrote: Ček, vratit ćemo se na ovo, ja oću čuti o fonetici.
M nu vam http://www.mvinfo.hr/najnovije-knjige-o ... ?ppar=8913Zekoslawa » wrote: Meni to zvuči kao četiri druga Japanca.
aj pokati, ne kilavi se, nemam ja cijelu noć..a unda » wrote: ..e, da..tila bi cut..e, kako ti kupus..zekoslawa.![]()
Dobro, imam još pola vrećice kiseloga u frižideru jer mi puno pola kila spremati za sebe samu, a Karl to slabo jide...a unda » wrote: ..e, da..tila bi cut..e, kako ti kupus..zekoslawa.![]()
Pa na ZO bi te naučili da nemaš ti šta misliti kojega je tko spola dok se sam ne izjasni.ex anais wrote:
M nu vam http://www.mvinfo.hr/najnovije-knjige-o ... ?ppar=8913
Roza naslovnica, neki tamo na godreadsu citati o samoći, šta sam mogla mislit, o šta.
Zato nam treba Zo
svi smo mi epizoda.ex anais » wrote:
Bolje i to nego epizoda.![]()
Sasuki Namuki Suki Nuki, tako nekako bješe, ne sjećam se, srećom, imam history.
Zekoslawa » wrote: Pa na ZO bi te naučili da nemaš ti šta misliti kojega je tko spola dok se sam ne izjasni.![]()
(Saće Karl raspaliti po ZO, gledaj sad)
Voli Karl zelje.Zekoslawa wrote: Dobro, imam još pola vrećice kiseloga u frižideru jer mi puno pola kila spremati za sebe samu, a Karl to slabo jide.
Lako se dogovorimo - meni kupus, tebi meso.
NeeZekoslawa » wrote: Lako se dogovorimo - meni kupus, tebi meso.
Znam da je poznato. :seljanka:
Veći dio dana. Kad odgodim sve što sam namjeravala.ex anais » wrote:Marš![]()
Zec, a kad ti spavaš?![]()
Idem prat zube. Oću fonetiku dok se vratim da mogu ić u miru leć.
Karl Jozef » wrote: Neeja ne volim to meso
![]()
Ne jedem ni to zelje u kojem se kuhala sarma zbog mesa... inače, skroz sam jednostavan glede jela.
A šinjorina oće da ga molimo.Zekoslawa » wrote: Veći dio dana. Kad odgodim sve što sam namjeravala.![]()
Ajde, undo, šta se tu prenemažeš.
Znam, voliš sve šta mater skuva, samo da je ona kuvala. Osim sarme, ajde.Karl Jozef » wrote: Neeja ne volim to meso
![]()
Ne jedem ni to zelje u kojem se kuhala sarma zbog mesa... inače, skroz sam jednostavan glede jela.
pa da..poznata je tema. jedno sto godina. to je pucini nesto zvrlajo..ex anais » wrote:
Znam da je poznato. :seljanka:
Ni punjenu papriku, pašta šutu i takve izmrvljene stvari.Zekoslawa » wrote: Znam, voliš sve šta mater skuva, samo da je ona kuvala. Osim sarme, ajde.
Al to ti je zato šta ne kuva po Franjinom receptu. Treba ići 7 dkg riže.
E, e. Aj, sramotu na sunce. Nismo ni mi toliko besposleni.
A onda ćeš ostati gladan u našem domu, šta ti ja mogu. Eksača ne zna ništa, ja kuvam same neke toćeve i bućkuriše...
Users browsing this forum: ClaudeBot, SemrushBot and 0 guests