Opa, pa ti ideš prema 5 kZekoslawa » wrote:Usput budi rečeno, ja imam 1624 posta na ovoj temi.
Ni unda nema više postova od mene. Ništa, svi ćete me preteć svi
Opa, pa ti ideš prema 5 kZekoslawa » wrote:Usput budi rečeno, ja imam 1624 posta na ovoj temi.
Pa ti imaš više od mene i unde zajedno. Možemo pribrojiti i Karla jer pola njegovih postova ionako kurca ne vrijedi.ex anais » wrote:
Opa, pa ti ideš prema 5 k![]()
Ni unda nema više postova od mene. Ništa, svi ćete me preteć svi
Zekoslawa » wrote: Pa ti imaš više od mene i unde zajedno. Možemo pribrojiti i Karla jer pola njegovih postova ionako kurca ne vrijedi.
Ništa vam ne vjerujem. Tako me unda izdao.Zekoslawa » wrote: Bogami, do ljeta je vjerojatnije.
Zato sad nadoknađuje, viš da smo mu počeli i nedostajati.ex anais » wrote:
Ništa vam ne vjerujem. Tako me unda izdao.Nisam ga nikako mogla stić, a onda ošlo sve kvragu.
Neka,neka, lipo ga je vidit. Na undi ovaj chat ostaje.Zekoslawa » wrote: Zato sad nadoknađuje, viš da smo mu počeli i nedostajati.
pa njima treba, tebi treba cuna di dromedario..oni su mladjahni, studenti. upisi dalje faks, postfaks, neki drugi faks, pa cu ti planirat..Zekoslawa » wrote: Pa šta onda lažeš ovaj napaćeni narod da im treba plan? Plan je kurac od pecore, sve je dobro dok imaš plan. I ja sam ga imala, pa nu me sad.
A on je jedini odradio i faks i posao i penziju, red je da njemu ostavimo ove pizdarije.
Ja imam neki osjećaj da ću završiti na Domaćinstvo i Gastronomiju...a unda » wrote:
pa njima treba, tebi treba cuna di dromedario..oni su mladjahni, studenti. upisi dalje faks, postfaks, neki drugi faks, pa cu ti planirat..![]()
sta ja tebi imam govorit kad sve znas bolje od mene, ja sam isto mladunac i druzim se sa studentima i studenticama. ti jos malo, ako ne nastavis studirat..ti si za topik gerijatrija now..odzi .pa da.![]()
sve je otislo od kada su se oni..pa se oce druzit, pa se oce druzit..pa se oce vidit, pa se oce, pa svasta nesto..ex anais » wrote:
Ništa vam ne vjerujem. Tako me unda izdao.Nisam ga nikako mogla stić, a onda ošlo sve kvragu.
ne razumijem, sta je tu lose?Zekoslawa » wrote: Ja imam neki osjećaj da ću završiti na Domaćinstvo i Gastronomiju.
Što što .... oće sve znat.
A i ima ih manje nego ti ...Zekoslawa wrote: Možemo pribrojiti i Karla jer pola njegovih postova ionako kurca ne vrijedi.![]()
Ovo je istina. RL i VL ne treba miješat...a unda » wrote: sve je otislo od kada su se oni..pa se oce druzit, pa se oce druzit..pa se oce vidit, pa se oce, pa svasta nesto..
a lipo sam im ja govorio..uzivajte u svojim nikovima, nigdje i nikad necete bit lispi i bolji..![]()
..ipak, necemo sad o mijesanju. to je resor zekoslavin, gastrofilija..
Pa štajaznam, ŽUD, Kućni ljubimci, Ljubavnice... Neki vrag.
Slabo miješam. Uvijek mi zagori...a unda » wrote: ..ipak, necemo sad o mijesanju. to je resor zekoslavin, gastrofilija..
..a zut mozda? ..suc?Zekoslawa » wrote: Pa štajaznam, ŽUD, Kućni ljubimci, Ljubavnice... Neki vrag.
Jel to znači da imam bar nešto za CV?..a unda » wrote: a stas na ljubavnicama..kao da nemas dovoljno svojih problema. a ustvari, kad malo bolje razmislim, bit ljubavnica ti je isto kao i volontirat..![]()
..a razlinila si se, eto. misas bez volje, pa se zamislis, pa te ufati deprica..Zekoslawa » wrote: Slabo miješam. Uvijek mi zagori.
pa da..napises npr.. volontirala sam zdusno dvi godine mati i jednu anti.
Ae, i to sam bila lijena. Samo jednu godinu, samo jednom...a unda » wrote: pa da..napises npr.. volontirala sam zdusno dvi godine mati i jednu anti.
Pa gle, postoji Tvorum za tvorove i tvoroljupce, možemo i mi onda kakav... Zekorum ili nešto...a unda » wrote: ..a zut mozda? ..suc?![]()
kucni ljubimci moze, ali ja mislim da je problem sto bi ti htjela bit kucni ljubimac, a to je malo ka ono cudno..zamisli da kunac otvori topik za druge kunce.![]()
a stas na ljubavnicama..kao da nemas dovoljno svojih problema. a ustvari, kad malo bolje razmislim, bit ljubavnica ti je isto kao i volontirat..![]()
Users browsing this forum: Applebot, ClaudeBot and 0 guests