Ispada tako.ex anais » wrote: Da, analana faza je zanimljiva.
Niš' odo ja čitat nešto.
Ispada tako.ex anais » wrote: Da, analana faza je zanimljiva.
Oguglat ćeš. Taman dovoljno da ženi kupuješ uloške.
..a unda » wrote: ..jel ti sad jasniji pojam tampon zone?
Ja metnem točno onoliko slojeva koliko treba da se ne vidi da se prošli skinuo.ex anais » wrote:
![]()
Predajem se. Ja ne znam lakirati nokte. :;seljanka:
Neka mi netko nalakira. Kaaaaaaaaaaarl!![]()
..pa al ti nije lakse umocit prst pa ocistit oko nokta?ex anais » wrote:
![]()
Predajem se. Ja ne znam lakirati nokte. :;seljanka:
Neka mi netko nalakira. Kaaaaaaaaaaarl!![]()
Me na valja neštoZekoslawa » wrote: Ja metnem točno onoliko slojeva koliko treba da se ne vidi da se prošli skinuo.
..a unda » wrote: ..pa al ti nije lakse umocit prst pa ocistit oko nokta?![]()
..ili uzmi valjak neki mali i daj dvi tri ruke..
eto ko ima prakse. jos da je bilo nekog imat u skveru da ti donese dva kila intonka, mos ih nalakirat dvaputa godisnje i mirna si..Zekoslawa » wrote: Ja metnem točno onoliko slojeva koliko treba da se ne vidi da se prošli skinuo.
..nista ne znas. nu, uzmes pik trake, zalipis lipo sve okolo nokta i umocis prst u lak..poslije, kad se lak osusi, skines pik traku i sve cisto, gotovo..
..a unda » wrote: ..nista ne znas. nu, uzmes pik trake, zalipis lipo sve okolo nokta i umocis prst u lak..poslije, kad se lak osusi, skines pik traku i sve cisto, gotovo..
..pa di neces lak, zalipis pik traku.
Morat ću se vratiti na krekl, jednotavnije je. Bar se neće vidit da me dijete lakiralo.
krekl. krekl..krekl. mozda je bolje da se vratis na zontru ili tlof..ex anais » wrote:
Morat ću se vratiti na krekl, jednotavnije je. Bar se neće vidit da me dijete lakiralo.
Šta je to.....a unda » wrote: krekl. krekl..krekl. mozda je bolje da se vratis na zontru ili tlof..
e, a ja znam sta je krekl? ajde, ajde..samo ti ajde..vidimo se ovdan za deset minuta..
Users browsing this forum: Bing [Bot], ClaudeBot and 0 guests