A neka sranja o prijevodima Biblije u Hrvata...a unda » wrote: a ma nemoj, kulturolog? a sta ti je bio diplomski? samo nemoj rec da se spominjala neka analna kulturoloska faza u diplomskom..
Birtija do faksa
Zekoslawa » wrote: Zato je naš Karl tehničar.
Zekoslawa wrote: A neka sranja o prijevodima Biblije u Hrvata.![]()
ma pises poslije na vizitkama sta oces..ex anais » wrote:Ček, ček, zašto ja onda nisam tur. kultorolog, to zvuči ozbiljnije od komunikologa jebemu pasa
edit..
npr napises.. kulturni komunikolog. onda to skratis u..imam dobre manire. na kraju napsies samo..dipl. manirist.
..a unda » wrote: ma pises poslije na vizitkama sta oces..
Karl, ja se bome ne bi hvalila da mi je mali.
Ae. Mali je, al je tehničar.Zekoslawa » wrote: Šta, ured? Prosjek plaće?
Btw
s fejsa
http://wannabemagazine.com/devet-kompli ... e-da-cuju/
my fav part:
Tamara Ognjanović, student pedagogije i perfekcionista do ludila, dan ne započinje bez ledenog ness-a i muzike, koja je njen smisao života i, po njenom mišljenju, definiše osobu. Zna napamet ceo serijal “Prijatelja”, koji su joj najbolji sedativ. Veruje u moć pogleda. “I don’t like defining myself. I just am” kaže i citira njenu večnu inspiraciju, Britney Spears.
ex anais » wrote:
Ae. Mali je, al je tehničar.![]()
Btw
s fejsa
http://wannabemagazine.com/devet-kompli ... e-da-cuju/
my fav part:
Tamara Ognjanović, student pedagogije i perfekcionista do ludila, dan ne započinje bez ledenog ness-a i muzike, koja je njen smisao života i, po njenom mišljenju, definiše osobu. Zna napamet ceo serijal “Prijatelja”, koji su joj najbolji sedativ. Veruje u moć pogleda. “I don’t like defining myself. I just am” kaže i citira njenu večnu inspiraciju, Britney Spears.
E, šta? Slušaj pametnije.
Ni ja al' štaš, svatko svog konja hvali.ex anais » wrote: Karl, ja se bome ne bi hvalila da mi je mali.
To će tek narasti, ... s umnjacima.Zekoslawa wrote: Šta, ured? Prosjek plaće?![]()
Eto vidiš kad djeca uče kako znaju.
Zapravo, Zec te hvalilaKarl Jozef » wrote: Ni ja al' štaš, svatko svog konja hvali.
Unda se začitao.
A jesam, kako nisam, ne izlazim na ispite dok ne naučim
Istina,ex anais » wrote: A jesam, kako nisam, ne izlazim na ispite dok ne naučim
Spava mi se. Ovo su te ure, kritične. Čekam da se voda ugrije, danas se perem ranije
Poše, nemam više nikakvog srama, što sve pišem.
A prala si se ako je dobro zapisujem u tekicuex anais » wrote: Spava mi se. Ovo su te ure, kritične. Čekam da se voda ugrije, danas se perem ranijeda mogu ranije u krevet.
Kad dođe vrijeme promjenit ćeš nick i javno se zgražati nad sobom.Poše, nemam više nikakvog srama, što sve pišem.
Pokati, pa perem se svaki dan.Karl Jozef » wrote: A prala si se ako je dobro zapisujem u tekicu![]()
prije kojih 10ak sati.
Kad dođe vrijeme promjenit ćeš nick i javno se zgražati nad sobom.
Da, analana faza je zanimljiva.
-
- Information
-