Već godinama držim se munje. A ti?
Karl nam je kupio novi fen. Rabi ga.
Već godinama držim se munje. A ti?
E, a s tobom provedemo par sati dnevno i teško nam se i počešljati za tebe.Karl Jozef » wrote:Koliko uređivanja za par sati mjesečno izlaska na sunce.
To ti je od te grijalice, sušilice ili što već što koristiš.ex anais » wrote: Ae, a ručnik mi je na glavi i suha prostorija ...
Ja sam prelijena za to. Geometrijski oblici rulz.
Sa mnom ste uvijek po mraku.Zekoslawa » wrote: E, a s tobom provedemo par sati dnevno i teško nam se i počešljati za tebe.
Znam, uništih sinuse. Jednog ću dana imati kamin, na drva. To je najbolje.Karl Jozef » wrote: To ti je od te grijalice, sušilice ili što već što koristiš.
Zamisli da skajpamo, bokte, to je tlaka, moraš bit koliko toliko pristojan i soba koliko toliko pristojnaKarl Jozef » wrote: Sa mnom ste uvijek po mraku.
Meni slabo išla geometrija i teničko crtanje. A nisam ni neki fan Željka Mavrovića.ex anais » wrote:
Ja sam prelijena za to. Geometrijski oblici rulz.![]()
Ae, iću sušit kosu, oči mi se sklapaju.
Meni već skoro dva mjeseca ne radi webcam i ne trudim se da proradi. Okej je kad imaš samo zvuk.ex anais » wrote:
Zamisli da skajpamo, bokte, to je tlaka, moraš bit koliko toliko pristojan i soba koliko toliko pristojna
Zekoslawa » wrote: Meni slabo išla geometrija i teničko crtanje. A nisam ni neki fan Željka Mavrovića.![]()
Nemoj zaspati sušeći, života ti. Doće nam puno struje.
Men se više ne da ni telefonirat, već dugo dugo, zamorno brate...Zekoslawa » wrote: Meni već skoro dva mjeseca ne radi webcam i ne trudim se da proradi. Okej je kad imaš samo zvuk.
Ja sam ih već sve upoznala. Simpatični dečki.Karl Jozef » wrote:Ja isto samo zvuk koristim.Zbog ex razloga. Neću da se gledaju moji medeki po sobi.
![]()
Možda se ti ne sjećaš, ali meni je bilo nezaboravno.
karle..karlo, jel ti nas onaj vic o medi kad se obrisao zekom?Karl Jozef » wrote:Aha dobro onda, ... pazit ću na taj komadić pravopisa.
..a unda » wrote: karle..karlo, jel ti nas onaj vic o medi kad se obrisao zekom?
..ono, analna nam je sudbina..
Users browsing this forum: ClaudeBot, SemrushBot and 0 guests