Pa manjina. Uvijek si smanjimo broj u ratovanjima. Eto i zaključka koja je skupina pametnija....
Boja
Mene isto jebe bolnica. Ali ne da mi se potezat britvicom svako malo po nogama... a vosak ne volim otkad mi je stvorio jebeni ožiljak na nozi.Zekoslawa » wrote: Pa ono, malo manje svakako da. Recimo, mogu si pustiti dlake na razumnu duljinu za čupanje, a što bih prije izbjegavala. E sad, dio toga je svakako i zbog straha od "a što ako završim u bolnicu?"Ali da, dio je i zbog toga što sebe volim gladiti i gledati.
Naravno, kad se zaželim testosteronštine, onda si pustim dlake, pa se opet gladim.
Manjina je, zaključismo na ovoj temi, ona koja voli iskvarcane, brazilirane, ekstenzijski tretirane lutke. Za njih smo zaključili da su glupi jer se povode za modnim diktatom.karambol » wrote:
Pa manjina. Uvijek si smanjimo broj u ratovanjima. Eto i zaključka koja je skupina pametnija....
Većina je pak pametna jer se povodi za manjinom javno, a tajno traži onu manjinu žena koja se ne povodi za modnim diktatom. Emericzy pak nije objasnio kako je onda ta većina pametna i zašto bi točno žene htjele muškarce slabe pameti, ali neću cjepidlačiti.
I tako.
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
što sad tu trkeljate..radi se o rozna boji i šupku boje slonovače to vi recite jel bi naručile ili ne bi
A nego, glede prirodnog izgleda...već se jako dugo pitam ko je ikad odredio da dlake ne valjaju i da je 0 br traperica poželjan , da je mršavost bolja, da je celulit ružan, da male sise manje vrijede i da je prirodno loše? ko ima pravo određivati jedino poželjno izgledanje umjesto da se pusti šarolikost i svima dade mjesto pod suncem.. svi mi znamo odgovor i znamo da to nije u redu , ali i dalje se trudimo udovoljiti pravuilima pa se ide i dotle da se implantiraju kojekakvi "ulošci" u sise, obraze, gujcu... ima li iko od tih ljudi osobnost ili se drži toga da je ljepše sve što se ponudi od farmaceuta, plastičara, i inih prepredenjaka što bi samo zarađivali na neznanju...
A nego, glede prirodnog izgleda...već se jako dugo pitam ko je ikad odredio da dlake ne valjaju i da je 0 br traperica poželjan , da je mršavost bolja, da je celulit ružan, da male sise manje vrijede i da je prirodno loše? ko ima pravo određivati jedino poželjno izgledanje umjesto da se pusti šarolikost i svima dade mjesto pod suncem.. svi mi znamo odgovor i znamo da to nije u redu , ali i dalje se trudimo udovoljiti pravuilima pa se ide i dotle da se implantiraju kojekakvi "ulošci" u sise, obraze, gujcu... ima li iko od tih ljudi osobnost ili se drži toga da je ljepše sve što se ponudi od farmaceuta, plastičara, i inih prepredenjaka što bi samo zarađivali na neznanju...
kurvanjski avatar, a
Nije ni mogao objasniti. Otkad je većina (i kad je u povijesti bila) pametna? Što te navodi da ja mislim nešto tako očito netočno?ex anais » wrote:Emericzy pak nije objasnio kako je onda ta većina pametna i zašto bi točno žene htjele muškarce slabe pameti, ali neću cjepidlačiti.
Glupa većina žena i glupa većina muškaraca dođu do toga da se drže više-manje istih recepata 'ljepote' i to onda bude nekakav standard.
Pametna manjina muškaraca i žena ima svoje, slobodnije kriterije.
Koji su onda ovi:Emericzy » wrote:
Nije ni mogao objasniti. Otkad je većina (i kad je u povijesti bila) pametna? Što te navodi da ja mislim nešto tako očito netočno?
Glupa većina žena i glupa većina muškaraca dođu do toga da se drže više-manje istih recepata 'ljepote' i to onda bude nekakav standard.
Pametna manjina muškaraca i žena ima svoje, slobodnije kriterije.
Emericzy » wrote: Da.
Muškarci se u tim stvarima obično ne snalaze, Da bi to sakrili, prihvate neko mišljenje -- obično od neke žene koja je u njihovim očima za to autoritet. I onda ga ponavljaju kao svoje. Ako to mišljenje u muškom društvu izazove salve smijeha, oni se prave da je to bio vic i korigiraju ga. I tako se stvori prevladavajući muški stav o tim stvarima.
On nema nikakve veze s onime što muškarci stvarno misle. Njihovo stvarno mišljenje obično je pažljivo sakriveno. Ne žele se, naime, izlagati zajebavanju ostatka društva zbog nečega o čemu ionako ne mogu razgovarati. O intimi se ne razgovara.
Glupi ili pametni?
mogu se ja vratit na temu?
prvi put čujem za farbanje vulve. ne znam što bih rekla. rekla bih da ne, ne pada mi na pamet/koji kurac je ljudima, ali svjesna sam da se slična stvar događa u solarijima/ Azijke izbjeljuju kožu/ Azijci posvjetljuju pazuhe, anusi se izbjeljuju.
žao mi je što je sve manje muškaraca koji se iskreno raduju pičci.
žao mi je što je sve manje žena koje se iskreno raduju pičci.
nitko više ne zna što bi s njom, pa ju farbaju, valjaju u boje.
koja šteta.
prvi put čujem za farbanje vulve. ne znam što bih rekla. rekla bih da ne, ne pada mi na pamet/koji kurac je ljudima, ali svjesna sam da se slična stvar događa u solarijima/ Azijke izbjeljuju kožu/ Azijci posvjetljuju pazuhe, anusi se izbjeljuju.
koja šteta.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
..aj, skratimo..sve manje ljudi se iskreno raduje.Pješčana » wrote:mogu se ja vratit na temu?![]()
koja šteta.
..i apropo vizavi toga, da se vratim na temu. gledam danas..jucer, onog sto govori o onima sto govore da covjek nije bio na mjesecu i kaze on..zivjeli smo u svijetu u kojem nije bilo moguce lazirat slijetanje na mjesec, ali se na mjesec islo. danas se ne ide na mjesec, ali je vrlo lako lazirati slijetanje na mjesec..
tj mozda, danas ako nesto nije simulakrum, nije realno..
mijenjaj naslov topika u..per prkno ad astra..

Da si proglasio skoro pa sve muškarce glupima?Emericzy » wrote: Pa, što bi ti po opisu njihovog 'razmišljanja' zaključila?
..pa sta i da je. a ako je tako, sto vi, naime zene, mislite po tom pitanju napravit? sebi, npr..
Povratak prirodi, pardon, pičci. :ruso:Pješčana » wrote:mogu se ja vratit na temu?![]()
koja šteta.
Ionako svijet ide kolektivno u pičku materinu pa se žene borgiziraju i nastoje da estetski uljepšaju to kretanje, skretanje... Ok, sad undiziram.
Kurce se pušta na miru. Ako nisu mali. Pička može imati sto mana, kurac samo jednu. Nepravda.
Pa nisam sigurna da bi nas Emericzy sve izdržao...a unda » wrote: ..pa sta i da je. a ako je tako, sto vi, naime zene, mislite po tom pitanju napravit? sebi, npr..
..ti si se mala razbahatila..ex anais » wrote:
Povratak prirodi, pardon, pičci. :ruso:
Ionako svijet ide kolektivno u pičku materinu pa se žene borgiziraju i nastoje da estetski uljepšaju to kretanje, skretanje... Ok, sad undiziram.
Kurce se pušta na miru. Ako nisu mali. Pička može imati sto mana, kurac samo jednu. Nepravda.
baj d vej..odmah ti se post i miso produhovi, cim malo pocnes, krenes ka undizaciji.. onda se opet vratis svom izricaju i eto belaja..
kako..sta izdrzao? di, kuda, na cemu?
cuj, nije ni on siguran. a probajte, pa cete vidit ko je bio u pravu.
Nisu li na fhr imali raspravu o tome da li je estetski privlacniji obrezan ili neobrezan?ex anais » wrote:
Povratak prirodi, pardon, pičci. :ruso:
Desire makes slaves out of kings.
Ne znaš ti što je bahato...a unda » wrote:
..ti si se mala razbahatila..
baj d vej..odmah ti se post i miso produhovi, cim malo pocnes, krenes ka undizaciji.. onda se opet vratis svom izricaju i eto belaja..
To prepuštam tebi, ti ga voliš .. analizirati...a unda wrote: kako..sta izdrzao? di, kuda, na cemu?
cuj, nije ni on siguran. a probajte, pa cete vidit ko je bio u pravu.![]()
Od svih tema o kurcima tko bi to više upamtio.Éowyn wrote:
Nisu li na fhr imali raspravu o tome da li je estetski privlacniji obrezan ili neobrezan?![]()
..i? kakva je bila odluka? bit ce da su se u toj raspravi iskritalizirale dvije strane. jedna strana su bile seksualne burzujke koje su razmazeno raspravljale, a s duge strane je bila opcija..tuke, ma daj sta das, sve dobro dodje..Éowyn » wrote:
Nisu li na fhr imali raspravu o tome da li je estetski privlacniji obrezan ili neobrezan?
pa sta ja imam s tim? ti nisi sigurna, a ja sam prema tome (ne zna se jos prema cemu) indiferentan. ili, kako bi baba partizanska odgovorila nijemcu na pitanje da di su joj sinovi..idi, paaaa, vidi..
analajz det..
Ovo ne bi analizirao ni Frojd skupa s Jungom i onom tukom Kirom...a unda » wrote:
pa sta ja imam s tim? ti nisi sigurna, a ja sam prema tome (ne zna se jos prema cemu) indiferentan. ili, kako bi baba partizanska odgovorila nijemcu na pitanje da di su joj sinovi..idi, paaaa, vidi..
analajz det..![]()
Ali mislim da postoji neka napetost. To da. I nikako da to riješite.
ex anais » wrote:
Ovo ne bi analizirao ni Frojd skupa s Jungom i onom tukom Kirom.
Ali mislim da postoji neka napetost. To da. I nikako da to riješite.
sta napetost? koja sad napetost? sta se treba rijesit? zasto rijesit? i nadalje uopce ne znam o cemu se na ovoj temi radi, ali jos uvijek mi se cini da ja jedini ovdje ne vidim nigdje nikakav problem..
Čuj, prvo ste se hrvali na Politici, a onda tu na ovoj temi propituješ njegovu temu da ti je on malo bolje pojasni, vučeš ga za rukav, kako bi jedan mudri forumaš rekao e, Emericzy, poke, poke, e, čuj, daj ti meni reci o čemu ti ovo, poke, poke, daj Emericzy objasni mi boju spolovila, poke poke...a unda » wrote:![]()
sta napetost? koja sad napetost? sta se treba rijesit? zasto rijesit? i nadalje uopce ne znam o cemu se na ovoj temi radi, ali jos uvijek mi se cini da ja jedini ovdje ne vidim nigdje nikakav problem..
-
- Information
-