Opet gutam - ništa nisam naučila!
Ajvi » wrote:Sašice
Slažem se, kad se samo sjetim nekoliko potencijalno opasnih situacija u koje sam se ja dovela kad sam bila klinkaTupelo » wrote:
Meni se sviđa baš to što ona VIDI da postoji mogućnost da se stvari malo otmu kontroli.
Mislim, na takva mjesta i takva druženja smo i mi išle (ja jesam, a nekako mislim da ni ti nisi zaostajala), no nismo imale toliko razuma da uopće pomislimo da nam išta prijeti ili, nedopoše, da nam treba padobran.
Ma bila sam opuštena sve u šesnajst
Life is short. Smile while you still have teeth.
bila sam se samoubila (profil) pa su me dobri ljudi reanimiralidejzi » wrote:A što je baji bilo?
ovo mi je s MD baš slatko
al' svejedno pripazi da se ne ufuraš u mamu
tebe još nisam srela ođeSašenka wrote:Idem sutra na dogovor kod ginekologa što ćemo dalje, vjerojatno nam slijedi MPO
što je MPO?
a joj...drim fige. zaista.Sašenka » wrote:
Ma bila sam opuštena sve u šesnajstDavno je bilo ljetovanje, opuštali smo se, ali rezultata nema.
Idem sutra na dogovor kod ginekologa što ćemo dalje, vjerojatno nam slijedi MPO. Ali, ne damo se
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Sašenka » wrote: Ma bila sam opuštena sve u šesnajstDavno je bilo ljetovanje, opuštali smo se, ali rezultata nema.
Idem sutra na dogovor kod ginekologa što ćemo dalje, vjerojatno nam slijedi MPO. Ali, ne damo se
Tak je, ne dajte se. Držim fige, odnosno to nešto što žene smiju.
Jesi ti to slučajno ubila profil, a? Ili si htjela pobjeć od nas?!baja wrote: bila sam se samoubila (profil) pa su me dobri ljudi reanimirali
ovo mi je s MD baš slatko![]()
al' svejedno pripazi da se ne ufuraš u mamu![]()
Neki dan mi je frendica rekla da zvučim k'o mama. Al dobro, pošto ona i inače misli da sam odvratna i prosta, nije da me zanima nešto pretjerano njeno mišljenje.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Stvarno?
Znači, posluži te ljubazan konobar i račun ispadne 49 kuna, a ti daš 50.
Čekaš da ti vrati kunu?
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Legenda.dejzi » wrote:Ima još jedan detalj. Imaju dogovor za pit vani, na poznatom alternativnom okupljalištu. Uglavnom, mala mi kaže da zovem one svoje pa budemo tri klupe dalje, ak ju treba spašavat. I da kad dođem po nju obavijestit ju da se mora ić doma, da to kažem na način kao da moramo negdje jako hitno ići, ne da mora ić doma jer je kasno. Da ju ne sramotim.
Nisam skužila, ona je u Zagrebu ili si ti doma? Di su starci?
gonj špadi
-
- Information
-