..a unda » wrote: u partiji cega si ti bila? pokera?
Pobjegla sam kad sam shvatila da je riječ o skupini vrlo čudnih jugonostalgičara. I nisam znala riječi Internacionale, a to se sviralo na svakoj skupštini
..a unda » wrote: u partiji cega si ti bila? pokera?
Znam samo da je grijeh broj 7 prekrižen i da znamenka 7 od tad ima onu crticu poprijekoblue » wrote:Koji su to kao smrtni grijesi ? Da se imam referencirat na sta
srp? ma, morali su od neceg pocet. to si se ti malo prepala ili si previse gledala neke filmove..Éowyn » wrote:
Bila sam član jedne vrlo bizarne stranke koja je u sebi nosila naziv partija. Imala sam 18 godina, to mi je jedina isprika.
Pobjegla sam kad sam shvatila da je riječ o skupini vrlo čudnih jugonostalgičara. I nisam znala riječi Internacionale, a to se sviralo na svakoj skupštini
Uh, sad vidim da sam neš sjeboEuklid » wrote: Znam samo da je grijeh broj 7 prekrižen i da znamenka 7 od tad ima onu crticu poprijeko
..a unda » wrote: srp? ma, morali su od neceg pocet. to si se ti malo prepala ili si previse gledala neke filmove..
Baš slušam pjesmu od Villagersa,i pazite stihove;" I wayted for something,and something died..So I wayting for nothing,and nothing arrived.."ex anais » wrote:Bila sam neodgovorna.
Zaboravila sam jednoj dobroj poznanici rođendan i mislim da smo zato raskrstile.![]()
Bila sam brzopleta, radila na svoju štetu, a moguće i na tuđu.
Bludno sam mislila i to je bilo sve.![]()
Ne znam. Mislim da je ovo bila dosadna godina.
E da, lagala sam skoro svima živima o broju ispita.
Ja sam sipatizirao SPP (strana přatél piva), ali dok sam bio u Ceskoj...ostali me nisu mogli dobiti s nicim...a unda » wrote: srp? ma, morali su od neceg pocet. to si se ti malo prepala ili si previse gledala neke filmove..
evo,iz glave. : pička katolička:blue » wrote:Koji su to kao smrtni grijesi ? Da se imam referencirat na sta
Najvažnije je da si shvatila svoj grijeh, napravila pokoru i čvrsto odlučila ne griješiti više.*Splenda* » wrote: vidim da se ogriješih i o škrtost, nisam dala pičke kad su tražili.
Oholost- mislim da nisam bila.*Splenda* » wrote:
evo,iz glave. : pička katolička:
serem, c/p, kao što rekoh-lijena sam.
oholost
škrtost
bludnost
zavist
neumjerenost u jelu i piću
srditost
lijenost
A eto, dođoh se pokajat.
Sve vas čitam pa si mislim... bolje da priznam vama, ovdje, nego tamo gdje će moji grijesi biti dočekani sa "sve sto kažeš može (i hoće) biti upotrijebljeno protiv tebe" gardom.
Ja sam.Blesava » wrote: Tkogod da je zadužen za pokoru - have mercy
Users browsing this forum: ClaudeBot and 3 guests