Božićna prevara na trkeljanju!
Jebo božić, to je ionako samo kamuflirani praznik rađanja Sunca, zimskog suncostaja, rađanja života, a ne kojekakvih kršćanskih pizdarija!
Svi vi koji se osjećate usamljeno i u kurcu, dođite na ovu temu.
Ako vam ne bude lakše - a kaj sad - crknite!
Moj bog je jači od hot-dog!
Svi vi koji se osjećate usamljeno i u kurcu, dođite na ovu temu.
Ako vam ne bude lakše - a kaj sad - crknite!
Moj bog je jači od hot-dog!
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
Ja sam ovo shvatila kao poziv... samo da napomenem za svaki slučaj: lako moguće da ti prisjedne jer ja božić mrzim i često sam tako mračna u te dane da prisjedne i onima koji ga vole..pa sad ti vidi...
ne , ne vidim tu nešto napeto, velim u samom dočeku a još manje u danu D kad krene ono čestitanje onima koje ne znam i od onih koje jođ manje znam
volim samo ono nabrijavanje s glupim pjesmučjcima , čistoda razbiju monotoniju zime i kratkih danjih sati...
nisam od pomoći, a
kurvanjski avatar, a
Žao mi je što te volim.Margarita » wrote: Više volim rađati nego slaviti. Ima mi više smisla.
Da te mrzim, svašta bih ti mogao odgovoriti...
Ajd, sjeti se kako si me psovao kad si me mrzio.
Zato ja stalno mijenjam nickove da ljudi nemaju predrasude prema meni. To jest, da imaju. Volim kad me ne trpe.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
šta je ovo sad?
ima li još očajnika ?
aj dobro, bolje , nek se ljudi vesele na rođendanu
ima li još očajnika ?
aj dobro, bolje , nek se ljudi vesele na rođendanu
kurvanjski avatar, a
Aj ne seri.Margarita » wrote: Ajd, sjeti se kako si me psovao kad si me mrzio.
Zato ja stalno mijenjam nickove da ljudi nemaju predrasude prema meni. To jest, da imaju. Volim kad me ne trpe.
Bila si mi prpošna i dok nisam znao čak ni kojeg si spola.
Ne znam o čijem se rođendanu radi, ali i ti buš došla na red.Chilimama wrote:šta je ovo sad?
ima li još očajnika ?
aj dobro, bolje , nek se ljudi vesele na rođendanu![]()
Trenutačno radim na mlađim punoljetnicama.
Sad sam i službeno nadrkana.
Finally.
Koji je to kurac s ispaljivanjem petardi i ostalog smeća na Badnjak? Da sam vjernik i da hoću na ponoćku, morala bih ići u pratnji eksplozija. A sjećam se bome i toga, onih godina poslije rata su detonacije bacali po ulicama, debilčine.
Koji je kurac s onim ljudima koji cmolje po forumima da su sami na Božić? Što će ti cura/dečko za Božić kad je to blagdan rezerviran da te raspizdi tvoja obitelj?
Mislim, šta, jebe ih što neće napraviti malog Isusa za Božić ?
Zašto ljudi prose na internetu i traže sažaljenje. I još su ktome retardirano nepismeni.
Gorjet ću u paklu zbog ovog.
Eto. To je zasad to.
Finally.
Koji je to kurac s ispaljivanjem petardi i ostalog smeća na Badnjak? Da sam vjernik i da hoću na ponoćku, morala bih ići u pratnji eksplozija. A sjećam se bome i toga, onih godina poslije rata su detonacije bacali po ulicama, debilčine.
Koji je kurac s onim ljudima koji cmolje po forumima da su sami na Božić? Što će ti cura/dečko za Božić kad je to blagdan rezerviran da te raspizdi tvoja obitelj?
Zašto ljudi prose na internetu i traže sažaljenje. I još su ktome retardirano nepismeni.
Eto. To je zasad to.
Pa eto, isto ćeš dobiti ... kurac.Zekoslawa » wrote:Bogati, ex, kad imaš jebača ili jepkinju, znaš da ćeš dobiti nešto za Pošić. Ovako mi mater neće ništa kupiti, sestre nisu tu, a frendovi nemaju para.
Nemaju kome drugome cmoljiti. I u kurcu su. I inače su u kurcu, ovih dana se to samo malo jače vidi i osjeti. Oni. Mi. I tako to.ex anais » wrote: Koji je kurac s onim ljudima koji cmolje po forumima da su sami na Božić?
Happy Easter!
Zekoslawa » wrote: I s guštom ću otići pod bor po svoj... kurac.
Ja sam ove godine dobila sve neočekivano. Al' jebeš ga, nešto mi manje bitno nego prije. Ova recesija me učinila skromnijom osobom.
Pa i kurac je prilično neočekivan, pravo da ti kažem.ex anais » wrote:
![]()
Ja sam ove godine dobila sve neočekivano. Al' jebeš ga, nešto mi manje bitno nego prije. Ova recesija me učinila skromnijom osobom.
Recesija, a kad je to počelo?
Pa meni je u rangu zvijezde repatice, istina.Zekoslawa » wrote: Pa i kurac je prilično neočekivan, pravo da ti kažem.
Recesija, a kad je to počelo?
Zašto bi itko žudio za padajućim kurcem?
Happy Easter!
Zekoslawa » wrote: Čudo u Trkeljaškoj ulici.
aisling wrote: Zašto bi itko žudio za padajućim kurcem?![]()
Poklonjenom kurcu se u dlaku ne gleda.
Nebeski kuracMargarita » wrote: Pa ono, padne ti s neba pa u rebra (ili malo niže) ničim izazvan ni zaslužen.
Pomolimo se
Happy Easter!
-
- Information
-