Opet gutam - ništa nisam naučila!
Barem nisam tuđu braću žicala po forumimadejzi » wrote:Kak sad ova Tupelo glumi nešto, a dizala je suknju preko nosa, samo da bi se udala.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Ne, to što ti se neki od njih nađe u vidokrugu ne smatra se nuđanjemdejzi » wrote:Ja ne žicam, meni se nude.
- Megalodona
idem kupit suknju 
dobro, sad mi je dopizdilo bit udavača, pogotovo kad se sjetim šetnje nekidan.
moja verzija: šećemo po cesti, prezgodna žena u minijaturnoj suknjici i topiću prođe pokraj nas. njemu isppadnu peciva iz ruke. on gleda kako urličem od smijeha i tvrdi da nije zbog žene.
njegova verzija je da je imao torbu u jednoj ruci a drugom držao vrećicu i pokušao stavit novčanik u džep, pa da mu je vrećica ispala.
vjerujem sebi
dobro, sad mi je dopizdilo bit udavača, pogotovo kad se sjetim šetnje nekidan.
moja verzija: šećemo po cesti, prezgodna žena u minijaturnoj suknjici i topiću prođe pokraj nas. njemu isppadnu peciva iz ruke. on gleda kako urličem od smijeha i tvrdi da nije zbog žene.
njegova verzija je da je imao torbu u jednoj ruci a drugom držao vrećicu i pokušao stavit novčanik u džep, pa da mu je vrećica ispala.
vjerujem sebi
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
Već bi se ti udala da imaš super sise.
Govorim iz iskustva
Meg
Megalodona » wrote: njegova verzija je da je imao torbu u jednoj ruci a drugom držao vrećicu i pokušao stavit novčanik u džep, pa da mu je vrećica ispala.
vjerujem sebi
Ne, nikako nije zbog žene.
Groupie :cerek:
- Megalodona
šta je sad, suknja ili sise? dajte se odlučite, nemam para za kupit oboje
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
Sise su uvijek dobra investicija, ako mene pitaš.Megalodona » wrote:šta je sad, suknja ili sise? dajte se odlučite, nemam para za kupit oboje
Podijelivši ovu mudrost s vama, zaključujem da mi je vrijeme za spavanje.
Laku noć
- Megalodona
ja mu vjerujem. 
zene to samo pokusavaju zamislit kako bi se vlastita iskustva manifestirala kroz musku stranu. ono..kad ja vidim nekog lolu, pandan klecanja mojih koljena je ispadanje peciva muskarcu.
ono, plitko i bezveze..

mislim, netko ko ne reagira na to da ce mu se uskoro sve promijenit na gore, pa da mu ispadaju tamo neka peciva..ha ha.
prije ce bit da je ta koke kad ga je vidjela usla u strojev korak, izbacila se i usput polickala donju usnu, kao ono..nesto je tu osjetila.
jel tako megalodona, a? pa necemo se sad pravit naivkama. samo ona koja zna o cemu se radi, moze to i prepoznati i pocet se tome na glas, histericno smijati tako da ta prezgodna konkurentica precizno dozna, primi poruku sto je zapisano i da joj se nije s tobom zajebavat. :la la la laa, fiijuu, fiii, ficuki, la, laa, la..

zene to samo pokusavaju zamislit kako bi se vlastita iskustva manifestirala kroz musku stranu. ono..kad ja vidim nekog lolu, pandan klecanja mojih koljena je ispadanje peciva muskarcu.
ono, plitko i bezveze..
mislim, netko ko ne reagira na to da ce mu se uskoro sve promijenit na gore, pa da mu ispadaju tamo neka peciva..ha ha.
prije ce bit da je ta koke kad ga je vidjela usla u strojev korak, izbacila se i usput polickala donju usnu, kao ono..nesto je tu osjetila.
jel tako megalodona, a? pa necemo se sad pravit naivkama. samo ona koja zna o cemu se radi, moze to i prepoznati i pocet se tome na glas, histericno smijati tako da ta prezgodna konkurentica precizno dozna, primi poruku sto je zapisano i da joj se nije s tobom zajebavat. :la la la laa, fiijuu, fiii, ficuki, la, laa, la..
- Megalodona
muškarci to samo pokusavaju zamislit kako bi se vlastita iskustva manifestirala kroz žensku stranu..a unda » wrote: samo ona koja zna o cemu se radi, moze to i prepoznati i pocet se tome na glas, histericno smijati tako da ta prezgodna konkurentica precizno dozna, primi poruku sto je zapisano i da joj se nije s tobom zajebavat. :la la la laa, fiijuu, fiii, ficuki, la, laa, la..![]()
sjećam se dok si se više brinula oko nestanka alkoholadejzi wrote:Nestat će čokolade!!!
ex_anais » wrote:Boli me grlo.![]()
Zaljubljena sam.![]()
Aisling, divna profilna.
Edit: Vjerojatno opet fejs.
Groupie :cerek:
..samo u ovakvim slucajevima, da objasnimo o cemu se radi. ne lipa moja, peciva ne i spa da ju. ako je tebi nesto slicno napravio, pa po tome sudis, sto reci nego..Megalodona » wrote: muškarci to samo pokusavaju zamislit kako bi se vlastita iskustva manifestirala kroz žensku stranu![]()
-
- Information
-