A da, u 12 i 11, a ne 12 i 21.
Ajmo, odbrojavanje!
Chuck, Batman, Srebrni letač, dr. Živago, Fidel Castro, Rojs ti i ja...i ex...Bara huda » wrote:....halo...ima li prezivjelih?
Pa to nas je skoro pun svijet vec.

Kako bi im to rekla....telepatijom ili uz pomoc one ribice prevoditelja?blue » wrote:Moram priznat da sam malo razočarananadala sam se barem vanezmaljcima
![]()
Imam i govor dobrodošlice, sad kad je jasno da ga neću upotrijebit, pa da podijelim s vama![]()
"Welkam to Earth. Ve ar jor frends. Liv long and prosper."
A ono - šipak![]()
Nda, prvo je jasno da ako su alijeni tu negdje, ne bi ih ni skužili od ovih oblakadrugo je jasno da ja nisam neki govornik, ali je od srca
![]()
A ti si, zapravo, vanzemljakinja... Sad sam se sjetio ljudi gmazova...medju nama...Bara huda » wrote: Kako bi im to rekla....telepatijom ili uz pomoc one ribice prevoditelja?
Jel tu uvijek ovakva guzva?
Ne stignem citat sve upise.
Stalno nailazim na neke sa zelenom glavom gusterskom.
Sad si mi dao mislit.karambol » wrote:
A ti si, zapravo, vanzemljakinja... Sad sam se sjetio ljudi gmazova...medju nama...
I to nas je sve vise i vise.Zekoslawa » wrote:Još ste tu?
Pa da, može biti da ima nešto u onome što kažu da nema tu nikakvoga smaka, tek veliki preokret. A više od tri člana na trkeljanju svakako je preokret.Bara huda » wrote: I to nas je sve vise i vise.
Cudan neki smak, izgleda da su svi prezivjeli.
Danas je zimski solsticij, od sutra pocinju dulji dani i krace noci.
Meni vise ni preokreti nisu sto su bili. Kad se na njega priviknes, kao da ga nije ni bilo.Zekoslawa » wrote: Pa da, može biti da ima nešto u onome što kažu da nema tu nikakvoga smaka, tek veliki preokret. A više od tri člana na trkeljanju svakako je preokret.![]()
Joj, da, duži dani.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 6 guests