Nisu ni domaće snage za bacit - Diletanti
Pošiću, na šta si došao...
..eto, razlog vise da ne kazes.
ma , cuj, to je ok, slusat kic. narocito u ovo doba, pred zimski solsticij.
Evo vam.Na! Hranite se mojim neukusom. Ionako ćemo svi izgorjeti u petak...a unda » wrote: ..eto, razlog vise da ne kazes.![]()
ma , cuj, to je ok, slusat kic. narocito u ovo doba, pred zimski solsticij.
edit: Nikad više neću moći dokazati da imam profinjen glazbeni ukus.
Ona ispovida, ali nas nema ko kaznit, a bome ni odrišit...a unda » wrote:..cek, jel ovo zekoslava ovdi ispovida i razrisava grije ovogodisnje?
britni i alkoholne dorine. ono, korak do dna..korak.ex anais » wrote:Poše, što su ove alkoholne Dorine dobre.
Slušam sad ovu tvoju.
Kakvo dno, sve je difno.

Kupila sam dva crvena predmeta, to bi trebalo donijet sreću u narednoj godini.

Što i to donosi sreću? :odmahsutrakupujesvecrvenoštojojdođepodruku:ex anais » wrote:
Slušam sad ovu tvoju.
Kakvo dno, sve je difno.
Kupila sam dva crvena predmeta, to bi trebalo donijet sreću u narednoj godini.
Desire makes slaves out of kings.
nekad se radilo o opijumu za narod, danas je to derivatiziralo..
..bitno da si se ti osigurala.Kupila sam dva crvena predmeta, to bi trebalo donijet sreću u narednoj godini.
djed mraz..crveno..Éowyn » wrote:Pa ono crveno odijelce Djeda mrazice mi je donijelo puno srećeVjerojatno ima istine u tome
jel vi znate, apropo, vizavi, ampasan djeda mraza..da je kokakola zastitila boju koja se zove..kokakola crveno.
rade alkoholne dorine, rade..
aj, posudi djedica mrazica odjelce od eowyn ako je citavo.vidis da je njoj donijelo puno srece. mogu zamislit kakvo je to odjelce bilo..
..pjesma..pjesmi..pjesemeva, pjesmova..ex anais » wrote:![]()
Sva sam pošemerena danas. Zabuljila sam se u korzet u prolazu i banula dva tipa ispred mene iz tog dućana i kad su počeli govoriti skužim da sam buljila u sex shop.![]()
Unda, daj još pjesma!
ne pada mi nijedna sad na pamet..
-
- Information
-