Tko ne guta, dobit će ječmenac!

Stare teme i začeci foruma
karambol

Post 16 Dec 2012, 20:15

Éowyn » wrote:

Jednom prilikom sam posijala košicu od jabuke. Drvo je raslo zapanjujućom brzinom. Jedini problem je bio u tome što to nije bila jabuka. Zapravo, nikome nije bilo jasno što sam ja to uspjela uzgojiti.
Na Agronomskom fakultetu su isto rekli da nemaju pojma što je to. Pitala sam ih može li se nova vrsta zvati po meni. Nikad mi nisu odgovorili :(

A jesi li puno citala onu bajku o carobnom grahu?
EAT - Eowyn Apple Tree...kao prijedlog broj 1 za veliko nepoznato stablo s jabucastim plodovima...

Éowyn

Post 16 Dec 2012, 21:08

Nije čak imalo jabuke nego neke crne bobice :ne zna: A sigurna sam 100% da je bilo sjeme jabuke. One GMO jabuke veličine lubenice, ali stvarno je bila jabuka.
Desire makes slaves out of kings.
Pješčana

Post 16 Dec 2012, 22:42

šuti i jedi :D

ja već imam svoje sjeme koje sadim :raspa:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 16 Dec 2012, 22:52

Ko o čemu... žene i dalje petljaju s tim nesretnim jabukama...

Dobro, jel se nismo svi skupa dovoljno napatili zbog tih jabuka?
Kog vraga opet čačkate mečku?

Šta fali kruškama? Marelicama? Trešnjama?
Evo, trešnje su stvarno super, obožavam ih.

Ostavite proklete jabuke na miru već jednom :mad:
'if you fall, i'll be there' (floor)
Pješčana

Post 16 Dec 2012, 23:30

Image
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Euklid
old school

Post 20 Dec 2012, 07:56

Pijani 007 se upucava komadu za sankom:

- Bond. James Dean...
Aristocat

Post 20 Dec 2012, 19:21

Hello from Croatia. :)

Jos se nisam najela svega sto sam pozeljela. Ali dvije pastete su platile. :)

Inace, stala sam danas na trenutak sa desne strane ceste i dala sve cetiri. Stvorilo se neko stvorenje
u istom trenu , pokucalo na prozor, bilo obuceno u policijsku uniformu i orobilo me 500 kuna.
Nakon toga mi je rekla da odem ca, sto sam i ucinila potpuno zbunjeno-sludjena, zamalo pregazila nekog malog na pjesackom, pitajuci se sto mi se desilo.

Zena je izgledala kao djed mrazov zli patuljak koji me spopao iznenada, kaznio me i izgovorio svasta.

Inace, ne stajem sa obavljanjem sitnih obaveza u stanju koje bi nazvala zbunjenosokiranocudnim.

Svi vicu, mlate rukama. Nervozi su. Prostace. Tuze se. I namrgodjeni su.

Upomoc. :cerek:
Aristocat

Post 20 Dec 2012, 19:25

Pješčana » wrote:oh Aristocat. opet ne evropskom tlu? :mig:
Hej Pjescana. :)

Jesam. Na tlu, ali mislim da lebdim.

Nego, cini mi se da sam ove godine na nekoj temi bila ostra prema tebi. Jesam li? :)

Ako jesam, oprosti. Rijetko sam zlocesta prema ljudima. Cesce prema idologijama i grupama.

Uglavnom, ne zamjeri mi. Svako dobro u Novoj Godini. :)
karambol

Post 20 Dec 2012, 21:32

Aristocat » wrote:Hello from Croatia. :)

Jos se nisam najela svega sto sam pozeljela. Ali dvije pastete su platile. :)

Inace, stala sam danas na trenutak sa desne strane ceste i dala sve cetiri. Stvorilo se neko stvorenje
u istom trenu , pokucalo na prozor, bilo obuceno u policijsku uniformu i orobilo me 500 kuna.
Nakon toga mi je rekla da odem ca, sto sam i ucinila potpuno zbunjeno-sludjena, zamalo pregazila nekog malog na pjesackom, pitajuci se sto mi se desilo.

Zena je izgledala kao djed mrazov zli patuljak koji me spopao iznenada, kaznio me i izgovorio svasta.

Inace, ne stajem sa obavljanjem sitnih obaveza u stanju koje bi nazvala zbunjenosokiranocudnim.

Svi vicu, mlate rukama. Nervozi su. Prostace. Tuze se. I namrgodjeni su.

Upomoc. :cerek:
Haj i velkam tu d dzangl...nananananana....

Nemoj samo po pasteti ima jos dobrih stvari za nepce...

Nego, ova kazna i zaustavljanje.... Gdje ti je to naplatilo? Naime, u gradu je moguce zviznuti takvu kaznu ukoliko si bas stala tamo gdje je onaj znak za zabranjeno zaustavljanje i parkiranje, zatim, ako si na manje od 5 metara do pjesackog i tak' nekih situacija...
Margarita

Post 21 Dec 2012, 00:12

karambol » wrote:
Nemoj samo po pasteti ima jos dobrih stvari za nepce...
Istina. Danas sam za predjelo uzela guščju jetru s tartufima ali sam za glavno jelo ipak izabrala dobrog starog neumišljenog janjca s ražnja.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Aristocat

Post 21 Dec 2012, 14:03

Danas jedem kruha. Kruha. :cerek:
Pijem mlijeka.

Nadam se da cu uskoro jesti graha. Sarme. Pite s jabukama. Jaja... Jaja. Jogurta. :cerek:

Karambol:

Stala sam s desne strane ceste da netko izadje iz auta. Dala sam sva cetiri. Nisam bila ni u blizini pjesackog niti sam vidjela znak. Policajka je upisivala na papir podatke i dok sam joj objasnjavala zasto sam stala upisivala je slovima petstotina kuna.

Medjutim nije mi dala nista u ruke, nista nisam potpisala i nije me pitala da li zelim platiti odmah ili kad ( nikad)?
Potpuno sam zbunjena. Kasnije su mi rekli da imam pravo stati na kratko da netko izadje iz auta i da je zbunjujuce sto mi nije dala kaznu ili uplatnicu. ( Inace je poznata kao nekakav zandar).

Mozda sam pogrijesila sto nisam pitala, ali i pas mi je bio u autu na mjestu suvozaca pa sam se dodatno uplasila da ce i to uzeti kao prekrsaj.

Sto sad? Sto mogu ocekivati? Je li to kazna ili nije i ako je jesam li je zasluzila?
Aristocat

Post 21 Dec 2012, 14:23

Margarita » wrote: Istina. Danas sam za predjelo uzela guščju jetru s tartufima ali sam za glavno jelo ipak izabrala dobrog starog neumišljenog janjca s ražnja.

Ah. Guscije pastete, svi oni plemeniti sirevi, azijska, indijska, grcka, tajlandska kuhinja, sve sto mi je inace na raspolganju nestale su u trenu pred dvije male gavriloviceve pastete i nadam se uskoro kiselim kupusom.

Moj caca je znao reci da stavis jeza u svilu i kadifu on se opet vraca u shushanj. :)

Ja sam taj jez.

U socijalnim interakcijama ja sam guscija pasteta. :cerek:

Za stolom sam prava punokrvna plebejka. :)
karambol

Post 21 Dec 2012, 15:27

Aristocat...zajebala te neka kucka u uniformi, tako se cini. Prvo, zaustavljanje se tolerira. Mora te upozoriti da se maknes, ako se bas ne smije, ali kad si u vozilu mora ti prvo reci. Morala ti je dati papir o placenoj mandatnoj kazni.
Pada mi napamet da je to bila neka lazna pandurica koja lovi u mutnom... Je li imala istaknutu znacku na uniformi? Je li se legitimirala znackom?
Je li bila sama, pjesice ili u policijskom autu?
Jebiga, sto pitanja imam i trebalo bi ju prijaviti, ako je bila policajka....
Boze moj, kako mi to dize tlak....
Euklid
old school

Post 21 Dec 2012, 15:53

Aristocat wrote:Danas jedem kruha. Kruha. :cerek:
Pijem mlijeka.

Nadam se da cu uskoro jesti graha. Sarme. Pite s jabukama. Jaja... Jaja. Jogurta. :cerek:

Karambol:

Stala sam s desne strane ceste da netko izadje iz auta. Dala sam sva cetiri. Nisam bila ni u blizini pjesackog niti sam vidjela znak. Policajka je upisivala na papir podatke i dok sam joj objasnjavala zasto sam stala upisivala je slovima petstotina kuna.

Medjutim nije mi dala nista u ruke, nista nisam potpisala i nije me pitala da li zelim platiti odmah ili kad ( nikad)?
Potpuno sam zbunjena. Kasnije su mi rekli da imam pravo stati na kratko da netko izadje iz auta i da je zbunjujuce sto mi nije dala kaznu ili uplatnicu. ( Inace je poznata kao nekakav zandar).

Mozda sam pogrijesila sto nisam pitala, ali i pas mi je bio u autu na mjestu suvozaca pa sam se dodatno uplasila da ce i to uzeti kao prekrsaj.

Sto sad? Sto mogu ocekivati? Je li to kazna ili nije i ako je jesam li je zasluzila?
Nemam pojma.

Sve probleme s pandurijom
uredno rijesim sa 100 ili 200kn. Kako kad. :ne zna:
karambol

Post 21 Dec 2012, 16:02

Euklid » wrote: Nemam pojma.

Sve probleme s pandurijom
uredno rijesim sa 100 ili 200kn. Kako kad. :ne zna:
Sram te bilo...cicijo... :zubo:
Bara huda

Post 21 Dec 2012, 16:24

karambol » wrote:
Sram te bilo...cicijo... :zubo:
Ne znam pa pitam. :D

Mozes li prijaviti policajca kojem si dao lovu bez potvrde o kazni a on to uzeo?
Trebas imati svjedoka ?
karambol

Post 21 Dec 2012, 16:26

Bara huda » wrote: Ne znam pa pitam. :D

Mozes li prijaviti policajca kojem si dao lovu bez potvrde o kazni a on to uzeo?
Trebas imati svjedoka ?
Svjedok je dobrodošao, ali i zapamtiti broj značke ili vozila.
Euklid
old school

Post 21 Dec 2012, 16:38

Taman posla da prijavljujem nekog zato sto mi je progledao kroz prste za pisljivih 100 ili 200 kuna.

Jesam napravio prekrsaj? Jesam.

Jel u redu da platim? Je.

Jesu policajci podplaceni? Jesu.

Jel imam ja viska love u novcaniku? Nemam.

Jel bolje da dam njemu neku sicu nego koju tisucicu u drzavni proracun lopovske drzave? Je.

Cist racun - duga ljubav.
Zato se murija i ja volimo :cerek:
Bara huda

Post 21 Dec 2012, 16:40

karambol » wrote:
Svjedok je dobrodošao, ali i zapamtiti broj značke ili vozila.
A kako onda ide....moja rijec protiv njegove ....ti lazes...ne, ti lazes. :D
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 21 Dec 2012, 18:15

Margarita » wrote: Istina. Danas sam za predjelo uzela guščju jetru s tartufima ali sam za glavno jelo ipak izabrala dobrog starog neumišljenog janjca s ražnja.
Ja da tak jedem zval bi se Josip Broz... :madkava:
karambol

Post 21 Dec 2012, 18:19

Bara huda » wrote: A kako onda ide....moja rijec protiv njegove ....ti lazes...ne, ti lazes. :D

Možeš i to probati. Njima se obično ne ide na sud pa si onda ti u pravu...
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 21 Dec 2012, 18:21

Aristocat » wrote:

Ah. Guscije pastete, svi oni plemeniti sirevi, azijska, indijska, grcka, tajlandska kuhinja, sve sto mi je inace na raspolganju nestale su u trenu pred dvije male gavriloviceve pastete i nadam se uskoro kiselim kupusom.

Moj caca je znao reci da stavis jeza u svilu i kadifu on se opet vraca u shushanj. :)

Ja sam taj jez.

U socijalnim interakcijama ja sam guscija pasteta. :cerek:

Za stolom sam prava punokrvna plebejka. :)
Za stolom bi te se možda, znači, i dalo podnijeti... :rofl:

Pa normalno da si dobila kaznu. Tu kenjaš o nekakvim ljudskim pravima i sličnim pizdarijama, a diskriminiraš ljude tako što ih voziš na zadnjem sicu, a na prednjem džukele. Zato je i Tupelo prestala vozit, sve kako ima bogatog sponzora.
I njemu dosadilo plaćat kazne za diskriminaciju homo sapiensa, jebiga...
karambol

Post 21 Dec 2012, 18:23

Euklid » wrote:Taman posla da prijavljujem nekog zato sto mi je progledao kroz prste za pisljivih 100 ili 200 kuna.

Jesam napravio prekrsaj? Jesam.

Jel u redu da platim? Je.

Jesu policajci podplaceni? Jesu.

Jel imam ja viska love u novcaniku? Nemam.

Jel bolje da dam njemu neku sicu nego koju tisucicu u drzavni proracun lopovske drzave? Je.

Cist racun - duga ljubav.
Zato se murija i ja volimo :cerek:
Mislim da to nije uzorno ponašanje...

Jednog dana ćeš naletjeti na pandura, mladog, zelenog, punog ideala o policijskoj službi, pravog državnog službenika, a onda si najebal... :zubo:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 21 Dec 2012, 18:28

karambol » wrote:Aristocat...zajebala te neka kucka u uniformi, tako se cini. Prvo, zaustavljanje se tolerira. Mora te upozoriti da se maknes, ako se bas ne smije, ali kad si u vozilu mora ti prvo reci. Morala ti je dati papir o placenoj mandatnoj kazni.
Pada mi napamet da je to bila neka lazna pandurica koja lovi u mutnom... Je li imala istaknutu znacku na uniformi? Je li se legitimirala znackom?
Je li bila sama, pjesice ili u policijskom autu?
Jebiga, sto pitanja imam i trebalo bi ju prijaviti, ako je bila policajka....
Boze moj, kako mi to dize tlak....
Mensčini da je ota policajka vidila da Aristopič... Aristomačka ima strane tablice pa ju je htjela sjebat, ali se zbog nečega predmislila.

Ako nije ništa potpisala, mislim da joj mogu pušit. Al vrag bi ga znao kod nas...
Bara huda

Post 21 Dec 2012, 18:31

karambol » wrote:

Možeš i to probati. Njima se obično ne ide na sud pa si onda ti u pravu...
Ma ja sam profi kukavica, ja bhi napravila bi sto mi autoritet reko i bila sretna da me nije uhapsio. :facepalm:
Ko u onom vicu kad frajeru nije radio mob da zove, nije bilo publike da pita ko je u pravu pa je morao ici na pola-pola joker. :D
Ali ono...neka se trkelja, kad se vec ne pegla i biva se lijepim i pametnim. :D
  • Information