..di te gleda?Megalodona » wrote: aha, i onda mi je morao stavit podvezicu na nogu, i bilo je baš lijepo, nimalo neukusno.
poseban štih je bio to što je imao zavezane ruke na leđima, povez preko očiju, i podvezicu u zubima.
lijepo je biti u centru sale dok ti diže haljinu da stavi to sranje na tebe a gleda te 200 ljudi.
..
Još se nisam udala!1!!
Ček malo, u tvom selu se to i stavlja hvatačici buketa? 
Kod mene samo mladoženja skida zubima mladenki (ona uloga koja tebi nije suđena) podvezicu i to je kraj.
Dobro da si mi rekla, od sad na vjenčanja idem u hlačama. Za svaki slučaj.
Molim lijepo, to je poruka koju je frend nakeljio curi na zid na fejsu. Ženit će se ubrzo.
Kod mene samo mladoženja skida zubima mladenki (ona uloga koja tebi nije suđena) podvezicu i to je kraj.
Molim lijepo, to je poruka koju je frend nakeljio curi na zid na fejsu. Ženit će se ubrzo.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
- Megalodona
taj buket je jedan, a drugi ima već 5-6 godina, bila sam u jako ranim 20-ima i zaključila da se meni ne da ići po buket, nikad ne idem. ali rodica je onako, ko anđa vlajna, zapičila buket preko cijele sale i pao je meni ispred nogu. nije mi bilo drago. tu sam imala pačji ples s nekim tipom koji je uhvatio podvezicu...a unda » wrote: dva uhvacena...on podvezicu? ..i nista?
..ja mislim da bi trebala s njim ozbiljno popricat. bolje ti je odmah znat na cemu si.![]()
i otkad se to bacaju podvezice? kako to ide? ko baca? cija podvezica? njegova? ..ma, sram me i pitat, ko zna o cemu se tu radi i to ispred svih..
neću, mislit će da ga tjeram, ja želim da on sam to odluči, želim da me želi,
podvezica je novi valjda "običaj", prvi put sam vidjela kod te rodice
sramota
iako, meni je stvarno bilo neugodno
idem, dovoljno sam nasrala za danas
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
..pa jel to bila zenidba ili su se svi igrali na lastik?AdMulica » wrote:
na zadnjem vjenčanju smo ja i prija pucale balune i tražile podvezicu za prijatelja! jer je cura koja mu se sviđala uvatila buket! na kraju je on uvatia podvezicu!i onda su plesali!
..
..eto. ode.
..aj vi (ne ajvi), lipo malo popricajte, prekopaj prije dzepove, mobitele, smsove, fejspuke i tako..
- Megalodona
ne, on je slavonac, ona zagrepčankadejzi wrote:Ček malo, u tvom selu se to i stavlja hvatačici buketa?
Molim lijepo, to je poruka koju je frend nakeljio curi na zid na fejsu. Ženit će se ubrzo.![]()
kod mene u selu se to smatra nemoralom i nitko nikog ne skida dok ne dođu u sobu
a to su nam dali jer smo par, pa kao nije bed, da nismo par vjerojatno bi plesali ili tako nešto. u ovom slučaju su zaključili da će to bit baš zabavno.
jesam li napomenula da sam, i kada je mladoženja skidao podvezicu mladoj, prvo ja sjela kao lažna mlada? i da sam čekala da me malo ispipa i digne haljinu da vidi da nema podvezice?
mulice, predomislila sam se, ne želim ti bit kuma, više nikad ne želim nikome biti kuma kad se sjetim ove torture
vidiš bila sam na jednom vjenčanju di su isto podvezicu stavili u balon pa su ih momci gaziliAdMulica » wrote: onda si kobila! :ka va:
(tuko, to sam za zube rekla samo zato što si spomenula jebenog konja i zube, tuko :gaa h:)
djetetu? :e ek: ajme, sad zbog tebe neću ni dicu imat :cryin g:
na zadnjem vjenčanju smo ja i prija pucale balune i tražile podvezicu za prijatelja! jer je cura koja mu se sviđala uvatila buket! na kraju je on uvatia podvezicu! :cere k: i onda su plesali! :ce rek:
ja nikad nisam uvatila buket! :cryin g: doduše, dobila sam ga jednom, mladenki se nije dalo bacat, i ona ga dala meni 'ti ćeš se ionako udat dogodine :ne z na:'
stalkate vjenčanja, jel? :ka va:
a je, neš imat djecu
ja bi bila divna kuma
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
zvat će te meg na svoj pir paš vidit!..a unda » wrote: ..pa jel to bila zenidba ili su se svi igrali na lastik?
ona mu je rekla da joj je drago što je baš on uhvatio podvezicu!dejzi wrote:Mulice, jel bilo što između to dvoje sretnika, a?
Osim plesa.
kasnije se nešto nećkala kad je pitao broj mobitela, na kraju ga nije dala, kao da nije pravo vrijeme, ovo ono! i onda sam ja prije par dana pitala njen broj, al ga nije tila dat!
prijatelj tužan!
nije mi jasna ta žemska!
meg ti je glupa!!! :xlux:
Ako sad nisam umrla od smijeha, neću nikad.Megalodona » wrote: ja bi bila divna kuma
Priča s vjenčanja je čisti horor.
Mulice, jel ti zgodan taj prijatelj?
ma neću te na to tirat!Megalodona » wrote: mulice, predomislila sam se, ne želim ti bit kuma, više nikad ne želim nikome biti kuma kad se sjetim ove torture
kod nas kumovi samo plate vinčanje i to je to
samo jednom? na zadnja 4 pira na kojima sam bila, svi su imali podvezicu u balonu! odna puno balončiča popada po podu, a muški razbijaju balone i tržae di je podvezica! joj, kako mi je to super gledat!vidiš bila sam na jednom vjenčanju di su isto podvezicu stavili u balon pa su ih momci gazili![]()
a je, neš imat djecu
ja bi bila divna kuma
zasto ce me zvat? nemoj me strasit, jebote.
Zato da joj spremiš ono s blitvom od danas popodne.
Jel to neki trivijalni fakultet ili?AdMulica wrote: visok, zgodan, malo je počeo sijedit (al mu dobro stoji) i asistent je na faksu!
mogu ti javit kad su mu konzultacije, tada mu je redovito kabinet pun studentica!![]()
- Megalodona
navlakušaAdMulica wrote: ona mu je rekla da joj je drago što je baš on uhvatio podvezicu! :cer ek:
kasnije se nešto nećkala kad je pitao broj mobitela, na kraju ga nije dala, kao da nije pravo vrijeme, ovo ono! i onda sam ja prije par dana pitala njen broj, al ga nije tila dat! :tu zni:
prijatelj tužan! :cr ying:
nije mi jasna ta žemska! :ne zn a:
a možda je htjela bit pristojna kad su plesali pa on običnu pristojnost shvatio drugačije :rofl.
nema problema, za vjenčanje ću se dogovorit sa župnikomAdMulica wrote: ma neću te na to tirat! :gr li:
kod nas kumovi samo plate vinčanje i to je to :ne z na:
već sam se prepala da plate i svadbu
za starog svata..a unda wrote: zasto ce me zvat? nemoj me strasit, jebote.
![]()
neće tebi ntko pod suknju ić, ne brini
pa za mladoženju, jebote
ne budi plačipička
dejzi, moj fakultet, moj! a ako je moj trivijalan, onda je, bogami, i tvoj
..i?..sta onda? doc tamo s tim, dignut joj vestu i zubima joj stavit..di?dejzi » wrote: Zato da joj spremiš ono s blitvom od danas popodne.
..
sta bi to moglo bit? novi obicaj? zubima joj stavim sopranik u zube i onda jedemo, jedemo, citav soprnik sataremo..dok nam se ne spoje..dok nam se ne spoji luk po ustima koji nismo uspjeli pozderat, a maslinovo ulje ce nam kapat i curit s jednog nosa na drugi? na to si mislila?
Vjenčanjaaa
Tek lani, šetajući Vjenčanjima, shvatila sam što sam sve propustila kad sam na povratku kući iz općine rekla ćaći ja se udajem za mjesec dana, radi šta hoćeš, zovi kog hoćeš, samo da ti ne padne na pamet kakav bend ili tambure.
Uskratila sam sebi osmomjesečno biranje vjenčanice, izradu pozivnica u obliku ptice u epruveti, revera od kojih se gostima ne vidi lice, neprospavane noći zbog mogućnosti da se drolje frendice ili drolje sestrične pojave u bijelom, stojbe o obliku zahvalnica gostima, biranje soundtracka za filmić Najljepši dan našeg života, sve one urnebesno zabavne igre s podvezicama, skakutanjem oko nečega, lovljenjem balona, pa ono iznošenje hrane uz muziku iz Snjeguljice...
Suze mi smetaju pri tipkanju, pa ne mogu dalje.
Nikada si neću oprostiti.
Ni droljama frendicama što me nisu uputile u taj divni svijet
Tek lani, šetajući Vjenčanjima, shvatila sam što sam sve propustila kad sam na povratku kući iz općine rekla ćaći ja se udajem za mjesec dana, radi šta hoćeš, zovi kog hoćeš, samo da ti ne padne na pamet kakav bend ili tambure.
Uskratila sam sebi osmomjesečno biranje vjenčanice, izradu pozivnica u obliku ptice u epruveti, revera od kojih se gostima ne vidi lice, neprospavane noći zbog mogućnosti da se drolje frendice ili drolje sestrične pojave u bijelom, stojbe o obliku zahvalnica gostima, biranje soundtracka za filmić Najljepši dan našeg života, sve one urnebesno zabavne igre s podvezicama, skakutanjem oko nečega, lovljenjem balona, pa ono iznošenje hrane uz muziku iz Snjeguljice...
Suze mi smetaju pri tipkanju, pa ne mogu dalje.
Nikada si neću oprostiti.
Ni droljama frendicama što me nisu uputile u taj divni svijet
.. a sta bih ja trebao u kiltu doc? ono..igra mecka?
ali, sta jest jest..klakson tartan mi dobro stoji.
al on zna otprilike kako mi izgledaju sise! mislim, vidio mi je dekoltedejzi » wrote:Mulice, dostavi mu sliku sisa i mail u inbox. Hvala.
Meg, niš se ti ne brini, tvoj brat je i dalje u igri.
i zna on moj mail
harpy, ja bi ti sad za ovaj govor mržnje dala perma ban!
pa nije je niko tira da mu kaže da joj je drago šta je on uhvatia podvezicuMegalodona » wrote: navlakuša
a možda je htjela bit pristojna kad su plesali pa on običnu pristojnost shvatio drugačije :rofl.
tuko, mislila sam na svadbu, dobro ti znaš!nema problema, za vjenčanje ću se dogovorit sa župnikom![]()
već sam se prepala da plate i svadbu
računam da će nas koštat oko 50 000 eura! slon na kojemu ćemo uć u salu je prilično skup
- Megalodona
sad stvarno idem 
ali idem jako dobre volje, podsjetile ste me na gutanja nekada
harpy, odi molit za ban, mislim, onak, trolaš
ali idem jako dobre volje, podsjetile ste me na gutanja nekada
harpy, odi molit za ban, mislim, onak, trolaš
-
- Information
-