UĐITE! (službeni chat)
Šuti! Što misliš zašto ne gledam filmove doma. Nije fora brisat se o svoj rukav
Happy Easter!
Maramice ili rukav znači. Poslužit će i rub prekrivača. 
Neku večer je na tv-u bio onaj film Vrijeme ubijanja. Gledala sam ga davno, ovaj put sam bila na netu i u pozadini je tiho bio upaljen tv. I u jednom trenu sam čula "I want you to close your eyes...", iako pojma nisam imala da se taj film uopće trenutno prikazuje, nisam obraćala pažnju, ali sam shvatila kad sam čula ovu rečenicu. I znala sam da će sad opisivati kako je ona djevojčica silovana i suze su mi počele teći, na samo prisjećanje. Užas. Otišla sam u kupaonicu, nisam bila u stanju prići tv-u da ga ugasim, jer nisam htjela opet to slušati.
Neku večer je na tv-u bio onaj film Vrijeme ubijanja. Gledala sam ga davno, ovaj put sam bila na netu i u pozadini je tiho bio upaljen tv. I u jednom trenu sam čula "I want you to close your eyes...", iako pojma nisam imala da se taj film uopće trenutno prikazuje, nisam obraćala pažnju, ali sam shvatila kad sam čula ovu rečenicu. I znala sam da će sad opisivati kako je ona djevojčica silovana i suze su mi počele teći, na samo prisjećanje. Užas. Otišla sam u kupaonicu, nisam bila u stanju prići tv-u da ga ugasim, jer nisam htjela opet to slušati.
Groupie :cerek:
aisling » wrote:Ajme Nico, evo ti rukav
Čuvaj rame, ako si me već zagrlila.
Jednom sam na sprovodu plakala (ok, plačem uvijek na sprovodima jer ionako ne idem ako nisam u dobrim odnosima s pokojnikom) i neki dečko koji je stajao pored mene, ja ga vidim prvi put u životu, me zagrlio i naslonio na svoje rame. A meni su suze i sline iz nosa i usta curile njemu po odijelu i bilo mi je strahovito neugodno, a nisam se mogla zaustaviti. I on me drži u naručju, miluje po kosi i leđima, a ja kroz jecaje govorim "o-o-o-pro-s-s-s-ti, o-o-o-pro-s-s-s-ti..." i pokušavam mu očistiti sako.
Groupie :cerek:
grozno.aisling » wrote:Ja rijetko pačem, al onda isto uneredim i zabalavim sve oko sebe, pa mi isto bude neugodno
izgledam ko malo dijEte nakon histeričnog napada
davno sam shvatila da ne znam elegantno pustiti suzu
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- Lord Byron
Ali on je rekao da nekamo idem obučena.
Mislim da je u pitanju šala koju nisam skužila
- Lord Byron
Ma znam, ali sam dobila dojam da tako plače i inače, ne samo na sprovodima pa sam se nadovezalaLord Byron » wrote: Govorilo se o plakanju na sprovodima.
- Lord Byron
Tange i sunčane naočale nisu "obučena".
- Lord Byron
Bude nešto gostiju, povremeno.
Vjerujem da nije lako registrirati se niotkuda i početi pisati - lako moguće da sve skupa izvana izgleda kao neka vrsta zatvorene zabave grupe ljudi, pa se onda newbieu teško odlučiti na uskakanje. Onako, ljudi znaju imati dojam da su nepoželjni, a da nemaju nikakav racionalan razlog za taj dojam.
Osim toga, ima tu posla dok se pohvataju konci "tko je tko".
Vjerujem da nije lako registrirati se niotkuda i početi pisati - lako moguće da sve skupa izvana izgleda kao neka vrsta zatvorene zabave grupe ljudi, pa se onda newbieu teško odlučiti na uskakanje. Onako, ljudi znaju imati dojam da su nepoželjni, a da nemaju nikakav racionalan razlog za taj dojam.
Osim toga, ima tu posla dok se pohvataju konci "tko je tko".
- schmokljan
Svaki član neka se sjeti pet forumaša koje bi pozvao i onda neka to i učini.
U protivnom - ovo će biti samo odlična interna zabava.
U protivnom - ovo će biti samo odlična interna zabava.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 810 times
- Been thanked: 1542 times
Podržavam. Možda i link na profile stavim; bit će onih koji će kliknuti, a tako neću kršiti pravila. 
Potpisi su za budale.
-
- Information
-