A ne mogu.Karl Jozef » wrote: Uvjerenja su tu da se mjenjaju. Adeze zna.
Da sam imalo pametna, već bih se okanila stavova, oni samo smetaju u šifotu.
A ne mogu.Karl Jozef » wrote: Uvjerenja su tu da se mjenjaju. Adeze zna.
Kruv ili uvjerenja, pa ti biraj.
Da bar oće doć netko treći. Al dotle ću ja bit stara baba.Zekoslawa » wrote: Kruv ili uvjerenja, pa ti biraj.
Ili ih outsursaj.ex anais » wrote: Da sam imalo pametna, već bih se okanila stavova, oni samo smetaju u šifotu.
Pa neće još, srećom je zima. Pogledaj na netu kad sviće.ex anais wrote: Idem leć, ne smije svanut prije nego legnem, to mi je psihološka granica..
Mda, normalno da ga nisi razumjela. Ni u snu.Sanjala sam jučer da sam se udala i razvela.![]()
Bio je to čudno lijep san.
I da, razvela sam se jer mi je muž bio prezaposlen čovjek. to je vrh svega.![]()
ex anais » wrote:
Da bar oće doć netko treći. Al dotle ću ja bit stara baba.![]()
Idem leć, ne smije svanut prije nego legnem, to mi je psihološka granica..
Sanjala sam jučer da sam se udala i razvela.![]()
Bio je to čudno lijep san.
I da, razvela sam se jer mi je muž bio prezaposlen čovjek. to je vrh svega.
Nego što nego sam u pravu. I da, imao je nekog ogavnog prijatelja koji me nije volio i onda sam mu rekla da mu je prijatelj odvratan i stavila zimsku kapu na glavu i ošla van.Karl Jozef » wrote:
Mda, normalno da ga nisi razumjela. Ni u snu.![]()
Opet i u pravu si. Ono ne gnjaviš ga u RL i sad nema ni tih dva tri sata u snovima da bude dobar.Kakvu je kosu imao.
Jel' štogod pjevao?
Nisam došla do tog dijela.Zekoslawa » wrote:Htjela si poševiti prijatelja, hoćeš reći?
Može ako je nastavak trika prost.ex anais » wrote: Nisam došla do tog dijela.Samo sam bila jako jako ljuta. Može li se san nastaviti nekim trikom...
Pa meni uglavnom uspije ako ubrzo idem dalje spavati. Ali šta, tvoji snovi ionako se svode na seks, dugokosce, preljube i nerad, brzo će neki sličan.ex anais » wrote:
Nisam došla do tog dijela.Samo sam bila jako jako ljuta. Može li se san nastaviti nekim trikom...
Karl Jozef » wrote: Može ako je nastavak trika prost.
Uvijek me probude. Bilo doma, bilo susjedi, nešto lupne. I onda kad se vratim krene naopako. Isti san, ali više nije idilično.Zekoslawa wrote: Pa meni uglavnom uspije ako ubrzo idem dalje spavati. Ali šta, tvoji snovi ionako se svode na seks, dugokosce, preljube i nerad, brzo će neki sličan.![]()
Ajde, ajde, važno je da ne moraš vaditi zube ili nedajbože štogod raditi, sve drugo je za tebe idila.ex anais » wrote:
Uvijek me probude. Bilo doma, bilo susjedi, nešto lupne. I onda kad se vratim krene naopako. Isti san, ali više nije idilično.
Hm, ne znam. Zapravo, uvijek sanjamo, ali se nekad ne sjećamo. To sam negdje čitala.Zekoslawa » wrote: Ajde, ajde, važno je da ne moraš vaditi zube ili nedajbože štogod raditi, sve drugo je za tebe idila.![]()
Jebate, nisam ništa sanjala otkad sam sanjala baju. Baš bih sanjala. Osim ovo po danu šta sanjam, jel. Kako se to priziva san?
Znači susjed je kriv za rastavu braka. Obvezno mu to napomeni.ex anais » wrote: Uvijek me probude. Bilo doma, bilo susjedi, nešto lupne. I onda kad se vratim krene naopako. Isti san, ali više nije idilično.
Ma znam da uvijek sanjamo, ali se ne sjećam ni jednog pametnog sna u zadnje vrijeme.ex anais » wrote:Sad stvarno idem... Noć.
Pa jesam ja to odmah rekla? :žuži:Karl Jozef » wrote: Znači susjed je kriv za rastavu braka. Obvezno mu to napomeni.
Ček znači ljuti te taj prijatelj od muža a on je vucibatina a kad susjed lupi sve krene loše što će reći da je susjed vucibatina. Znači logično oš' se seksat sa susjedom.
Eto protumačili smo.
A jesi, samo nismo znali tko je taj prijatelj vucibatina. Sad znamo, to je susjed.Zekoslawa » wrote: Pa jesam ja to odmah rekla? :žuži:
Dobro, ali ja sam rekla.Karl Jozef » wrote: A jesi, samo nismo znali tko je taj prijatelj vucibatina. Sad znamo, to je susjed.
:noga u gus'cu:
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests