U šta sumnjaš! Pladnjeve sami oprati, molim!
Projekt s biroa na kavu (jednu, drugu, treću...)
Ti, ako si kolegica. Ako ne, neka nosi materi. Ja znam da ja neću.
Što to nije pohvala za dobro jelo. Koliko znam još treba i podrignuti.Zekoslawa » wrote: I nastojte ne mljackati, mrzim to.
Probaj, pa ćeš vidjeti koliko će kuharica biti sretna.Karl Jozef » wrote: Što to nije pohvala za dobro jelo. Koliko znam još treba i podrignuti.
I špaker, bogati, isto. Može mi i kosu oprati od ovog groznog smrada.
Tako je, upregni ga.Zekoslawa » wrote: I špaker, bogati, isto. Može mi i kosu oprati od ovog groznog smrada.
Dosta toga, to su ženski poslovi. Daš prst a one bi ruku. Nikad dosta.
Danas sam vidio čovjeka u invalidskim kolicima koji se sam spustio po pokretnim stepenicama na Glavnom kolodvoru, tamo na ulazu u Importane centar. Čovjek je imao minimalno 60 godina ako ne i više.
Danas sam vidio čovjeka u invalidskim kolicima koji se sam spustio po pokretnim stepenicama na Glavnom kolodvoru, tamo na ulazu u Importane centar. Čovjek je imao minimalno 60 godina ako ne i više.
A ti ne moš suđe oprat.Karl Jozef » wrote:Dosta toga, to su ženski poslovi. Daš prst a one bi ruku. Nikad dosta.![]()
Zec, ajmo ga odvest u toplice i napravit od njega poštenog čovjeka. I ti ga moš vodit po bolnicama, ja tamo ne volim ić, zaudara na bolest.Karl Jozef » wrote: Pa baš. Dosta je motivirajuće bilo to vidjeti.
A tiš se kupat samnom.ex anais » wrote: Zec, ajmo ga odvest u toplice i napravit od njega poštenog čovjeka. I ti ga moš vodit po bolnicama, ja tamo ne volim ić, zaudara na bolest.
Ne brini nije ti to često.
Nikad nade od tebe.
Pa rekoh već da sam se tamo identificirala sa čistačicama.Zekoslawa wrote:Ja ću svaki dan spremati zdrave obroke - žemljice i zečetinu.
Treba vas oboje odvesti na faks, možda vas motivira spoznaja da ima ljudi koji polažu ispite.
-
- Information
-