Tićica.

A nek splićanke uče.Zekoslawa » wrote: Jesam sve, sve ikad. sad je prosljeđujem svima okolo, postoji čak i red čekanja.
Samo nemoj u kakvom društvu kad te pitaju na koga ti liči neki kanarinac reć što stvarno misliš.Ae, kako da ne pomislim na njega, reci ti meni.
Pitanje piše li ona to više. Treba još ovo malo vremena iskoristit s mužem.
Svi bismo mi mogli štogod naučiti od Žužike.Karl Jozef » wrote: A nek splićanke uče.
Reći ću da mi sliči na tićicu ilitiga kurčić od ovce i na njemu zvonce.Samo nemoj u kakvom društvu kad te pitaju na koga ti liči neki kanarinac reć što stvarno misliš.
O, ne, pa ona ne misli da je stara. Mislim da ima još kolumne u Gloriji, a? kaže da su joj nudili biografiju i film o njoj i svašta nešto, ali neće.Pitanje piše li ona to više. Treba još ovo malo vremena iskoristit s mužem.
Jesi prihvaćala savjete?
Bože tebe, pa više manje je samo jedan, a otpilike kaže, tko traži dobit će.ex anais » wrote:Više ih se i ne sjećam baš.
Daj mu kad god pita, uvijek budi sređena, ne ostavljaj ga samoga s kućnom pomoćnicom, imaj ljubavnika, ali nemoj nikome reći. Eto ukratko.ex anais » wrote:Više ih se i ne sjećam baš.
I meni se prispavalo. I boli me trbuh. I imam neki osjećaj da ću se početi smijati taman pred san.
Zekoslawa » wrote:Neam pojma, firma joj crkava trenutačno, dakle trebala bi biti ovdje.
Koji PR.Iđen si načinit palačinke!
Šta misliš, jel ex na crnoj listi u bolnicama i apotekama?Karl Jozef » wrote: Pa nije tako loše u zdravstvu.
Prodala sam se, zar ne?Koji PR.
Vjerojatno.Zekoslawa » wrote: Šta misliš, jel ex na crnoj listi u bolnicama i apotekama?
A ono, morat ćeš i kaku životinju naučit pripremit pa se moš' udat.Prodala sam se, zar ne?
Koliko smo puta rekli tu riječ, mislim da će biti prilično visoko ubuduće.ex anais » wrote:
Slika je malo prevelika, al kad Gugl ne prepoznaje Tićicu.
Pa stavi tićicu u spojler. :ex anais:ex anais » wrote: Slika je malo prevelika, al kad Gugl ne prepoznaje Tićicu.
I nisam na crnoj listi.Zekoslawa » wrote: Koliko smo puta rekli tu riječ, mislim da će biti prilično visoko ubuduće.![]()
Šesan je, šta je je.
Htjela sam vas iznenaditi.Karl Jozef wrote: Pa stavi tićicu u spojler. :ex anais:
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests