Zgodna suknjica, ali bez pripadajućih nogica, džaba suknjice.Pješčana » wrote:icuce, Rosey, divna je
divna divna divna.
slinim za tako nečim već dugo, ali plis bi na mojoj guzici tu suknju pretvorio u tutu![]()
slikaj kako ti stoji
Šoping kutak, a da nije za jesti
-
Almost Rosey
Jest, StradivariusMargarita » wrote:Vidjela sam takvu suknjicu u nekom dućanu nekakvog muzičkog imena i svidjela mi se. I razmišljala sam da ju probam ali sam se negdje žurila, ili sam zaključila da nije za mene ili već nešto, ne sjećam se.
Miriše, mirišePješčana » wrote: jel miriše to fino?
Bila je uska borba između 3 Bulgari mirisa i Aqua di Gioia, ostali će čekati bolja vremena
Naišla sam na lijepe jakne u CA, ali - ili su čudno krojene ili sam ja čudno krojena, sve je mogućeja sam prošli tjedan kupila zimsku jaknu u CA, nema slike na internetsima. bilo je 20% na zimsku odjeću, i krasna je jakna, do ispod guzice, crna, s kapuljačom koja unutra ima bijelo "krzno". unutrašnjost jakne je pofutrana ko crveni poplun, ima ciferšlus i povrh toga one kopče ko monty kaputi.
Rosey, kad sam vidjela sliku zabrinulo me da nisu cipele
znaš, pročitala sma tvoj post. pa sam otišla na neš drugo, jer nikako nisma mogla shvatiti kako Muzej za umjetnost i obrt prodaje sjenila.Dinja » wrote:Poharačila sam MUA-u.
Ja i miljuniosamstodvadesettri žene smo uzele istu paletu sjenila.
Svijet uopće nije uniformirano mjesto za život, jok.
a ja sam jučer vidjela da još uvijek imaju izložbe jer planiram kod njih na Advent izložbu
de reci što je to di si trošila pare, molim te
inače, sjenila su super stvar
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
-
Almost Rosey
Whoa, kak je to tako jevtino? U čemu je kvaka?
Make up academy.
Jeftini su i još jeftiniji.
Kad odaberete proizvode u košaricu, na kraju se na cifru obračuna minus 35% i poštarina je free. Mislim, do 20. u mjesecu. Imaju neku akciju.
Mora se naručiti proizvida u vrijednosti iznad 10£. I ondak skinu tih 35%.
Nisu vrhunski proizvodi ali za tu lovu su super.
Paleta undressed je kopija uberskupe palete naked.
Eye primer im je super.
Naručila sam i tri maskare u bojama.
Recenzije su dobre.
Kad odaberete proizvode u košaricu, na kraju se na cifru obračuna minus 35% i poštarina je free. Mislim, do 20. u mjesecu. Imaju neku akciju.
Eye primer im je super.
Recenzije su dobre.
Cucumis melo vulgaris
-
Almost Rosey
Izgleda da nema više eye primera.
Tko će naručivat? Ja trebam primer i matte foundation
Tko će naručivat? Ja trebam primer i matte foundation
Je li to nešto slično kao ELF?Dinja » wrote:Make up academy.
Eye primer im je super.
Recenzije su dobre.
Desire makes slaves out of kings.
Ja sam od elfa uzimala samo iz one linije studio i to kistove i primere, tako da je bilo ok.Dinja » wrote:Pa, prvi put uzimam od njih ali kažu iskusnije da pariraju skupljim drogerijskim brandovima (l' oreal, maxfactor...).
Elf mi je malo...šrotast. Sjenila su im koma.
Desire makes slaves out of kings.
Hej, komadi, jel znate možda gdje bi se moglo kupiti manjih kanti za kiselit repu ili zelje, oko 20-30 litara?
Kad pitaš komade...judolino » wrote:Hej, komadi, jel znate možda gdje bi se moglo kupiti manjih kanti za kiselit repu ili zelje, oko 20-30 litara?
Evo, od stručnjaka odgovor - Pevec, 20 litarska možda i 25
-
- Information
-