Rulja očekivala ustašu, dočekala hrvatskog generala!
Pero » wrote:Služi Hebrangu kao repelent.
Došla dva komarca na sabor HDZ-a.
Prvi komarac: Ajde ti Šeksa, a ja ću Hebranga.
Drugi komarac: Ajde ti Šeksa, ja vozim.
ali Šeks je bio visoko pozicionirani vojnik na početku rata. zar ne bi trebao dočekati generale koji su oslobođeni svih optužbi?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Meni će oni, nazivom, uvijek biti sinonim za zlo. Da imamo malo zdrave pameti ta stranka više ne bi postojala nakon svega što je uradila. Nije mi draga desnica, ali to nema veze ni s desnicom koliko s tim da su ti ljudi lopovi i huškači i ništa drugo sem toga.Pješčana » wrote: zašto ne?
nije hdz problem. jedna zdrava desnica ne bi smetala.
za 20 godina hdz može biti puno zdravija stranka, kad svi ovi koji su u politici od '91. nestanu.
slažem se. za 20, bit će dosta novih ljudi koji glasuju, i oni možda neće morati pamtiti sva sranja koja mi znamo.
u jednoj državi kojoj ekonomija funkcionira, bolilo bi me koja stranka vodi državu.
u jednoj državi kojoj ekonomija funkcionira, bolilo bi me koja stranka vodi državu.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Svi smo mi Šeks.
Jer kad je trebalo ispravit kičmu, pokazat zube i stati iza čovjeka kojem toliko dugujemo, sagnuli smo glavu i šutjeli kao kuje uljuljkani u lažno blagostanje kojim nas je blagodario drIvo.
'if you fall, i'll be there' (floor)
Točno to.Pješčana » wrote: u jednoj državi kojoj ekonomija funkcionira, bolilo bi me koja stranka vodi državu.
Jebo te Šeks da te jebo, vodi si ga doma.
I meni drIvo nije donio nikakvo jebeno blagostanje, ja nisam na državnoj žlundravoj sisi!
I meni drIvo nije donio nikakvo jebeno blagostanje, ja nisam na državnoj žlundravoj sisi!
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Hvala, ne bih, imam već jednog u ogledalujudolino » wrote:Jebo te Šeks da te jebo, vodi si ga doma.
Kad si alkoholičar i propalica. I dižeš kredite u švicarcima. I pušiš tri kutije duvana dnevno. I vičeš na ženu. A dobra ti je ko topli kruv iz pekare...judolino » wrote:I meni drIvo nije donio nikakvo jebeno blagostanje, ja nisam na državnoj žlundravoj sisi!
'if you fall, i'll be there' (floor)
Topli kruv skraćuje život... 
Nego, primijetio sam da se veliki broj ljudi veseli povratku generala isto kao što se vesele kad reprezentacija zabije gol. Ili kad Srbija izgubi utakmicu. Ili kad kupe najbolji auto u selu na kredit koji su dobili za poljoprivredu. Ili kad susjedu crkne krava.
Ma sve je to sranje osim pišanja, pun mi je kurac rulje, mase, krda...
Ne želim biti preplašeno prase
koje se krije u sigurnosti mase
il' bio bogat, il' bio bijedan
uvijek ću biti - komada jedan...
Nego, primijetio sam da se veliki broj ljudi veseli povratku generala isto kao što se vesele kad reprezentacija zabije gol. Ili kad Srbija izgubi utakmicu. Ili kad kupe najbolji auto u selu na kredit koji su dobili za poljoprivredu. Ili kad susjedu crkne krava.
Dok god postoji 'mi' vs. 'oni', po ma kom osnovu, dotle ne postoji čovjek.judolino » wrote: Nego, primijetio sam da se veliki broj ljudi veseli povratku generala isto kao što se vesele kad reprezentacija zabije gol. Ili kad Srbija izgubi utakmicu. Ili kad kupe najbolji auto u selu na kredit koji su dobili za poljoprivredu. Ili kad susjedu crkne krava.
-
Almost Rosey
...a uvijek će postojatiZmaj021 » wrote:
Dok god postoji 'mi' vs. 'oni', po ma kom osnovu, dotle ne postoji čovjek.

kako gotovina može primati pričest, ako je razveden?
ili
otkad Crkva u Hrvata veliča nekog tko tako ne živi po pravilima, te se ne vjenčaje crkveno, ako je Ximena bila svjetovna žena, a Dunja i crkveno priznata?
Zna crkva često biti, jelte, fleksibilna. Moj je župnik znao govoriti, recimo, glede pojedinih zbrzanih vjenčanja, da normalno treba devet mjeseci od začeća do rođenja djeteta, ali da kod zdravih cura zna to biti i puno kraće.Pješčana » wrote:
ili
otkad Crkva u Hrvata veliča nekog tko tako ne živi po pravilima, te se ne vjenčaje crkveno, ako je Ximena bila svjetovna žena, a Dunja i crkveno priznata?
Pješčana » wrote:
ili
Ja sam tek ovih dana saznala da ima troje djece, svo vrijeme sam mislila da ima samo sina. Raspisali se o romansama, nabrojali tri žene i tri djeteta, bokte, ispada da s kojom je god bio odmah je dobio i dijete. Možda ima i još koje otkad je bio u bijegu.
..mozda nisam dobro shvatio, jel ti osobno dozivljavas presudu, rivajvl performans i manifestaciju povodom presude, moguce posljedice, interpretaciju presude, sve skupa?ex anais » wrote:A eto, netko doživljava osobno, netko politički i svatko je nekom sličan. Danas je novi (sivi i kišni) dan i sve je isto kao i prekjučer. Sutra će biti još gore pa je dobro da između goreg i jošgoreg stignemo i proćaskati.
dakle, ova presuda osobno s nama..u smislu mene
sto se tice euforije (evo pjescana je spomenula smijeh i plac, dakle vise je histerija) povodom ove presude (uskoro ocekujem da ce uci u nase literature samo kao presuda s velikim p), mogao bih tu izolirati nekoliko motiva, a medju nima najvazniju..manipulaciju.
ok, neki ili mnogi dozivljavaju da je ovom presudom zavrsio rat. opet. valjda su to oni koji vole istu kokos tri puta vadit iz smeca i pojest je.
moglo bi se reci da ne znaju sto govore, vjerojatno i ne znaju, jer zamislimo malo da je rat zavrsio prije par dana, nakon godine..ali, ako i ne znaju sta govore, znaju oni koji zele da se tako govori.
mislim, sve se nesto kao podrazumijeva, svi mi znamo na sto se misli, ali ja nisam bas puno cuo, od gotovinine tocke na i sto se tice rata, pa na dalje..na koji rat se misli. mozda mi je promaklo, ali nisam bas cuo da se eksplicitno izreklo..domovinski rat. valjda se podrazumijeva, ali valjda i kako ko i na kojoj razini simulakruma koji ce poceti odjednom sutra funkcionirati kao cinjenica, a mi cemo se u cudu cuditi otkud to odjednom, kad se stvorila ta neka nova realnost, a jos jucer je nitko nije ni spominjao. valjda se podrazumijevala.
i opet, sto se pobjednika tice, netko je u svemu ovom ipak pobijedio i gazi dalje na vodu s istim vrcem i trlja ruke, jer misli ovu presudu sirit i korititi i iskoristiti i unaprijed i u natrag, sretan sto je u svemu ovome prosao liso. od pocetka. pa i prije.
ali, nece bas to tako ici.
tko iz svega ovoga najvise profitira, vidjet ce se uskoro. sumnjam da ce se vidjet odmah (iako se vec po inerciji koristi u tom sustavnom marketing mixu), treba najprije pustit malo da vrijeme i zaborav ucine svoje, pa ce se pocet instalirati razne interpretacije kao jedan jedini realitet, da ne kazem..istina.
zato, ne treba se koristiti puno tugom, niti veseljem, nego, ako se vec zeli na to obratiti neka/nekako paznja, onda se treba koristiti analizom.
recimo, netko ce rec da je nevezano za ovu temu, za presudu, ali gledam jucer dnevnik, vijesti, u prilogu od par minuta o vukovaru, tj danasnjem danu kojim se obiljezava pad vukovara (dakle, zrtva), tri puta je autorica priloga ili voditeljica rekla..hodocasce. pa eto, pitam se..koji se dan danas obiljezava? sta se uopce obiljezava? kako? cemu? u sklopu cega?
..a sve se kao nesto podrazumijeva i svima nam je jasno o cemu se radi? da li je?
a i vidim danas da je bio posjet mariji bistrici, nakon hevi djuti mise koja je u udarnom terminu citava prenosena. svaka cast i, kako bi rekao leonardo, kad umire nada, radja se zavjet, ali citava javnost je danas ucestvovala u podjeli tog sasvim intimnog cina..barem bi trebao bit intiman, zar ne, a ne da sad naredni period ili period kad to bude nekom potrebno, pratimo kao neki rialti sou, misleci da ako smo s ove strane da nas to ne cini aktivnim ucesnicima zog soua.
i to nakon jucerasnje hevi djuti mise koju je u udarnom terminu cijelu prenosila drzavna televizije i to bez reklama, pa se eto, pitam, kako se to financiralo i jel se mozda ustvari radilo o dosta duzoj dzabe reklami ili se netko zaista prepao, pa se sad stvara efekt slican onom kad su novine najavljivale priblizavanje napoleona parizu?
a i mas-bdijenja (pa i razne mitinge s pripadajucim insignijama) smo vec zaboravili i opert se pitam, ome su te molitve bile upucene i jesu li to bile molitve ili pritisak, pokusaj pritiska, manifestacija ogrnuta, zamaskirana, mimikrizirana u nesto da se vlasi ne dosjete. kao i puno puta do sada..
a sve se nesto podrazumijeva, nekim sve vecim automatizmom i to u tolko mjeri da nam se vise ne da nista ni pitat, niti razmisljat, te nam je neugodno te nije sad vrijeme te nie red te vec ce se sve nekako rijest samo od sebe bez nas.
dakle, saj no mor, lejdiz, saj no mor, samo polako, gledaj kako ce se razvijati situacija, bit ce zanimljivo i ne gubi srce..jer kako ono ide po marfiju..mozda ti ga zele iscupati..a ne da im se puno cekati..
dobro si primijetio. mislim, tesko je bilo ne primijetit.judolino » wrote: Nego, primijetio sam da se veliki broj ljudi veseli povratku generala isto kao što se vesele kad reprezentacija zabije gol. Ili kad Srbija izgubi utakmicu. Ili kad kupe najbolji auto u selu na kredit koji su dobili za poljoprivredu. Ili kad susjedu crkne krava.
..
ali, treba to razumjet na nacin da raji treba nekog veselja, bilo kakvog, pa taman se taj trenutak iskoristio za odusevljenje sto se toson pojavio na prokurativama kao gost iznenadjenja. ono, kad te ide, ide te..
ps..
nisam razumio..koga je to seks jebo?
-
- Information
-