Tko ne guta, dobit će ječmenac!
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Eto vidis.
Umjesto da saniraju i uredjuju vodotokove, vrijedni zaposlenici vodoprivrede sjede u kancelarijama i muku muce pisuci opomene takvima kao sto si ti.
Ajde priznaj da ti je sad lakse kad si priznala.
Umjesto da saniraju i uredjuju vodotokove, vrijedni zaposlenici vodoprivrede sjede u kancelarijama i muku muce pisuci opomene takvima kao sto si ti.
Ajde priznaj da ti je sad lakse kad si priznala.
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Euklid
- old school
Ma jesi zlato, kriva si. Kriva si vec samim time sto si zensko. Istocni grijeh i te spike. Kriva si za poplavu. Kriva si za moju permu...
Samo reci jesam i bit ces 7 kila laksa.
upravo se vratih, je, autoput radi
al bome se voda cakli jako jako blizu .
i pljusak je lio ko iz kabla u Sloveniji i nije im uopće fora.
ja sam možda previdjela kućicu za carinu i prošla dalje, pa je carinik vikao za mnom
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Dobro je, stigla je, malo se pogubila po mračnim putevima kojima inače ne vozi.karambol » wrote:
Je li došla voda do vašeg ranča?
Kad stigne Leteća javi da mogu napisati - a jest',vala, izdržljiva...
Mi smo na sigurnom, hajlenderi...
mislim da smo mi u Zagrebu sigurni, ali vi nakon Zagreba uz Savu...ne znam.
glupi Austrijanci
su digli ustave i samo je prošla golema količina vode do nas.
ja bi sad njima opalila penale.
glupi Austrijanci
ja bi sad njima opalila penale.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
milanoviću, čuvaj se ženskog kutka..a unda » wrote:... zenski kutak je ludilo. ako ista dodje glave ovoj drzavi ili..kako ono..regiji, bit ce to zenski kutak forumhra.
....
- Euklid
- old school
Bas je lijepo kad te ljudi vole i kada im nedostajes.
Evo, npr. meni se to stalno dogadja... u koje god drustvo dodjem, gdje god da se pojavim, svi mi kazu: ''Samo si nam jos ti falio''.
Evo, npr. meni se to stalno dogadja... u koje god drustvo dodjem, gdje god da se pojavim, svi mi kazu: ''Samo si nam jos ti falio''.
- Euklid
- old school
Dolazi Medvedev kod Putina i nervozno mu predlaže da se ukinu vremenske zone.
Zašto, pita Putin.
A ne snalazim se više...odletim u drugi grad, zovem kući a oni svi spavaju; prošli put tebe budim u 4 ure ujutro a mislio sam da je večer; zovem Angelu da joj čestitam rođendan a ona kaže da je bio jučer; predsjedniku Kine Novu godinu, on kaže da je sutra...
Pa dobro, kaže Putin, ne sekiraj se bezze, sve su to pizdarije...
Ma kakve pizdarije...sjećaš li se kad se srušio onaj predsjednički avion u kojem je poginuo poljski predsjednik i pola poljske vlade...?
Ja zovem da izrazim sućut a kaže čovjek da još nije ni poletio...
Zašto, pita Putin.
A ne snalazim se više...odletim u drugi grad, zovem kući a oni svi spavaju; prošli put tebe budim u 4 ure ujutro a mislio sam da je večer; zovem Angelu da joj čestitam rođendan a ona kaže da je bio jučer; predsjedniku Kine Novu godinu, on kaže da je sutra...
Pa dobro, kaže Putin, ne sekiraj se bezze, sve su to pizdarije...
Ma kakve pizdarije...sjećaš li se kad se srušio onaj predsjednički avion u kojem je poginuo poljski predsjednik i pola poljske vlade...?
Ja zovem da izrazim sućut a kaže čovjek da još nije ni poletio...
-
- Information
-